HABERLER>POLİTİKA
22 Temmuz 2019 Pazartesi - 20:49

İzmir'de 'Yıldırım' mesajlar: İki ilçeye İZBAN müjdesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "İZBAN'ın da ihalesi yapıldı fakat İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı'nın bundan haberi yok. Öğrenir, daha yeni. Değerli kardeşlerim, Bergama'ya İZBAN geldikten sonra Selçuk ilçesine kadar 188 kilometre mesafeyle dünyanın en uzun raylı sistemini İzmir'e kazandırmış oluyoruz" dedi.

İzmir de  Yıldırım  mesajlar: İki ilçeye İZBAN müjdesi!

İzmir programı kapsamında Kınık Devlet Hastanesinin açılış törenine katılan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, seçim dönemlerinde halka verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini, gelecek yıl Bakırçay Üniversitesine bağlı olarak sağlık meslek yüksekokulunun da Kınık'ta açılacağını söyledi.

Kınık ve Bergama'nın el ele vererek Bakırçay Havzası'na güzel hizmetler sunacağını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

"Buraya bir sözümüz daha var. O da İZBAN. İZBAN'ın da ihalesi yapıldı fakat İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı'nın bundan haberi yok. Öğrenir, daha yeni. Değerli kardeşlerim, Bergama'ya İZBAN geldikten sonra Selçuk ilçesine kadar 188 kilometre mesafeyle dünyanın en uzun raylı sistemini İzmir'e kazandırmış oluyoruz. İzmir'in yollarını böldük.Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik ama sevgili Kınıklılar şunu herkes bilsin ki yolları böleriz Türkiye'yi böldürtmeyiz. Alçaklara PKK'lıya, FETÖ'ye, terör örgütlerine bu topraklarda göz açtırmayız. Buna en önce Kınık karşı çıkar, Bergama karşı çıkar, İzmir karşı çıkar." 

Yıldırım, Türkiye'nin bölgede önemli bir yere sahip olduğuna dikkatini çekerek, "Bölgemizin etrafında maalesef birtakım planlar yapılıyor. Bize diyorlar ki S-400'ü niye aldınız? Biz, vatandaşlarımızın, ülkemizin savunmasını, güvenliğini sağlamayacak mıyız? Bunu yaparken birilerinden izin mi alacağız? Bu millete böyle şey yakışır mı? Biz sadece Rabb'imizin huzurunda eğiliriz. Başka hiçbir gücün önünde eğilmeyiz." dedi.

Muhalefeti eleştiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Lafla peynir gemisi yürümüyor. Solcular, CHP zihniyetinin bu ülkede hiçbir hizmeti yoktur. Onların tek işi var konuşmak. Konuşmayı çok güzel yaparlar çünkü bu halk bunlara iktidar vermediği için konuşmakta usta oldular. 50 yıldır konuşuyorlar konuşuyorlar ama sağ iktidarlar hep hizmet, hep proje yapmıştır. Hep ülkeyi kalkındırmanın gayreti ve dertlisi olmuşlardır. Türkiye'nin nereden nereye geldiğini, İzmir'in nereden nereye geldiğini en iyi sizler biliyorsunuz."

Kınık'a 5 yıldır 600 milyon liralık yatırım yapıldı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da hükümetin 2014 yılından bu yana Kınık'ta 600 milyon liralık yatırım gerçekleşleştirdiğini, Kınıklıların 2019 yerel seçimlerinde yine AK Parti'ye destek verdiğini söyledi. 

Bu dönemde de çalışmalara aynı kararlılık ve istek ile devam edeceklerini vurgulayan Dağ, "2019-2024 yılları arasında Kınık ve Bergama'yı hep beraber  Bakırçay'ın yıldızı yapacağız inşallah. Belediye başkanlarımızla teşkilatlarımızla canla başla çalışıp hep birlikte sağlayacağız. Bu güzel hastanemizin de hayırlı olmasını diliyorum Rabb'ime de bizi size mahçup etmediği için, bu hastaneyi bugün hizmete açmayı fırsat verdiği için hamdediyorum." şeklinde konuştu.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer de tüm icraatlarında hükümete verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, bu dönemde de verdikleri tüm sözleri yerine getireceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Kınık Devlet Hastanesi ile Foça Devlet Hastanesinin açılış kurdelesi canlı yayınla eş zamanlı  kesildi.

Açılışın ardından Kınık Devlet Hastanesinin bölümlerinde inceleme yapan Yıldırım ve beraberindeki heyet, daha sonra Kınık Belediyesini ziyaret etti.

Nikah şahidi oldu

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kınık'ta hastane açılışı gerçekleştirdikten sonra  Adnan Menderes Havalimanı'ndaki nikah törenine katıldı. Kiraz Belediye Başkanı AK Parti'li Saliha Özçınar, belediyede görevli Halkla İlişkiler Müdürü Akın Çelik ile kendi koruma polisi Elif İnan'ın nikahını kıydı. Havalimanı'ndaki törende AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de nikah şahitliği yaptı. Özçınar, nikah töreninde çekilen fotoğrafları, 'Allah mutlu ve mesut etsin, iyi ki varsınız' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

'Otoyol yıl sonuna kadar açılacak'

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, nikah töreninin ardından Bergama'ya geçti. Yerel seçimlerde AK Parti adayı Hakan Koştu'nun seçildiği belediyeyi de ziyaret eden Binali Yıldırım, burada kendisini karşılayanlara seslendi. Yıldırım, şöyle konuştu: 

"Bergama, Bakırçay Havzası'nın en önemli merkezidir. Tarihiyle, kültürüyle, tarımıyla, doğal zenginlikleriyle, İzmir'in kuzeyindeki parlayan bir yıldızıdır. Bergama'ya İzmir'den uzanan otoyol, tüm hızıyla devam ediyor. Onun da temelini atmıştık. Şimdi gelirken gördüm Aliağa'ya kadar hemen hemen bitmiş. Bu tarafa doğru da yoğun çalışmalar sürüyor. Bu yol tamamlandığında diğer yandan da Savaştepe üzerinden İzmir'e gelen İstanbul - İzmir otoyolu bittiğinde artık bu bölge de İzmir ve İstanbul ile neredeyse komşu kapısı olacak. Bu sene sonunda İstanbul - İzmir otoyolu açılıyor. İzmir'den İstanbul'a gidiş 2 saat 50 dakikaya iniyor. Buradan Bergama'dan giderseniz daha kısa. Hemen iki saate düşer bu. Eğer size İzmir İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak deselerdi inanır mıydınız? İnşallah bundan sonra da ülkemiz için milletimiz için Cumhur İttifakı olarak çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi çok büyük hizmetlerle buluşturduk. Çok büyük işler başardık. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Yolları böldük gönülleri birleştirdik. Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz." (DHA, AA)

 
İki Başkan'dan lidere hizmet raporu
 
Tam bir vahşet: Yarış atını çalıp kestiler!
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmir Büyükşehir Belediye Özeti(son 20 yıl 23 Temmuz 2019 Salı 22:54

Arkadaş Üçyol metroyu 10 sene bitirememiş İzban ı da zamanında yapamadım deyip devlete itelemiş denizi temizlemeyi bırak şehrin diğer yerlerini de kokutmuş yapmadığı yada yapamadığı her proje için hükümeti suçlayıp oy potansiyelinin yüksek olduğu yerlere çiçek ekmekten başka birşey yapmayan şehrin trafiğini rahatlatmak için yeni formüller getiremeyen konser yapıp boş şeylere para harcayan yerinde sayan yandaşlarına peşkeş çeken kurumdur İzmir Büyükşehir Belediyesi neyini savunuyorsunuz

Yorumu oyla      4      6  
Bülent ışık 23 Temmuz 2019 Salı 14:44

Tuzsuz Deli Bekir Izmır 'e su bile vermem demiş o zaman Izmir'liden vergi almayacaksın. Soda makinası almıştım tüpü bitti.Tüp dolum makinası arızalı olduğu için 2 aydır Almanya'dan parça bekleniyor. Yiyip,içip, gezen sizsiniz.

Yorumu oyla      4      5  
Atilla Kamar 23 Temmuz 2019 Salı 14:18

Zavallı, daha önce de selçuk hattında pot kırdı. Şimdi kuzey hattında daha münasebetsiz davranış ta bulunmuş. % 50 ortağını atlatmaya kalkarsan sonucuna katlanırsın...

Yorumu oyla      4      5  
Gürkan 23 Temmuz 2019 Salı 12:01

Demek su bile vermemek lazım. Bu zihniyet İzmir'e ele geçirse olacakları tahmin bile edemiyorum.

Yorumu oyla      4      5  
Ali Cengiz Kurt 23 Temmuz 2019 Salı 11:59

İzmirde yaşayıp Bergama Aliağa İzban hattının temel atam töreninden haberiniz yok demek insafsızlıktır.Olan biten her şeyden haberimiz var da neden 1.5 senedir tek kazma vurulamadı tren yoluna onu anlayamadık.Sayın Yıldırım biliyorsanız anlatın bize. İzmir beceriksizlik kaldırmaz.

Yorumu oyla      4      5  
Beyfendi 23 Temmuz 2019 Salı 10:20

Ulan deli bekir babalarınızın paraları ilemi yapıyorlar sanki ayrıca 12 seneden beri söz verdikleri otogar metrosunu yapsın belediyenin kendi öz kaynakları ile yaptıkları projelere köstek olmasalar keske

Yorumu oyla      9      5  
citizen 23 Temmuz 2019 Salı 10:15

Yeni yapılan otobanı kullanarak İzmir'den İstanbul'a gidiyorum akaryakıt hariç sadece yol ücreti 200 TL veriyorum, bu nasıl hizmet!?!?

Yorumu oyla      8      5  
Otis 23 Temmuz 2019 Salı 10:14

Deli Bekir’i kardeşim,iyi hoşta ,İzmir’deki kaymakamın ,bürokratın İstanbul seçiminde ne işi var?Birde ana akım medyada manşet oldu hepsi kimsede bir işlem yapmadı.siyaset yapacaklarsa istifa ederler partiye kayıt olurlar.önce siz AKP’li olarak kendi hatalarınızı görün.

Yorumu oyla      8      5  
deli bekir 23 Temmuz 2019 Salı 09:24

izmir li hizmete değil ideolojiye oy verdiği için ne yapsan yaranamazsın. bana kalsa izmir e su bile vermem. izmir li yesin , içsin , gezsin...

Yorumu oyla      4      17  
karşıyakada yaşa 23 Temmuz 2019 Salı 08:48

2 tane seçim yenilgisi almış insan yan yana duruyor,hala muhalefeti beceriksizlik ile suçluyor.çok komik :))

Yorumu oyla      13      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Genel Merkez'den 'Karaburun' için ilk üst düzey açıklama!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Öztrak, Karaburun Belediye ...
CHP'li Sertel: EYT’lilerin hakları verilmelidir
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, İstanbul ...
Hulusi Akar, Fransız mevkidaşı ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fransa Savunma Bakanı Florence Parly ...
 
Yıldırım'dan mesaj seli: İzmir bizim kalbimizdedir
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan, AK Parti İzmir Milletvekili ...
CHP'li Sındır'da okul ismi değişikliği tepkisi
Ali Suavi İlkokulunun 1963 yılında kurulan köklü bir eğitim kurumu olduğunu ...
Çavuşoğlu: ABD hasmane tutum sergilerse...
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "ABD bize yönelik hasmane tutum sergilerse ...
 
CHP'li Polat, Oktay'a 'Saral'ı sordu!
CHP İzmir Milletvekili Polat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a yazılı ...
Ekrem İmamoğlu'na Bodrum'da yoğun ilgi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Muğla'nın Bodrum ...
ABD'den Türkiye ziyaretiyle ilgili açıklama
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'nin yetkililerle Türkiye'nin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva