HABERLER>EKONOMİ
15 Mayıs 2012 Salı - 10:30

İZFAŞ, meslek odalarıyla biraraya geldi

İZFAŞ, İzmir’in fuarlarına yönelik düşüncelerini paylaşmak, katkı ve desteklerini almak için Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği İzmir ve Ege Bölge Şube Başkanlarıyla biraraya geldi.

İZFAŞ, meslek odalarıyla biraraya geldi

İZMİR - İZFAŞ’ta gerçekleştirilen toplantıya; İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs, TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Zeynep Edez, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Ege Bölgesi Şube Başkanı Hülya Yılmaz, TMMOB Maden Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Muhammet Yıldız, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Ege Bölgesi Şubesi Sekreter Üyesi Esin Deniz Ayan, TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Zeki Yıldırım, TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şube Sekreteri Melih Yalçın TMMOB Orman Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı A. Kenan Öztan, TMMOB Gemi Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı K.Emrah Erginer, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şube Müdürü Barış Aydın, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Özcan Uğurlu, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı E.Helil İnay Kınay, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Ferdan Çiftçi ve İZFAŞ yöneticileri katıldı.
 
Toplantıda konuşma yapan İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs  kentin değerli kanaat önderleri ve tüm izmirliler ile birlikte; yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda fuarları, yeniden inşa etme arzusunda olduklarını belirtti.
 
Örs, “Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği bizim çok önemsediğimiz ve değer verdiğimiz örgütler bütünüdür. Bu bakımdan meslek odalarıyla gerçekleştirdiğimiz bu toplantının bir başlangıç olmasını diliyoruz. Fuarlarımıza yönelik her türlü işbirliği ve iletişime açığız.
 
Gaziemir yeni fuar alanı ile birlikte Kültürpark’taki mevcut alanlar kongreler için kullanılacak. Kültürpark yeniden tasarlanacak ve çok daha etkin olarak kullanması sağlanacak. Tüm bu gelişmelerin kentimiz ve bölgemiz için önem taşıdığını biliyoruz.
 
İZFAŞ’ı yeniden yapılandırmak, böylesi yeni ve güçlü döneme hazırlamak istiyoruz. Bu yeni dönemde toplumun önde gelen kuruluşları ve bireyleri olarak sizlerin fikirlerine ihtiyacımız var.
 
İZFAŞ olarak bu yıl 12 fuar düzenliyoruz, yaklaşık 10 civarında da fuara evsahipliği yapıyoruz. Bu fuarlarımızı geliştirmek ve sayısını artırmayı hedefliyoruz. Bu yıl 81’cisini gerçekleştireceğimiz İzmir Enternasyonal Fuarı’nı bizden sonraki kuşaklarla buluşturmayı istiyoruz” dedi.
 
İhtisas fuarlarının daha güçlü olması için üyelerine duyurulması ve tanıtılması yönünde meslek odalarından destek beklediklerini ifade eden Örs şöyle dedi; Her meslek odasının kendi alanı ile ilgili ihtisas fuarlarına katılmasını bekliyoruz. Bu bizim açımızdan önemli. Önümüzdeki süreçte hepimizin ortak değeri olan İEF’yi geliştirmek, güçlendirmek adına sizin bakış açınızdan öneri ve düşüncelerinizi bekliyoruz. Web sitelerinizde fuarlarımızın tanıtılması, üyelerinize duyurulması noktasında katkılarınızı istiyoruz. Her fuarımızın bir danışma kurulu var, danışma kurullarımızda yer almanızı diliyoruz. İZFAŞ olarak yol haritamızı belirlerken meslek odalarımız bize ışık tutacak, bizi zenginleştirecektir. Bu nedenle katkı ve desteklerinizi bekliyor, toplantıya katılımınız için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Uzun zamandır özlenen ve istenen bir toplantıyı gerçekleştirdiklerini dile getiren TMMOB üyeleri, İZFAŞ’a teşekkür etti. Meslek odaları üyeleri fuarlara katkı yapmaktan dolayı mutlu olacaklarını söyledi. İZFAŞ’ın hem fuar hem de kültürel organizasyonlarla daha etkin olarak yer almasını isteyen üyeler Kültürpark’ı yeniden yapılandırırken büyük konserlerin yapılacağı bir etkinlik alanın da oluşturulmasını istedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’den Samos’a deniz köprüsü
İzmir-Seferihisar'dan Yunanistan'ın Samos Adası'na deniz seferleri başlıyor. ...
İzmir Ticaret Borsası’nda bir ilk: 'ABD' boykotu
ABD Tarım Bakanlığı'nın raporunun spekülatif olduğunu savunan pamukçular, ...
Yağmur kirazı çatlattı üretici çok dertli!
Yılda ortalama 60 bin tonluk rekolte ile Türkiye'nin en büyük kiraz üretim ...
 
Memurlardan teklife Afrika benzetmesi ve ret!
Hükümetin memurlara zam teklifi bu yıl için yüzde 3+3, gelecek yıl için ...
Gemi ihalesi itirazına gemi mühendislerinin itirazı var!
KİK, Büyükşehir Belediyesi’nin gemi ihalesinde yabancı şirketin itiraz ...
Vestel'e Plus X Award'ten tam 70 ödül
Vestel, uluslararası prestije sahip Plus X Award, A Design Award, Red ...
 
Folkart yapı tecrübelerini geleceğe aktarıyor
Folkart Yapı Proje Müdürü Ayetullah Mutlu ve Peri Kalıp ve İskeleleri ...
Çevreyolu artık ücretli oluyor
Otoyol veya erişme kontrolünün uygulandığı karayollarında güzergahın tamamının ...
İTO'dan zeytinyağı sektörüne büyük destek
Kentin en rekabetçi 5 sektörü belirlenirken, ilk zeytin ve zeytinyağı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölüm fermanı neden şimdi?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva