HABERLER>GÜNCEL
23 Eylül 2019 Pazartesi - 08:28

İzmir'de eski karısını 30 yerinden bıçakladı... 'Çok sevdiği için' yapmış!

Tire ilçesinde G.A. (43), yolunu kestiği eski eşi hemşire Fatma Tüfenkçi'yi (39), 30 yerinden bıçakladı. Tüfenkçi hastaneye kaldırılırken, kaçan G.A. yakalanıp tutuklandı. yakalanan G.A., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken kendini görüntüleyen gazetecilerin, "Boşandığın eşini neden bıçakladın?" sorusuna, "Çok sevdiğim için" diye yanıt verdi.

İzmir de eski karısını 30 yerinden bıçakladı...  Çok sevdiği için  yapmış!

Olay, saat 12.00 sıralarında Adnan Menderes Mahallesi, Çobanyıldızı Sokak'ta meydana geldi. Tire Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi'nde çalışan ve mesaisi biten hemşire Fatma Tüfenkçi evine dönerken, bir süre önce boşandığı G.A. tarafından önü kesildi. G.A., iddiaya göre iki çocuğunun annesi olan Tüfenkçi'den kendisine dönmesini istedi. Tüfenkçi, eski eşine olumsuz yanıt verince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine G.A. cebinden çıkardığı bıçakla Tüfenkçi'yi karnından çok sayıda bıçak darbesiyle yaraladı. Tüfenkçi kanlar içinde birkaç metre yürüdükten sonra yere yığılırken, G.Aolay yerinden kaçtı. 

Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Tüfenkçi, görev yaptığı Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Vücudunda yaklaşık 30 bıçak yarası bulunan ve durumu ağır olan Tüfenkçi, Konak ilçesindeki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

Soruşturma başlatan polis, olayın ardından kaçan G.A.'yı kısa sürede suç aleti bıçakla yakalayıp, gözaltına aldı. Adliye'ye sevk edilem G.A. tutuklandı.

ÇOK SEVDİĞİ İÇİN BIÇAKLAMIŞ
Tüfenkçi, Tire Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tüfenkçi, kendisine gereken müdahale yapılırken çocuklarıyla telefonda görüşmek istedi. Acısına rağmen çocuklarına, "Merak etmeyin iyiyim" diyen Tüfenkçi'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Vücundaki bıçak yaralarından 8'inin hayati tehlikeye neden olacak şekilde olduğu belirtilen Tüfenkçi'nin yakınlarına, "Boşandığım eşime tekrar bir araya gelemeyeceğimizi anlatım o da kabullendi" dediği öğrenildi.

Eşini yaraladıktan sonra kaçarken ilçe çıkışında yakalanan G.A., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken kendini görüntüleyen gazetecilerin, "Boşandığın eşini neden bıçakladın?" sorusuna, "Çok sevdiğim için" diye yanıt verdi. G.A.'nın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Türk Sağlık Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Barış Koçak, sağlık durumu ile ilgili de bilgi verdiği Tüfenkçi'nin nöbet çıkışı hastanenin önünde Alkan tarafından bıçaklandığını söyledi. Koçak, "Meslektaşımız mesai bitiminde yaklaşık 30 yerinden bıçaklanarak, yaralandı. Şu anda doktorlardan öğrendiğimiz kadarıyla genel sağlık durumu, bu kadar bıçaklanma olayının ardından ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi. Çok net bir şey söyleyemiyorlar ama bilinci yerinde, tepki veriyor" dedi.

ESKİ EŞ İÇİN UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI İDDİASI
Hayati tehlikesinin bulunmadığını da belirten Barış Koçak, G.A.'nın uzaklaştırma kararının bulunduğunu öne sürerek, "Eski eşi tarafından daha önce de böyle bir tehdit yaşamış, savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve polis koruması verilmiş. Fakat eski eşi intikam duygusu ile gelip arkadaşımızın yolunu nöbet çıkışı keserek, kendisini bıçaklamış. Üzgünüz. Kadına şiddet, sağlıktaki şiddet olayları konusunda yeterli yaptırımlar uygulanmadıktan sonra, ne yazık ki böyle şeylerle karşılaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Fatma Tüfenkçi'nin nefes alabilmesi için dışarıdan oksijen verildiğini de aktaran Barış Koçak, "Olay hastane çıkışında yaşandı, o nedenle beyaz kod uygulamasına girip girmediğine bakacağız. Biz sendika olarak bu olayın takipçisi olacağız" dedi. (DHA)

 
Neslican Tay son yolculuğuna uğurlandı
 
Su altında evlilik teklif ederken canından oldu!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 23 Eylül 2019 Pazartesi 10:28

bu sevgi değil... insan sevdiğine zarar veremez..

Yorumu oyla      4      5  
Sarı Çizmeli Memed'A. 22 Eylül 2019 Pazar 17:35

Yasama ve yürütme, kadına yapılan kalleşce, hayvanca ve vahşice saldırılar/cinayetler karşısında etkili önlem alıp, ağır yaptırımlar getirmek yerine, bol bol laf ebeliği yapıyor... Yargı ise malum, karşısına sanık olarak çıkarken kravat takıp yalandan boynunu büken neredeyse her namussuzdan neredeyse özür dileyecek kadar adaletten uzak... Yakında bu alanda da bir mafya tipi türerse hiç şaşırmamalı, çünkü değişmez kuraldır: Boşluklar doldurulur.

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Neslican Tay son yolculuğuna uğurlandı
Rize'de, sol bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı yürüttüğü ...
Sahiplendirdiği köpekler için 5 bin liralık sözleşme yapıyor
Ankara'da İnci Aksoyoğlu (60) 16 yıl önce kurduğu barınakta bakımını yaptığı ...
AK Parti'den o protestoya kınama!
Foça'da, 'Gaziler Günü' dolayısıyla düzenlenen törende, sunucu öğretmenin ...
 
ABD'den YPG/PKK işgalindeki bölgeye yeni sevkiyat!
ABD, Irak'tan Suriye'nin terör örgütü YPG/PKK işgalindeki bölgeye, lojistik ...
İzmir'de düğün kavgası kanlı bitti: 2 yaralı!
İzmir'in Ödemiş ilçesindeki bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı.
Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe!
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyi Haftanin bölgesinde düzenlenen ...
 
YPG/PKK'dan bayrak değişimi!
Terör örgütü YPG/PKK, Suriye-Türkiye sınırında işgal ettiği Tel Abyad ...
Arama yapılan TIR'da 300 bin liralık telefon bulundu!
Ankara'da polisin yol kontrol uygulamasında durdurduğu iki otomobilin ...
Toprağa gömülü binlerce ölü tavuk bulundu!
Bursa'nın İznik ilçesinde, bir arazide toprağa gömülü halde yaklaşık 6 bin ölü tavuk bulundu.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva