HABERLER>POLİTİKA
26 Ocak 2015 Pazartesi - 21:06

İzmir'de AK Partili başkanlardan proje zirvesi

AK Partili belediye başkanları düzenlenen zirvede bir araya geldi. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun makamında gerçekleştirilen toplantıda altı belediye başkanı buluştu. Toplantında projeler, ortak yapılacak çalışmalar ve Ankara’dan istenecek yardımlar gündeme geldi.

İzmir de AK Partili başkanlardan proje zirvesi

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ-  Yerel seçimlerin ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican başkanlığında bir araya gelerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan adalet isteyen belediye başkanları zirvede buluştu. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı belediye başkanlık makamı yapıldı. Toplantıya, Uğurlu başta olmak üzere Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer katıldı.
 
Yerel seçim sonrası devraldıkları başkanlık görevini sürdürmek için bir yandan çalışmaları sürdüren AK Partili belediye başkanları diğer yandan yapılacak çalışmaları masaya yatırdı. Başkanlar ilk olarak hayata geçen projeleri gündeme getirdi. Her başkan göreve geldiği süreden bu yana geçen zamanda ilçede yaptığını anlattı. Seçmen profili, yapılanların halka yansıması, parti içi ve dışı muhalefetin hareketleri gibi birçok konunun da gündeme geldiği toplantıda başkanların proje ortaklığı yapması kararına varıldı. Buna göre belediye başkanları bir yerde yapılan ve verim alınan çalışma için sıfırdan başlamayacak. Hazır yapılmış olanı uygulayarak hem zamandan hem de maddi olarak tasarruf sağlayacak.


 
DESTEK VERİLECEK
Toplantıda belediyelerin işçi, memur ve araç-gereç yapısı da gündeme geldi. Mali yapısı zor durumda olan ve araç gereç için hemen alım yapamayan bir belediyenin ihtiyaç duyması durumunda diğer belediyeden destek alması kararlaştırıldı. Araçların ya da personelin ihtiyaç duyulması halinde diğer belediyeye desteğe gönderilmesi fikri kabul gördü.
 
Başkanlar, ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilecek çalışmalarda ortak hareket edilmesini isterken Ankara’da bakanlıklardan gelecek destekleri de masaya yatırdı. Özellikle projelere verilen desteklerden faydalanılması için çalışma yapılması gerektiği belirtildi.  Başkanların her ay periyodik olarak başta bir ilçede toplantı yapması kararlaştırıldı.İkinci toplantı Ödemiş'te gerçekleştirilecek.
 
DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞME
Başkanlar, Cumartesi günü AK Parti İzmir İl Başkanlığı kongresi için İzmir'e gelecek Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan da görüşme talebinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan olduğu dönemde Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilen 4 saatlik toplantıda çalışmalar ve yapılanlar gündeme gelmişti. Başkanlar bu kez Davutoğlu ile yapılacak görüşme öncesinde nelerin gündeme getirilebileceğini değerlendirdi..
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
abc 27 Ocak 2015 Salı 00:36

ak partinin belediye başkanları helal olsun size be.izmiri 10 yıldır yönettiğini sananlar ne zaman biraraya geldinizde hizmetlerinizi yarıştırdınız.bundan sonra oyumun adresi bellidir.

Yorumu oyla      15      12  
koyden 26 Ocak 2015 Pazartesi 23:50

Hizmet Mezarlıklar gerekli Bergama koy mezarları bakımsız duvarları çevrilmesi gezip gorun

Yorumu oyla      13      6  
vatandaş rıza 26 Ocak 2015 Pazartesi 23:46

Selçuk havadan su dövüyor ama diğer belediyeler ne durumda.Seçimde canı pahasına koşturan akp'liler hala daha kendilerini adam yerine koyulacak diye bekliyorlar.Değişen bir şey yok karşı rakip partinin yandaşları ve başkan yakınları işlere yerleştirildi.Olsun başkan nasıl olsa Selçuk'un tabanı sosyal demokrat diye onlara hizmet ediyor.Aksi olmuş olsa idi,başkan okuluna dönecek bizler yine horlanan mağdur olacaktık.Şimdi kinden daha iyi olurdu çünkü hak ettik derdik,kendi düşen iç geçirirmiş...

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arınç'tan cemaat okulları ve Çipraş açıklaması
Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, yurtdışındaki cemaat okullarına yönelik ...
Güler’in istifasına İzmir örgütü ne tepki verdi?
CHP’de İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler’in çifte disiplin sürecinde ...
CHP'li Başkan Yardımcısı'na saldırıya protesto
Aydın'ın Didim İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP'li Belediye Meclisi ...
 
Başdanışmandan çarpıcı ‘süreç’ mesajları
Başbakanlık Başdanışmanı Hatem Ete, "Çözüm süreci silahsızlanma vaadiyle, ...
Flaş! CHP İzmir Milletvekilinden flaş istifa kararı
CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler partisinden istifa etti.
AK Parti ilçe teşkilatına taşlı saldırı
Dikili AK Parti Dikili İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu bina, kimliği belirsiz ...
 
CHP’de önseçim çıkmazı: Sadece bir bölge mi olacak?
Genel seçim öncesinde milletvekili adaylarını belirlemek üzere çeşitli ...
CHP’li Gençler Syriza’yı örnek alacak
CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç, Yunanistan seçim sonuçlarından ...
CHP'li Rodoplu'dan Mumcu mesajı: Fikirleriyle yaşıyor
CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Doktor Ülkümen Rodoplu katledilişinin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva