HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Ekim 2023 Perşembe - 09:24

İZELMAN'dan iki yeni anaokulu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokullarına yeni eğitim-öğretim yılında Çiğli Ataşehir ile Torbalı şubeleri de eklendi. 13 bölgede bine yakın öğrenciye eğitim veren İZELMAN anaokullarının sayısı yılın sonuna kadar yeni şubelerle birlikte 20’ye çıkacak.

İZELMAN dan iki yeni anaokulu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları, 2023-2024 eğitim döneminde “eğlenerek öğrenme” ilkesi ile erken çocukluk döneminde öğrencilerini tüm gelişim alanlarında desteklemeye devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra çevre yerleşimlerde de hizmet veren İZELMAN A.Ş.’nin anaokullarına Çiğli Ataşehir ile Torbalı şubeleri de eklendi. Cumhuriyet’in 100.yılında 20 şubeye ulaşılması hedeflenirken Gaziemir, Tire, Kiraz, Bergama, Bayındır, Urla ve Menemen şubelerinin de bu yılın sonuna kadar hizmete alınması planlanıyor.

Kiraz Anaokulu yakında hizmete alınacak
2019 yılında 7 olan İZELMAN Anaokulu sayısının Çiğli Ataşehir ve Torbalı ile birlikte 13’e çıktığını belirten İZELMAN Anaokulları Müdürü Eda Kaygusuz, “En yakın zamanda Kiraz Anaokulumuz da hizmete başlayacak. Tunç Başkanımızın eğitimde fırsat eşitliği vizyonu doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün sayıları artan anaokullarımız ile birlikte daha çok veliye ve öğrenciye ulaşıyoruz. Öğretmenlerimiz ön lisans ve lisans mezunu. Bu sene ilk kez okullar açılmadan önce öğretmenlere ve okul idarecilerine eğitim seminerleri düzenledik. İkinci eğitim seminerini ise sömestr tatilinde yapacağız. Kendimizi sürekli geliştirerek çocuklarımıza en iyi eğitimi sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Çocuklarınız emin ellerde
Çiğli Ataşehir Okulu’nda 60 öğrenciye, Torbalı’da 54 öğrenciye hizmet verdiklerini dile getiren Kaygusuz, “26 yıllık bir güven. 26 yıldır bu işi severek yapıyoruz.  Aileler, bebek sayılabilecek bir yaşta çocuklarını bize teslim ediyor. Sabah 07.00’dan 18.00’a kadar çocuklarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Üç öğün yemeğimiz günlük olarak hazırlanıyor. Tüm gün eğitimi-öğretici etkinliklerimiz devam ediyor. Çocuklarımız burada emin ellerde” şeklinde konuştu.

“İyi ki bu ailenin parçası olmuşuz”
3 yaşındaki oğlunun eğitimi için araştırma yaptığında İZELMAN Anaokulları’ndan hep olumlu geri dönüşler aldığını ifade eden Aslı Kahraman, “Bir arkadaşımız önerdi.  Çok memnunuz. Her şey yolunda. Köklü bir kuruluş olması, evimize yakın olması ve bütçemize de uygun olması tercih sebebimiz oldu. Çocuğumuz Ege de gayet mutlu. Çocuğumuzun mutlu olması bizi de mutlu ediyor” diye konuştu.

Oğlu kreşe giden Murat Sayın, “3 buçuk yaşında oğlum var. Biz buradan çok memnunuz. Hem oğlum severek gidiyor hem de öğretmenler çok ilgili. Okulun yeri, dizaynı da çok iyi. Eşim de öğretmen; bu sektörün içerisinde. Biz araştırıp seçtik. Öğretmenler ne zaman bir şey sorsak sonuna kadar açıklıyorlar. Gözümüz arkada kalmıyor. İyi ki bu ailenin bir parçasıyız” dedi.

Daha önce okul tecrübesi olduğunu ancak İZELMAN Anaokullarına bu sene kayıt yaptırdıklarını söyleyen Mustafa Kemal Erman, “Hem fiyat hem de eğitim açısından tercihimiz bu okul oldu. Öğretmenler çok iyi. Bizler istediğimiz zaman görüşebiliyoruz. Çocuğum da okula gitmek istiyor. Hem arkadaşlarını hem de okulunu seviyor” ifadelerini kullandı.

Yıl sonuna kadar yeni şubeler açılacak
13 farklı şubede 18-68 ay aralığında 813 öğrenciye eğitim veren İZELMAN Anaokulları, tecrübeli eğitim kadrosu ile kreş grubundan başlayarak çocukları ilkokula hazırlıyor. Rehberlik birimi ile çocukların duygusal gelişimlerini destekleyen İZELMAN Anaokulları 3 psikolojik danışman ve rehberlik uzmanı, 1 psikolog, 2 sosyolog ile çalışarak çocukları yakından gözlemliyor. Okullarda ayrıca yabancı dil, görsel sanatlar, robotik kodlama, jimnastik ve yaratıcı drama gibi branş dersleri de yer alıyor. Balçova, Evka-2,  Evka-4, Girne, Buca, Güzelyalı, Dikili, Beydağ, Aliağa, Bornova, Görece, Ataşehir, Torbalı bölgelerinde hizmet veren İZELMAN Anaokullarına Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılında Gaziemir, Tire, Kiraz, Bergama, Bayındır, Urla ve Menemen şubeleri de eklenecek.

 
Genç doktorun acı ölümü!
 
İzmir’i bayram coşkusu sardı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hatice 13 Ekim 2023 Cuma 12:56

Karabağlara açılması lazım izelman kreslerinin şinmdiden teşekkürler

Yorumu oyla      2      3  
Onur CAN 13 Ekim 2023 Cuma 10:58

Güzel bi başlangıç ama çok yavaş ilerliyor, belki de seçim senesi olmasa bu şubeler de açılmayacaktı. Çok daha yaygın olması gerekiyor, modern kentlerde anne babaların en büyük sorunu budur

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menderes Cumhuriyet'in 100. yılına hazırlanıyor
Cumhuriyetin 100. yılı Menderes’te büyük bir coşkuyla kutlanacak. Menderes ...
Büyükşehir’de gündem ‘Harmandalı’ tesisi… AK Parti’den ‘kaçak çöp dökülüyor’ iddiası!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı olağan meclisinin ikinci oturumu ...
Buca’da Kosova Bağımsızlık Parkı açılıyor
Buca Belediyesi, Yıldız Mahallesi’ndeki 3 bin 500 metrekarelik alanda ...
 
43 aktif çalışma sahası... Şantiye kent Torbalı!
Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatlarıyla mesai anlayışı ...
İZSU'dan Torbalı’ya 1 milyarlık yatırım!
İZSU Genel Müdürlüğü’nün Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Proje başlığıyla ...
Büyükşehir'in Hatay'a desteği sürüyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 11 ili etkileyen 6 Şubat’taki Kahramanmaraş ...
 
İş Hayatında Engelliler ulusal karikatür yarışması başvuruları başladı
Engelsiz yaşamın öncüsü olabilmek için yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
Bornova Meclisi'nden 2 milyar TL'lik onay, İduğ’dan mesaj: Bütçe seçim bütçesi değil!
Bornova Belediyesi'nin 2024 yılı bütçe görüşmeleri tamamlandı. 2 milyar ...
Germiyan Festivali'ne geri sayım!
Dünya markası festivallerle adından söz ettiren Çeşme Belediyesi bu yıl ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva