HABERLER>GÜNCEL
31 Mart 2024 Pazar - 10:45

İzmir'de siyasiler oylarını kullandı

Yerel seçimler için sandık başına gidildi. İzmir’deki siyasiler de oy vermeye başladı.

İzmir de siyasiler oylarını kullandı

EGEDESONSÖZ - Yerel seçimler için Türkiye sandık başına gitti.

İzmir'de toplamda 3 milyon 459 bin 970 seçmen oy kullanacak.

Oy kullanacaklar arasında yer alan siyasiler oylarını vermeye devam ediyor. Oyunu verip mesaj veren siyasiler ise şöyle:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Bugün yine demokrasi, demokrasinin gereklerinden birini yerine getirme günü. Muhtarlarımıza, meclis üyelerimize, belediyeye başkanlarımıza hayırlı olsun diyorum şimdiden. Tüm vatandaşlarımıza, sakin, huzurlu, keyifli bir seçim günü diliyorum

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel: Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İzmirlilerin oylarını hizmetten, demokrasiden yana kullanacaklarına, İzmir duruşunu güçlü bir şekilde bir kez daha göstererek tüm ülkeye yeniden baharı getireceklerine inanıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: Oyumuzu kullandık, vatandaşlık ve demokrasi görevimizi yerine getirdik. Tüm vatandaşlarımızı da demokrasi görevini yerine getirmeye sandıklara, oy kullanmaya davet ediyoruz. Bugün akşam saat 17.00’de kendi oy kullandığım sandığa gelerek sandık sonuçlarını tek tek takip edeceğim. Bütün vatandaşlarımız saat 17.00’den sonra kendi sandıklarındaki oy sayımı ve tasnifini takip edebilirler. Tüm İzmirlileri oylarını takip etmeye, sandıklarına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu bir demokrasi şöleni. 31 Mart yerel yönetim seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. İzmirlilerin hem sandıklara hem de İzmir’e sahip çıkacağına gönülden inanıyoruz

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Kentimizin geleceği için oyumu kullandım... Bir oydan ne olur deme!! Sen de sandığa gel, İzmir kazansın. Türkiye kazansın.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan: Biz görevimizi yaptık oyumuzu kullandık. Tüm yurttaşlarımızı da İzmir'in geleceği, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelecegi için oyunu kullanmaya davet ediyorum.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi'nde oyumuzu kullandık. Yerel seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyor; vatandaşlarımızı oy kullanmaya, demokrasiye katkı sunmaya davet ediyorum.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Değerli eşim ile oyumuzu kullandık. Tüm halkımızı oylarını kullanarak, bu demokrasi şölenine katılmaya, sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Oy ver, yönetime katıl, geleceğine sahip çık. 1 Nisan Demokrasinin, özgürlüğün, eşitliğin kazandığı, İzmir'in ve Türkiye'nin…

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan: Eşim Büşra Hanım ile birlikte oyumuzu Bayraklı’da kullandık. Seçimlerimizin şehrimiz ve ülkemiz için demokrasi bayramı havasında geçmesini diliyorum. Hayırlı olsun.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı: Eşsiz İzmir’imizin güçlü geleceği için eşim Şahika Hanımefendi ile birlikte oyumuzu kullandık. Sandık kurulu görevlilerimize ve seçimlerde görev alan vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyor, seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, Eşsiz İzmir’imize ve demokrasimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan: Konak Murat Reis İlköğretim Okulunda oyumuzu kullandık. Seçimlerin ülkemize ve milletimize demokrasi getirmesini dilerim, İzmir için En iyisi olsun.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan: Bugünün ülkemizin dört bir yanında huzur ve kardeşlik içinde bir demokrasi şöleni içerisinde yaşanmasını diliyorum. Sandıklardan çıkacak sonuçlar; Menemen’imize, İzmir’imize, bölgemize ve Türkiye’mize hayırlar getirsin. Umuyorum ki ilçemiz genelinde en ufak bir gerilime dahi mahal vermeden, saygı ve sevgi çerçevesi içinde bir gün yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimi oylarını kullanmaya davet ediyorum

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Ailemle birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oylarımızı kullandık. Seferihisar’ın geleceği için tüm hemşehrilerimden oylarını kullanmalarını ve sandıklara sahip çıkmalarını rica ediyorum. Demokrasi adına güzel bir gün olması dileklerimle…

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ: Oyumuzu kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Seçim sonuçlarının İzmir'e ve Bornova'ya hayırlı olmasını diliyorum.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: Güzel yarınlar adına…

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Her seçimdeki gibi Yaka Mahallesi 59 No’lu sandıkta eşim Nilüfer, kızım Sinem ile birlikte oyumuzu kullandık. Güzelbahçe’mize İzmir’e ve ülkemize hak, hukuk,adalet dolu huzurlu ve mutlu seçim sonuçları dilerim.

CHP Menderes Belediye Başkan Aday İlkay Çiçek: Menderes’imizde güzel bir seçim süreci yaşadık. Biz adaylar söylenmesi gereken ne varsa söyledik, artık söz vatandaşlarımızın. Tüm hemşehrilerimizi en temel demokratik hakları için oy kullanmaya davet ediyorum. Menderes’in geleceğinde söz sahibi olmak isteyen tüm hemşehrilerim sandığa gidip oyunu kullansın ve sandığa sahip çıksın. Seçimler güzel ilçemiz başta olmak üzere İzmir’imize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu: Güzel bir pazar sabahında eşim ve oğlumla birlikte oyumuzu kullandık. Yoğun bir süreci bugün itibariyle geride bırakıyoruz. Adaylık süreci boyunca mahallelerimizi adım adım gezdik ve komşularımızın taleplerine kulak verdik. Konak için hazırladığımız projeleri ve vizyonumuzu anlattık. Bugün hepimiz geleceğimiz için oy kullanıyoruz. Hepimiz sandıklara giderek oyumuzu mutlaka kullanmalıyız. Çocuklarımız ve aydınlık yarınlarımız için oyumuzu kullanalım. Şehrimiz ve Konak için hayırlı uğurlu olsun. Demokrasinin olduğu, herkesin mutlu olduğu bir Konak umut ediyorum. Günün sonunda herkes mutlu olsun, Konak mutlu olsun. Gelin yaşamınıza ve kentinize sahip çıkın

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Günay: Uzun bir maraton sonucunda bugün artık sandığa gidip oyumuzu kullanıyoruz. Bugün ülkemizde bir demokrasi sınavı vereceğiz. Yoğun ve yorucu bir seçim sonrasında bugün halkımız ülkenin kaderini belirleyecek seçim için sandık başına gidiyor. Biz milletin dediği olsun diyoruz. Oyumuzu kullandık. Ülkemize hayırlı olsun. Sandıktan çıkacak sonuca herkesin saygı göstermesini bekliyoruz. Seçimler Güzelbahçemiz, İzmirimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Umarım olaysız, huzurlu bir seçim olur. Kazanan demokrasi olur, kazanan ülkemiz olur. Halkımızdan tek isteğimiz sandığa gidip oylarını kullanmaları. Bu demokratik hakkı kullanmalarını rica ediyorum. Güzel günlerde buluşmak umuduyla

25. ve 26. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti İzmir İl Eski Başkanı Kerem Ali Sürekli: Türkiye Yüzyılı ve Hizmet Belediyeciliği İçin Ailemiz İle Birlikte Oyumuzu Kullandık. Seçim Sonuçlarının Vatanımıza ve Aziz Milletimize Hayırlı Olmasını Diliyorum.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu:  Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek, eşim Fügen Selvitopu'yla birlikte oyumuzu kullandık. Seçim sonuçlarının kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, seçilecek belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza başarılar dilerim.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Bayraklımızı geleceğe taşımak için değerli eşim ve oğlum ile birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirdik, oyumuzu kullandık. Tüm hemşehrilerimi en temel vatandaşlık görevlerini yerine getirmek ve güzel kentimize sahip çıkmak için sandığa davet ediyorum.

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu: Güzel bir pazar sabahında Karşıyaka’mızı, İzmir’i gelecek beş yılda yönetecek kadroları belirlemek üzere bugün sandık başındayız. Bugün kazananın Karşıyaka’mız ve Karşıyakalıların olmasını temenni ediyorum. Sandıklarda güzel bir hava var, demokrasimize yaraşır bir seçim olmasını diliyorum. Bu demokrasi şöleninde yer alan muhtar adaylarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin: Bugün Buca'mız için tarihi bir gün. İnşallah bugünü Bucalı seçmenlerimiz değerlendirecektir. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Buca'da da güzel bir seçim atmosferi var. Çok güzel bir seçim dönemi yaşadık. Buca için hayallerimizi ve projelerimizi hemşerilerimize anlattık. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sandıklar açıldığında seçimin kazananı Bucalılar olacak Buca olacak, kazanan çocuklarımızın geleceği olacak. Seçimlerin Buca’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum

 
EİB, ETO’nun güncellediği 'Organik Tarım' kitabını destekledi
 
İYİ Parti lideri Akşener oyunu kullandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK Başkanı Yener: Seçim sorunsuz ilerliyor
YSK Başkanı Yener, seçimin sorunsuz şekilde ilerlediğini belirterek, "İnşallah ...
İZSU'dan Karakoç Deresi temizliği: Ürkmez sahili yaza hazır!
İzmir'in turizm destinasyonlarını Ramazan Bayramı tatili ve yaz sezonuna ...
Bir vatandaş oy kullanmaya köpeği ile gitti
Edirne'de yaşayan Nebahat Bilgin, köpeği "Bambi" ile oyunu kullandı.
 
Boru hattında sızıntı: Ham petrol Kamışlı Çayı’na aktı
Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na ...
İzmir'de oy verme işlemi başladı
İzmir'de 3 milyon 459 bin 970 seçmen, saat 08.00'den itibaren sandık başlarına ...
DEAŞ'a 21 ilde operasyon: 51 şüpheliye gözaltı!
21 ilde terör örgütü DEAŞ'a gerçekleştirilen BOZDOĞAN-18 operasyonu kapsamında ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Sadece bir defa ‘sakal’ bıraktı!
Mehmet KARABEL yazdı... Sadece bir defa ‘sakal’ bıraktı!
'Uzman' dehşet! Eşini vurup 4 aylık bebeğini öldürdü
Van'ın Çaldıran ilçesinde, bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ...
10 adımda oy kullanma rehberi!
Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva