HABERLER>EKONOMİ
7 Nisan 2014 Pazartesi - 13:27

İPZ Anadolu etkinliklerinde üçüncü durak İzmir

2006 yılından bu yana düzenlenen ve Türkiye’nin en geniş kapsamlı dijital pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), 2014 yılından itibaren Anadolu’daki markalarla bir araya gelmeye başlıyor. 30 Ocak’ta Gaziantep, 13 Mart’ta Kayseri’de gerçekleştirilen iki etkinlikten sonra 9 Nisan’daki İzmir etkinliğine hazırlanıyor. Türk Telekom’un Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen İPZ Anadolu, “5 İlden 15 Başarı Hikayesi” vizyonu ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

İPZ Anadolu etkinliklerinde üçüncü durak İzmir

İZMİR - Sekiz yıl önce “dijital pazarlama konusunda reklamveren nezdinde bir farkındalık yaratma ve bu alanda gelişimi sağlama” vizyonuyla yola çıkan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), sekizinci yılında bu vizyonunu Anadolu markaları ile paylaşmak için yola çıktı.
Pazarlama İletişimi alanında Türkiye’nin en köklü yayını olan Marketing Türkiye dergisinin desteğiyle, MMI (Marketing Management Instıtute) tarafından düzenlenen etkinlik, aynı zamanda dijital pazarlama konusunda Türkiye’de düzenlenen ilk ve en geniş kapsamlı zirve olma özelliğini taşıyor.
Bugüne kadar binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacıyı aynı çatı altında buluşturarak dijital pazarlama konusunda yaşanan son gelişmeleri masaya yatıran İnteraktif Pazarlama Zirvesi, 2014 yılında Türk Telekom’un Ana Sponsorluğunda Anadolulu markalarla kucaklaşacak.
30 Ocak 2014 tarihinde Gaziantep Novotel’de yapılacak etkinlikle başlayan İPZ Anadolu turnesi, yoluna 13 Mart’taki Kayseri etkinliği ile devam etti. İPZ Anadolu’nun üçüncü durağı ise İzmir olacak. 9 Nisan tarihinde Swissotel Büyük Efes’te düzenlenecek olan etkinliğe şimdiden yoğun bir ilgi var.
ETKİNLİĞİN TEMASI: “DÖNÜŞÜM VE UYUM”
Anadolu’daki yüzlerce pazarlama profesyoneli, marka temsilcisi, akademisyen ve öğrencileri “Dönüşüm ve Uyum” temasıyla karşılayacak olan İPZ Anadolu etkinliklerinin amacıyla ilgili Marketing Türkiye dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve MMI Türkiye Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu şunları söylüyor: “Bundan sekiz yıl önce İnteraktif Pazarlama Zirvesi’ni tasarlarken bir hayalimiz vardı: Dijital mecranın pazarlama yatırımları içinde hak ettiği yere gelmesini sağlamak... Teknoloji ve dijitalleşmenin sunduğu nimetlerden markaların maksimum faydayı elde etmesi için bir yol gösterici olmak istiyorduk. Düzenlendiği sekiz yıl boyunca İPZ’nin bu misyonunu önemli ölçüde yerine getirdiğini düşünüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada dijital pazarlama, televizyon, gazete, açıkhava gibi geleneksel mecralarla rekabet eden bir mecra haline geldi. Ancak tüm bunların ötesinde İPZ’nin bizim için en önemli görevi kurumlara dijitali kullanarak işlerini nasıl geliştirebileceklerini, nasıl daha fazla kazanabileceklerini göstermesi oldu. Şimdi bu misyonumuzu Anadolu’ya taşıyarak buradaki markalarının dijital dönüşümünü sağlaması için ihtiyacı olan bilgileri ayağına götüreceğiz.”
İPZ Anadolu etkinliklerinin teması olan “Dönüşüm ve Uyum”un ne anlama geldiği ile ilgili olarak ise Günseli Özen Ocakoğlu şunları söylüyor: “Teknoloji hiç durmadan değişiyor. Bu değişimle birlikte hayatımıza hiç durmadan yeni kavramlar, cihazlar ve konseptler giriyor. Bu hızlı değişime ayak uydurmak gerçekten zor. Fakat imkansız değil. İPZ Anadolu etkinliklerinde konuşmacı olarak yer alacak uzman pazarlamacılarla Anadolu markalarının teknoloji karşısında nasıl dönüşmesi gerektiğini ve bu dönüşümü nasıl sürdürülebilir kılacağını masaya yatıracağız.”
NELER KONUŞULACAK?
Beş ay boyunca Anadolu’nun beş farklı ilinde düzenlenecek etkinliklerle 1000’lerce katılımcıyla buluşacak olan İPZ Anadolu’da konuşulacak başlıklar arasında şunlar yer alıyor: “Dijital Çağda Markalaşma ve Pazarlama”, “İnternet Reklamcılığı”, “Sosyal Medya”, “Arama Motoru Pazarlaması”, “Offline ve Online Yerel Mecra Kullanımı”, “E-ticaret ve Yeni İş Yapış Biçimleri” olacak. 
“5 İLDEN 15 BAŞARI HİKAYESİ” ÇIKACAK
Anadolu markaları için dijital dönüşümü kılmayı hedefleyen İPZ Anadolu etkinlikleri, bu vizyon doğrultusunda bir ilki gerçekleştirecek ve “5 İlden 15 Başarı Hikayesi” çıkaracak. Konuyla ilgili açıklama yapan Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve MMI Türkiye Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu, “5 İlden 15 Başarı Hikayesi” konseptiyle ilgili şunları söylüyor: “Gerek geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri ile gerekse 2014 yılında düzenleyeceğimiz İPZ Anadolu etkinliklerimizle hedefimizi çok açık bir şekilde ortaya koyuyoruz. İstanbul’da gelişen dijital reklamcılık sektörünün bilgisini Anadolu’ya ne kadar transfer edebiliriz diye bakıyoruz. İPZ etkinliklerinin arkasında Ajans Başkanları, pazarlama stratejistleri ve ünlü markaların pazarlama danışmanlarından oluşan çok güçlü bir beyin takımı var. Şimdi sahip olduğumuz bu gücü Anadolu markaları için bir araya getireceğiz. Her ilden seçilecek üç yerel markaya özel pazarlama stratejisi oluşturacak, uygulama konusunda destek olacak ve sonuçları takip edeceğiz. Bu markalarımızın tümünü Eylül ayında İstanbul’da düzenleyeceğimiz İPZ’14 etkiliğimizde bir araya getirecek, gösterdikleri gelişmeyi gözler önüne sereceğiz.”
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MB Başkanı’ndan Başbakan’a faiz yanıtı
Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Başbakan Erdoğan'ın ''Merkez Bankası ...
Bakan Yıldız: Yeni Cem Uzan vakası!
Enerji Bakanı Yıldız, yeni bir Cem Uzan vakasıyla karşı karşıya olduklarını ...
PERYÖN dev markaları İzmir’de buluşturuyor
İnsan Yönetimi alanında en önemli ödül olarak kabul edilen PERYÖN İnsan ...
 
Türkiye'nin tarımı 'dondu': Fiyatlar en az...
Ürün kaybında Karadeniz Bölgesi ilk sırada fiyatlarda en az yüzde 25 artış bekleniyor.
Hükümetten yeni hamle: Rant vergisi çok yakında!
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ‘kentsel rantlar’ın kamuyla paylaşılması ...
Dolar 2,11'in altını gördü
Başbakan Erdoğan'ın Merkez Bankası'nın faizi düşürmesi gerektiğini açıklamasının ...
 
İZKA’dan 12 milyonluk destek!
İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA), 12 milyon liralık mali destek programı başlattı.
EGİKAD 30 kadını patron yapacak
Bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle kadının iş ve sosyal hayatta ...
İzmir'e turizmden kötü haber: Mart ayında...
Mart ayında İzmir'e gelen turist sayısı geçen yılın aynı dönemine göre ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva