HABERLER>EKONOMİ
2 Aralık 2015 Çarşamba - 10:11

İzmir’de Travel Turkey için geri sayım!

Sekiz yıldır başarı ile organize edilen Travel Turkey İzmir – 9. Turizm Fuar ve Kongresi ve fuar ile eş zamanlı olarak ilk kez düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi için geri sayım başladı.

İzmir’de Travel Turkey için geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.  (İZFAŞ) ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığıyla düzenlenen Turizm Fuarı 10 – 13 Aralık 2015 tarihlerinde, Fuar İzmir’in B ve C hollerinde gerçekleştirilecek.

Her yıl büyümesini sürdüren Türk turizm sektörünün başarılı organizasyonu Travel Turkey İzmir’de bu yıl “Kosova” Partner Ülke, “Adana” Partner İl olarak yer alacak.
 
Özellikle uluslararası ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi beklenen Travel Turkey İzmir’de, Türkiye’nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapan son tüketicilere tanıtılacak.
 
Bu yıl ilk kez uygulanan online randevu sistemi ile fuar öncesi randevulaşarak görüşme imkânı sağlanan katılımcılar ile yabancı satın alıcılar arasında Türkiye’nin turizm gelirlerini arttıran sözleşmelere imza atılması hedefleniyor.
 
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuar,  İzmir Ticaret Odası (İZTO), T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (İzmir CVB), tarafından destekleniyor.
 
Profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak organize edilen Travel Turkey İzmir’de, C Holü ve Yöresel Lezzetler alanı fuar süresince; B Holü yalnızca hafta sonu halka açık olacak.
 
Seyahat Acentaları, Tur Operatörleri, Oteller / Zincir Oteller / Tatil Köyleri, Kafe ve Restoranlar, Bankacılık ve Sigorta Firmaları, Dalış Okulları, Havayolları, Kafe, Bar, Otel Ekipmanları Firmaları, İş ve Kongre Turizmi, Sağlık Turizmi, Yat ve Kurvaziyer Turizmi / Marina, Aktif ve Macera Turizmi, Kültür Turizmi, Spor ve Golf Turizmi, Turizm Teknolojisi, Turizm Taşımacılığı, Eğitim Turizmi, Bakanlıklar, Konsolosluklar, Uluslararası Turizm Otoriteleri & Borsaları, Belediyeler, Kültür Turizmi Valilikler / İl Kültür Turizm Müdürlükleri, Kalkınma Ajansları, Turizm Birlik ve Dernekleri, Turizm Medyası’nın katılacağı Travel Turkey İzmir Fuarı, dünya turizmini  bir kez daha İzmir’de buluşacak.
 
Travel Turkey İzmir’de; havayolu sponsoru Türk Hava Yolları (THY), medya sponsoru ise Hürriyet.
 
Öte yandan Fuar İzmir’in D Holü Oditoryum’da düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi; İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (İzmir CVB), İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü (İEÜ), TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.  (İZFAŞ) tarafından organize ediliyor.
 
Gastronomi dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek kongre, 3 gün sürecek. Kongrenin ana sponsoru Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olurken platin sponsoru Trakya Kalkınma Ajansı, çanta sponsoru Urla Belediyesi, iş ortağı Dünya Gurme Şehirler Ağı (Reseau Delice), Türk Hava Yolları (THY), We’r from Turkey, oturum sponsoru Dostlar Fırını, hizmet sponsorları ise Dekante, Gürçelik, Kapp, Migros ve Rational.

 
Yorgancılar’dan Alman heyete TTIP ayarı!
 
Bornova’da ‘çok özel’ bir kafe: +1 Down
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yorgancılar’dan Alman heyete TTIP ayarı!
EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, Almanya’nın Ruhr Bölgesi yönetimiyle Dünya ...
Gazprom'dan Türk Akımı açıklaması
Gazprom kaynakları, Türk Akımı projesine yönelik çalışmaların durdurulabileceğini söyledi.
Kruvaziyer turizmi 2015’te yere çakıldı!
Alsancak Limanı’na yılın son kruvaziyer gemisi yaşanırken 2015’in bilançosu ...
 
Düşürülen uçak krizi altını da vurdu!
Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerginlik altın sektörünü de olumsuz ...
TÜRSAB’ta seçim öncesi İzmir sürprizi!
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) seçime günler sayıyor. Mevcut ...
Büyükşehir’de ‘TİS’ mesaisinde 2.viraj: 36 madde tamam!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketlerden İZELMAN'da yaklaşık ...
 
Yeni asgari ücret için geri sayım
Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2016'da geçerli olacak asgari ücreti belirlemek ...
EBSO Başkanı Yorgancılar’dan TOKİ eleştirilesine yanıt
EBSO Kasım ayı meclisinde ülke gündemi damgasını vurdu. EBSO Başkanı Ender ...
Flaş! Rusya sebze-meyve ithalatını yasakladı
Rusya Başbakan Yardımcısı, Rusya’nın Türkiye’den sebze, meyve ve zirai ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva