HABERLER>GÜNCEL
24 Eylül 2017 Pazar - 20:26

İzmir'deki vahşi cinayette eski korumaya tutuklama!

İzmir'in Urla İçesi'nde geçtiğimiz 21 Nisan' da başından iki kurşunla ve vücuduna beyzbol sopası ile vurularak öldürülen iki çocuk babası 26 yaşındaki Deryan Kırmızıbel'in olayıyla ilgili gözaltına alınan ilçe belediye başkanın eski koruması G.P’de tutuklandı. Tutuklu sayısı 4’e yükseldi.

İzmir deki vahşi cinayette eski korumaya tutuklama!

Olay, geçtiğimiz 21  Nisan’da Urla Çakallar Mevkiinde meydana geldi. Urla'nın tanınmış fırıncılarından Kadir Sefa'nın damadı olan,kapatılan MHP eski ilçe yönetiminde yer alan evli ve iki çocuk babası Deryan Kırmızıbel' i olay günü telefonla arayan yakınları, bir türlü ulaşamadı. Bunun üzerine durum polis ve jandarmaya bildirildi. Arama çalışmalarını bir yandan da kendileri sürdüren yakınları, 21 Nisan akşam saatlerinde Kırmızıbel'i, Çakallar Mevkii'nde yerde hareketsiz yatarken bulup, durumu yetkililere bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, Deryan Kırmızıbel'in beyzbol sopasıyla dövülüp, başından iki kurşunla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Deryan Kırmızıbel'in cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan otopside de Kırmızıbel'in dövüldüğü ve başına isabet eden iki kurşunla öldüğü kesinleşti. Kırmızıbel'in öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İl Jandarma ve ilçe jandarma,Deryan Kırmızıbel'in öldürülmesi ile ilgili özel ekip kurdu.Ekipler,öldürme olayına karışan kişilerin tek tek kimliklerini tespit etti. İkisi kadın 10 kişiyi teknik ve fiziki takibe alan jandarma, olayı soruşturan savcının talimatıyla ekipler,10 kişinin adresine eş zamanlı operasyon düzenledi.Öldürme olayına karışıp,yardim ve yataklık ve sucu bilerek gizlemek suçlarından ikisi kadın 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan  T.K., B.K., E.K., G.P., C.Y.,F.P., C.Ö.,  E.Ç., S.Ö. ve O.Ö.,  sorgulanmak  üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.Gözaltına alınanlar arasında olayın yaşandığı İlçe'nin belediye başkanının bir kavga sırasında silahla vurulup,belden aşağısı felç olan eski koruması G.P.,  olduğu belirtildi.

Ölen Deryan Kırmızıbel ile şüphelilerin iddiaya göre  Göçmen Kaçakçılığı   ve uyuşturucu işi yaptıkları,illegal yoldan yurt dışına kacmak isteyen zengin bir kişiyi kaçırmak için anlaşmazlığa düştükleri ve bu yüzden olayın meydana geldiği iddia edildi.

Jandarmada işlemleri tamamlanan  6 kişi önceki gün  ( Cumartesi )Urla Adliyesine sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerini ardından  3’ü tutuklanma 3’ü adli kontrol şartı ile Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.  Hakime ifade veren şüphelilerden  E.Ç., S.Ö. ve O.Ö.,  tutuklanırken, T.K., B.K.,  ve E.K., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Aralarında başkanın eski koruması G.P.’nin de bulunduğu  C.Y, C.Ö. ve F. P’nin işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

PEKER İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞ
Başkanın eski koruması G.P.’de işlemlerin tamamlanmasını ardından bugün adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ki ifadesinin ardından G.P., tutuklanma istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. İfadenin ardından G.P., tutuklanarak cezaevine götürüldü.  Böylece olayda tutuklama sayısı 4’e yükseldi. Tutuklanan G.P., sosyal paylaşım sitesinde yer altı dünyasının ünlü ismi  Sedat Peker ve otomatik silah ile çektirdiği fotoğrafları da paylaşmıştı.

C.Y, C.Ö. ve F. P’nin ise sorgusunun devam ettiği  öğrenildi.  Bu kişilerde ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. (Bahri Karataş)

 
Ege'de korkutan deprem: Şiddeti 4.6!
 
İzmir'de korkulu dolu anlar! Gemi yan yatıca..
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de bütün ilçeyi ayağa kaldırmıştı: O sapık yakalandı!
İzmir'in Tire ilçesinde, geçen hafta farklı günlerde 5 ayrı cinsel taciz ...
İBB'de yeni başkan kim olacak? Seçim tarihi belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda ...
Bodrum'da korkutan yangın! Evlere 5 metre kala...
Muğla’nın Bodrum ilçesinde tarım arazisinde başlayan yangın evlere 5 metre ...
 
Kan donduran cinayette yeni gelişme! Yakalandı...
Mersin'in Erdemli ilçesinde 25 kez bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan ...
FETÖ soruşturması: 43 asker için gözaltı kararı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması ...
CHP'li vekil babasını anlattı: Bergama'da 'Metin Altıok' anıldı
İzmir'in Bergama İlçesi'nde, bu yıl 2'ncisi düzenlenen Uluslararası İzmir ...
 
İzmir'deki soruşturmada ortaya çıktı: 'FETÖ abileri'nden telkin!
İzmir'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınmalarının ardından ...
TSK'dan Kuzey Irak'a hava harekatı!
Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine ...
Önce sevdiği kızı kaçırdı sonra nakil oldu!
Kuşadası'nda böbrek yetmezliği tanısı ile yaşamı altüst olan 22 yaşındaki ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva