HABERLER>GÜNCEL
25 Kasım 2012 Pazar - 11:24

İzmir'de çorbacıda eski sevgili dehşeti: 2 ölü!

Bornova’da Özer Polat, ayrıldığı kadının yeni sevgilisi Ömer Anşin ile çorbacıda arkasına saklanmaya çalıştığı taksi şoförü Mustafa Sunar'ı tabancayla öldürdü.

İzmir de çorbacıda eski sevgili dehşeti: 2 ölü!

İZMİR - Olay bugün saat 06.30 sıralarında, Altındağ, Kemalpaşa Caddesi üzerindeki bir çorbacıda meydana geldi. İşsiz 31 yaşındaki Ömer Anşin, bir süre önce birlikte olmaya başladığı kadının eski sevgilisi Özer Polat ile husumet yaşamaya başladı. Sabah saatlerinde ikili telefonda tartıştı. Bulunduğu yerin adresini veren Anşin, Polat'ı çorbacının önünde beklemeye başladı.

Otomobille çorbacının önüne gelen Özer Polat, iddiaya göre tabancayla araçtan indi. Elinde tabancayla üzerine doğru koşan Polat'ı gören Anşin, kurşunlara hedef olmamak için çorbacıya girdi. Anşin'in peşinden içeri giren Polat bağırmaya başladı.

ÇORBACIDAKİ TAKSİCİ DE KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU
Anşin, öfkeden deliye dönen Özer Polat'ın kendisini vurmaması için, o sırada mekanda çorba içen taksi şoförü 38 yaşındaki Mustafa Sunar'ın arkasına saklandı. Ancak Özer Polat, görgü tanıklarının ifadelerine göre, "Seni vuracağımı söylemiştim" diyerek tabancayı peş peşe ateşledi. Tabancadan çıkan kurşunlarla taksici Mustafa Sunar sağ yanağından, arkasına saklanan Anşin de boğazından vuruldu. İki yaralı kanlar içinde yere düşerken, Polat dışarı çıktı. Ancak hırsını alamayarak geri dönen Polat,yüzükoyun yerde yatan Anşin'in sırtına bir el daha ateş etti. Ardından koşarak dışarı çıkan Özer Polat geldiği otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

ÇORBACIDA PANİK
Çorbacıda yaşadıkları olay karşısında şoka giren müşteri ve çalışanlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Anşin'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. İlk müdahalede bulunulan Mustafa Sunar da, ambulansla kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Olay yerinde inceleme yapan polis, işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarına el koyup, emniyete götürdü. Çorbacıdaki incelemelerin ardından Anşin'in cesedi çağrılan cenaze aracıyla İzmir Mezarlıklar Müdürlüğü Morgu'na kaldırıldı. Manisa'nın Turgutlu İlçesi yönüne plakası henüz belirsiz otomobille kaçan şüpheli Özer Polat'ın yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Olayla ilgilisi olmayan Sunar'ın öldürülmesine taksici arkadaşları tepki gösterdi. Şüphelinin biran önce yakalanmasını istediklerini dile getirdi. 

İKİSİYLE DE İLİŞKİSİ SÜRÜYORMUŞ!
Bu arada uğruna cinayet işlenen kadının da F.K. olduğu belirlendi. F.K. akşam saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı. F.K.'nın Özer Polat ile de ölen Ömer Anşin ile de ilişkisinin sürdüğünü söylediği öğrenildi. Olayda yaşamını yitiren Ömer Anşin'in, sabah saatlerinde görüşmek için kendisini telefonla aradığını, olumsuz yanıt verince ısrar ettiğini, bu sırada yanında bulunan Özer Polat'ın elindeki telefonu aldığını anlattı. Polat ile Anşin'in telefonda küfürleştiklerini, ardından öfkeyle yanından ayrıldığını ve sonrasında olayın yaşandığını söylediği belirtildi.

MOBESE KAMERALARI İLE TAKİP EDİLDİ
Özer Polat'ın kaçtığı beyaz renkli otomobilin plakasının 35 S 4724 olduğunu belirleyen ekipler, kaçış güzargahı üzerinde bulunan başta MOBESE görüntüleri olmak üzere çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini takibe aldı.

DAĞ EVİNDE YAKALANDI
Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne kadar 5 ayrı ekip tarafından takip edilen Polat, burada bir arkadaşının dağ evinde saklanırken polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Özer Polat, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlının buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne getirileceği bildirildi. Ayrıca, ölen Ömer Anşin'in bir müzikholde garson olarak çalıştığı, uğruna cinayet işlenen F.K. ile birlikte aynı işyerinde çalıştığı belirtildi.

İNTİHARA KALKIŞTI
Tarım ilacı içerek intihara teşebbüs ettiğini söylemesi üzerine çevredeki hastaneye kaldırılan 43 yaşındaki Özer Polat, ambulansla İzmir'deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. İnşaat sektöründe çalıştığı belirtilen Polat'ın tedaviye alındığı, taburcu edilince emniyete götürüleceği kaydedildi. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Murat 26 Kasım 2012 Pazartesi 09:50

evet bu arkadaş izsuda çalışan özer polat. duyduğuma göre izsudan ayrılıp kanal işleri yapmaya başlamış. yazık etti kendine çocuğuna çoluğuna eşine.... herşeyden önemlisi taksiciye yazık oldu. vebalini nasıl öder bilemeyiz artık.

Yorumu oyla      13      5  
umut 26 Kasım 2012 Pazartesi 09:37

taksici vatandaşın suçu ne bu nasıl insanlık,nasıl olayla alakası olmayan insanı öldürürsün butür insanları dar ağacında sallandıracaksın ki masum insanlar ölmesin taksici kardeşe Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim mekanıcennet olsun

Yorumu oyla      13      5  
ahmet 25 Kasım 2012 Pazar 17:13

bu adam izsuda kanal işleri yapan biri eğer isim benzerliği yoksa

Yorumu oyla      12      8  
6488 25 Kasım 2012 Pazar 14:30

mekanın cennet olsun kardeşim

Yorumu oyla      13      5  
25 Kasım 2012 Pazar 13:09

idam geri gelecek ki bunun gibileri asılsın bak bir daha oluyormu.

Yorumu oyla      17      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
5 İşçinin öldüğü faciaya 2 tutuklama
Samsun'da amonyak tankının kapağının düşmesi sonucu 5 kişinin öldüğü olayla ...
Yatılı okulda cinayet: Öğrenci görevliyi öldürdü
Bursa'da 17 yaşındaki M.K. isimli lise öğrencisi, yatılı okuduğu okulun ...
Vali: Bize kurşun sıkan da bizim evladımız
Siirt Valisi Ahmet Aydın, bir çocuğun daha çıkmasının vebalini herkesin ...
 
Dikili meydanda: Özgüven ve arkadaşlarına adalet!
Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven ve arkadaşlarının Yargıtay'ca aldığı ...
‘Fişlemeden’ sonra Hozat’ı sarsan intihar
Tunceli’nin fişleme iddialarının yaşandığı Hozat ilçesinde Emniyet Amiri Çağlar San intihar etti.
Cinayet kurbanı Sevilay Öğretmen yılın öğretmeni
Kamu Sen’e Bağlı Türk Büro Sen İzmir Şubesi, İzmir Karabağlar’daki Nazire ...
 
İzmirli öğretmenlerden kimlikli protesto
Eğitim- Sen İzmir Şubeleri üyesi öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, ...
400. kez sordular: Evlatlarımız nerede?
Kayıp yakınlarını bulabilmek için yıllardır Galatasaray Lisesi önünde ...
Kozak Yaylası meraları maden kurbanı mı olacak?
Geçtiğimiz günlerde, geçimini hayvancılıkla sağlayan Çamavlu ve Güneşli ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva