HABERLER>GÜNCEL
14 Ekim 2012 Pazar - 09:26

İstanbul'da insanlık dışı cinayet!

İstanbul Bahçelievler'de, üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik yeni taşındığı evde ağzı, ellleri ve bacakları koli bantıyla bağlandıktan sonra boğularak öldürüldü. Yarı çıplak bulunan genç kıza tecavüze uğrayıp uğramadığı Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacak.

İstanbul da insanlık dışı cinayet!

İSTANBUL - Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak Sultan Apartmanı'nın 5'inci katında oturan Fatma Nur Çelik, arkadaşının evde olmadığı bir sırada eve giren bir kişi tarafından boğularak öldürüldü. Özel bir üniversiteye bu sene kayıt yaptıran Antalyalı Fatma Nur Çelik, okuldan bir kız arkadaşıyla 5 numaradaki Sultan Apartmanı'nın 5'inci katındaki daireyi bir ay kadar önce kiraladı. Fatma Nur Çelik'in arkadaşının polise verdiği bilgiye göre internet bağlantısını yapan kişi Fatma'ya arkadaşlık teklif etti. Telefonla sürekli olarak arkadaşını arayan bu kişi teklifine her seferinde 'hayır' yanıtı aldı.
 
BİNADA 1 SAAT 15 DAKİKA KALDI
Fatma Nur Çelik'in arkadaşının dışarı çıkmasını fırsat bilen katil bugün saat 17.00 sıralarında binaya geldi. Kapı girişinde bulunan kamera kayıtlarına göre şüpheli hareketler yapan zanlı kapı önünde sigara içip binaya giriyor. Katil zanlısı kamera kayıtlarına binadan çıkarken 18.15 sıralarında bir kez daha giriyor. Dışarda olan ve saat 22.00 sıralarında evine dönen Çelik'in kız arkadaşı anahtarıyla eve giremeyince çilingir çağırdı.
 
ARKADAŞININ CESEDİYLE KARŞILAŞTI
Çilingir kapıyı açınca içeri giren genç kız arkadaşının yarı çıplak halde cesediyle karşılaştı. Çığlık seslerini duyan bina sakinleri 5'inci kata koştu. Binada oturanların verdiği bilgiye göre ağzı koli bantıyla yapıştırılan Fatma Nur Çelik'in tecavüze de uğradığı iddia edildi. Maktülün katiline direndiği bu yüzden kafasında darp izleri olduğu öne sürüldü.
 
KATİL HAZIRLIKLI GELMİŞ
Fatma Nur Çelik'in arkadaşının polise verdiği ifadede "Evde koli bantımız yoktu" demesi katilin eve hazırlıklı geldiği iddiasını güçlendiriyor. Çelik'in arkadaşı polise verdiği ifadede internet bağlamaya gelen gencin arkadaşını rahatsız ettiği bilgisini verdi. Polis binanın güvenlik kamerası kayıtlarına el koyarak Çelik'in arkadaşına görüntüleri izlettirdi. Genç kız, akşam saatlerinde binaya giren internetçi genci polislere gösterdi. Polis yaptığı kısa bir araştırmadan sonra katilin kimliğine ulaştı. Cinayet Masası polislerinin olaydan kısa süre sonra zanlı olduğu iddia edilen genci yakalayarak gözaltına aldı.
 
Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası Amirliği'nde sorgusu süren ve ismi henüz açıklanmayan gencin gündüz saatlerinde adliyeye çıkartılması bekleniyor.
 
POLİS AİLENİN TELEFONUNU AÇAMADI
Hunharca bir cinayete kurban giden Fatma Nur Çelik'in annesi memleketleri Antalya'dan kızının telefonunu sürekli aradı. Ancak bu kötü haberi vermekten kaçınan polisler, daha sonra aileyi arayarak durumu bildirdi. Çelik'in yakınları uçakla İstanbul'a gelerek Gayrettepe Asayiş Şubesi önünde beklediği belirtildi.


Cinayetin işlendiği binanın giriş katında oturan Cafer Muşluoğlu, "Dairede 2 genç kız oturuyordu. Kız arkadaşı saat 10.00 (22.00) gibi eve gelmiş, kapıyı açamamış. Katil kapının arkadasında anahtar bırakmış. O yüzden arkadaşı çilingirci çağırıyor. Çilingirci gelip açıyor, katil kızın elini ayağını bağlamış, ağzını da bantlamış. Tecavüz de etmiş, boğarak öldürmüş. Apartmanın kamera sisteminden görülen şahıs, önceden evin internet bağlantılarını yapan kişi . Kızı 1 haftadır telefonla rahatsız ediyormuş" dedi.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de korkunç ‘aile’ cinayeti: Dünüre kurşun yağmuru
Ödemiş’te bir kömür deposunda çalışan Y.D. (70) bir yıl önce intihar eden ...
İzmir’de Yılmaz Özdil çılgınlığı!
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil, 'İsim, Şehir, Bitki' adlı ...
Öğretmenini öldürecekti: Dehşet özentiye psikolojik tedavi
Karabağlar’da 15 gün önce öğretmeni Rabia Sevilay Durukan’ı çok sayıda ...
 
Foça’da Akdeniz foklarını yaşatma seferberliği
Türkiye’nin Deniz ve Kıyı Koruma Alanları Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi ...
İzmir’in büyük hastanesinde ‘köfte’ paniği!
Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde köfte yiyen 60 personel zehirlenme teşhisiyle ...
Eski savcı 150 kilo eroinle yakalandı!
Düzce'de TEM otoyolunda durdurulan bir otomobilde yapılan aramada 150 ...
 
Genç siyasetçiler EXPO için birleşti
‘İzmir Gençlik Diyaloğu’ adında Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) meclis ...
Rapor hazır: 20 kişilik koğuşta 68 kadın
Mardin Cezaevinde 20 kişi kapasiteli koğuşta, 68 kadın tutuklunun bir arada kaldığı belirlendi.
‘Teröriste ağlamayan insan değildir’e inceleme
'Dağda ölen teröriste ağlayamıyorsanız insan değilsiniz' sözleriyle tartışma ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva