HABERLER>SPOR
24 Aralık 2017 Pazar - 09:37

İzmir'deki amatör maçta büyük olay: Piknik tüpüyle saldırdılar!

Güzelbahçe' de oynanan maçta İzmirspor taraftarları, olay çıkardı. Taraftarlar sahaya ses bombası ve çaydanlık attı. Piknik tüpünü atmalarını polis engel oldu.

İzmir deki amatör maçta büyük olay: Piknik tüpüyle saldırdılar!

İzmir' in güzide kulübü İzmirspor, ilk yarının son maçında Güzelbahçe Belediyespor' a konuk oldu. Misafir türbininde bulunan aralarında kadınlarında bulunduğu yaklaşık 30 kadar İzmirspor taraftarı, maçın başlamasıyla birlikte küfürlü tezharühata başladı.

PİKNİK TÜPÜ MAÇA NASIL GİRER?
Taraftarlar, ev sahibi takımın  yönetici ve  yedek oyuncularının bulunduğu kulübeye ellerine ne geçirdiyse attı. Taraftarlar küfürle birlikte ,su şişesi, meşale, ses bombası ve çaydanlık attı. Atmaya çalıştıkları piknik tüpünü polis son anda engel oldu.Maçı Güzelbahçe Belediye Spor 4-3 kazanıp, ilk yarıyı 3' üncü sırada bitirdi.

Guzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanı ve meclis üyesi Alpay Kandemir, bu çirkin olayı su şekilde anlattı

"Bugün spor adına bir iyi bir kötü olay oldu.Önce kötü olandan başlayayım misafir ettiğimiz İzmirspor'un 25-30 kişilik taraftar grubu stada geldiklerinden itibaren küfürlü tezahüratlara başladılar. Sahaya oyun esnasında ses bombası, meşale attılar. Küfürler hakaretler, kafamıza  su şişeleri ,hatta çay yaptıkları çaydanlığı bile attılar. Piknik tüpünü atar iken polis ellerinden aldı. Maçın hakemine, belediye başkanımıza yöneticilerimize tempo halinde küfür ettiler. Herşeyden önce tribünde 4 - 5 bayan taraftar vardı. Onların yanında ağza alınmayacak küfürler edildi, Benin de kafama su şişesi isabet etti, birşey olmadı.Ama emektarımız belediye çalışanımız Naci yi aralarına alıp yumrukladılar. iki polis memurunun gayretleri boşa çıktı. Şimdi kendilerine taraftar diyen ve İzmir Spor yönetimi tarafından kiralanan bir minibüs ile maça getirilen bu gruba ne isim verilir. Büyük İzmir Spor kulübüne bu taraftar grubu yakışmıyor.Biz mütevazi bir belediye kulübüyüz. İzmir Spor gibi dev bütçeler ile oynamıyoruz .Sonuç olarak para kazanmadı namağlup Güzelbahçe ye gelen İzmir Sporu kendi sahamızda 4 - 3 yendik ve devreyi  3' üncü larak tamamladık. Buda güzel olan taraftı.Antrenörlerimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Bizler Güzelbahçe de böyle taraftar grupları istemiyoruz" dedi. (Bahri KARATAŞ)

 
KHK'da flaş düzenleme: Artık tek tip giyecekler!
 
İzmir'in KHK raporu: 2 dernek ve 2 vakıf kapatıldı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mert 25 Aralık 2017 Pazartesi 10:12

izmirspor taraftarı maç başlar başlamaz küfür eden bir taraftar değildir. Güzelbahçe futbolcuları ve ve cezalı teknik direktörü skor 3.-1 olduktan sonra giren de cıkan da izmirspora diye bağırmıştır. Lütfen yanıltıcı haber yapmayınız. Yıllardır izmirsporun maçına giden birisi olarak değişmeyen bir kural vardır. o da kötü hakem yönetimidir. İzmirsporun penaltısını vermeyip, rakip takıma koşa koşa penaltı çalmış, başka pozisyonda %100 lük ofsaytı görmemiştir. Zemin zaten güzelbahçenin ayıbı.

Yorumu oyla      11      5  
Poyraz 24 Aralık 2017 Pazar 11:25

Külup başkanı bu saha futbol oynamaya elverişli mi ? Eğer o saha çamur deryası olmasa veya suni çim olsa idi sizi İzmirsporun elinden kimse kurtaramazdı.Saha bakıminı yapamiyorsanız suni çim yapın.Yoksa bu bozuk sahaya siz alışkın oldugunuz icin rakip takım icin dezavantaj oluşturduğu için özellikle mi yapmıyorsunuz?

Yorumu oyla      16      8  
Bülent ışık 24 Aralık 2017 Pazar 10:53

Öncelikle bende dün o macta idim.Ve hayatimda böyle külup başkanı görmedim.Taraftarlarla tartışan bir kişi.Zaten Güzelbahçe'nin dün taraftarı olmadığı için o görevi kendisi yerine getirdi.İzmirspor yönetimi tarafindan kiralanan minibüs ile maça getirilmişler sanki ilk defa bir külup minibüs kiralayıp maça seyirci getiriyor.Belediye çalisanı Naci'nin rakip seyircinin olduğu tribünlerde ne işi vardı.İzmirspor seyircisinin olduğu tribünün yanında bulunan soyunma odasının önünde yöneticiler bulunmasa hiçbir olay çıkmazdı.Bence önce Güzelbahce'ye tribün seyircisi kazandırsinlar.Geçen sene de İzmirsporun aynı seyircisi ayni tribünde maç seyretti ama olay çıkmadı.

Yorumu oyla      17      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe'den anlamlı proje
Göztepe Bodrum Futbol Okulu ve Bodrum 1925 Spor Kulübü tarafından düzenlenen ...
Menemen Belediyespor'un yeni forveti imzaladı
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı lider bitiren Menemen Belediyespor ...
Karşıyaka'da dev borç!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yönetimin şirketleşerek yatırım ortağı bulma ...
 
Altay'da yeni stat arayışı
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta lider Gümüşhanespor'un iç sahadaki yenilmezliğini ...
Bucaspor'da 3 isim kiralık olarak gidiyor
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk yarısını 13 puan ve averajla ...
İzmir'de eski yıldızlardan tarihi buluşma
Futbol tarihimizde tam 50 yıl önce Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya ...
 
Kaf-Kaf, Kartal avında!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde geçen hafta Muratbey Uşak'ı yenerek ...
Göz-Göz, Fatih Hoca'yı delirtmeye gidiyor!
Süper Lig'de son 4 maçını kazanan İzmir ekibi, yarın Galatasaray'a konuk olacak
Terim'in yıllık ücreti resmen açıklandı!
Galatasaray Kulübü, teknik direktör Fatih Terim ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva