HABERLER>SEÇİM 2015
16 Mart 2014 Pazar - 13:59

İP'den İzmir'de yoğun mesai: Tugay Şen doğduğu mahallede

İşçi Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen, seçim çalışmalarına İP Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbey’in katılımıyla devam ediyor. Özbey’le birlikte Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi seçim bürosunun açılışına katılan Şen, Bayraklı Belediye Başkan adayı Faruk Yanık’ın da katılımıyla Özkanlar Pazar yeri ve Halim İşcan Caddesi esnafını ziyaret etti. Şen, Bayraklı’nın ardından Güzelbahçe ve İnciraltı’nda da yurttaşlarla buluştu.

İP den İzmir de yoğun mesai: Tugay Şen doğduğu mahallede

İZMİR - İP İzmir Büyükşehir adayı Hüseyin Tugay Şen, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İP Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbey ve İP Bayraklı Belediye Başkan adayı Faruk Yanık ile birlikte Bayraklı Mansuroğlu seçim bürosu açılışını gerçekleştiren Şen, Bayraklı halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan İP Genel Başkanvekili Hasan Basri Özbey, “Sizlere Silivri zindanlarından büyük bir mücadeleyle çıkan Doğu Perinçek’in kucak dolusu selamlarını getirdim. Ergenekon’dan çıktık. Şimdi de Milli Hükümeti kuracağız. Bu büyük bir halk yürüyüşüdür” dedi.
 
ÖZBEY’DEN AZİZ KOCAOĞLU VE ALİ ENGİN’E ÇAĞRI!
Aziz Kocaoğlu’na seslenen ve “Akil adamlığı, bölünme seyahatlerini bırak” diyen Özbey, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’e de “Derhal bırak o koltuğu, gel İşçi Partisi’nin Atatürk’te birleşen adaylarını destekle” çağrısı yaptı.
Özbey, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye bölünüyor. Bölgesel özerkliği inşa edeceğiz diyorlar. Bu Türkiye’nin kanlı bir döneme girmesidir. Kanlı çatışmalar, kardeş kavgaları demektir. CHP, MHP bu süreci boyun eğmiş seyrediyorlar. Ayıdan post, cemaatten dost olmaz. ‘Gelin Atatürk’te birleşelim’ dedik, Kılıçdaroğlu da Bahçeli de ‘olmaz’ dediler. Gittiler Fethullah’la ittifak yaptılar, hükümet olmak için. Fethullah’ın yanında durmayın, kokusu siner üstünüze. Gelin Atatürk’ün cephesine.”

“BİNALİ YILDIRIM DEĞİL BAŞKAN MEMUR BİLE OLAMAZSIN”
AKP adayı Binali Yıldırım’ı sert bir dille eleştiren Özbey, “Geldin çağdaş İzmir’e belediye başkan adayı oldun. Sen burada değil belediye başkanı, belediye memuru bile olamazsın” dedi. MHP adayı Murat Taşer’i de “Sen DYP’liydin ne oldu başına taş mı düştü de ülkücü oldun. ‘İzmir’i Melih Gökçek gibi yöneteceğim’ diyor” ifadeleriyle eleştiren Özbey, “Hüseyin Tugay Şen’den başka söze gerek yok. 35 yıllık yaşamının yarısını devrime adamış, genç dinamik. Faruk Yanık’ı hepiniz tanıyorsunuz, buranın insanı, pırlanta, mücevher. İşçi Partililer Türkiye’nin mücevherleri, namus birikimi. Biz belediyeleri ahlak ve namusla Atatürk devriminden aldığımız güçle yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

ŞEN, DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ VE HALA YAŞADIĞI MAHALLEDEN SESLENDİ
Özbey’in ardından konuşan Hüseyin Tugay Şen, sözlerine “Doğduğum büyüdüğüm ve hala yaşadığım Mansuroğlu Mahallesi sakinleri, hepinizi selamlıyorum. Mahallemiz, cumhuriyete bağlılığıyla her zaman örnek mahallelerden biri oldu. Burada sizlerle bulunmak çok özel” diyerek başladı. Yurttaşların 30 Mart’ta Tayyip Erdoğan ve Fethullah Gülen arasında tercih yapmayacağını belirten Şen, “İzmir’in de Bayraklı’nın da tercihini Atatürk’te birleşenlerden yana kullanacağını biliyorum. Zaferimiz şimdiden kutlu olsun” dedi.
İP Bayraklı Belediye Başkan adayı Faruk Yanık da “Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız Türkiye sloganıyla yola çıktık. Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bayraklı’da halkçı bir belediye için geliyoruz” ifadelerini kullandı.

YURTTAŞLAR 23 MART’TAKİ DOĞU PERİNÇEK MİTİNGİ İÇİN SABIRSIZLANIYOR
Açılışın ardından Özkanlar pazarında esnafla buluşan Hasan Basri Özbey, Hüseyin Tugay Şen ve Faruk Yanık esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Şen’in yanına gelen çok sayıda yurttaş 23 Mart’ta Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşecek Doğu Perinçek mitingine gelmek için sabırsızlandıklarını ve oylarını İşçi Partisi’ne vereceklerini söylediler.
Özbey, Şen ve Yanık pazar ziyaretinin ardından Halim İşcan Caddesi esnafını da ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlediler.

ŞEN: “YELKİ’YE MEZBAHA KURULUP KATLEDİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ”
Hasan Basri Özbey ve Hüseyin Tugay Şen’in bir sonraki durağı Güzelbahçe oldu.
İP Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Gülgün Budak ile birlikte Yelki’de esnafı ziyaret eden Özbey ve Şen, daha sonra kahvehanede yurttaşlarla bir araya geldiler.
Yelki’nin 2009’da belediyesinin kapandığını hatırlatan Hüseyin Tugay Şen, “Bu tarihten sonra Yelki Büyükşehirden gerekli hizmeti alamadı. Biz Yelkili üreticileri destekleyeceğimiz gibi, bu güzel beldemize mezbaha kurulup katledilmesine de izin vermeyeceğiz” dedi.
Şen, “Yelki’ye mezbaha kurmayacağız’ diye söz verenler Büyükşehir Belediyesi Meclis kararını iptal etsinler ki sözlerine güvenilsin” diyerek CHP’yi de eleştirdi.

GÜZELBAHÇE’NİN TEK KADIN ADAYI İŞÇİ PARTİSİ’NDEN
Hasan Basri Özbey yaptığı konuşmada partisinin belediye başkan adayı Gülgün Budak’ın Güzelbahçe’deki on beş aday arasında tek aday olduğuna vurgu yaparak “Yurttaşlarımız oylarını Cumhuriyet kadını ve Atatürk’ün kızı Budak’a vermelidir” dedi.
Gülgün Budak da yaptığı konuşmada, “Bir Cumhuriyet kadını olarak diyorum ki biz söz verdik mi yaparız, mış gibi yapmayız. Size şunu sormak istiyorum. Siz mezbahayı hak ediyor musunuz? Bu yanlış uygulamaların bir neticesidir. Söz veriyoruz halk meclisleri, danışma meclisleriyle Yelki’yi yöneteceğiz. Sizlerin istemediği hiçbir şey yapılmayacak. Asla bir turizm kentine mezbaha giremez” ifadelerini kullandı.

“KOCAOĞLU'NUN ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER”
Güzelbahçe'nin ardından İnciraltı’na geçen Özbey ve Şen, İP Balçova Belediye Başkan adayı Talat Özdemir ile birlikte esnafla buluştu ve yurttaşlarla sohbet etti. İnciraltı’nda yurttaşların alkışlarıyla karşılanan Özbey, “İzmir’e ‘gavur’ diyenlerden, TOMA’lara su verenlerden sandıkta hesap soralım” dedi. Aziz Kocaoğlu’nun “TOMA’lara su verdiğim için özür dilerim” sözlerine de değinen Özbey, “Önce TOMA’lara su verip sonra ‘ben bilmiyordum’ diyen ve son olarak da özür dileyen Kocaoğlu’nun özrü kabahatinden büyük” şeklinde konuştu.

Özbey, Şen ve Özdemir daha sonra Balçova’da ev toplantısına katıldılar. Toplantıya katılan yurttaşlar Talat Özdemir’e Balçova’nın sorunlarından bahsederek mevcut belediyeden duydukları rahatsızlıkları dile getirdiler.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İlknur Denizli’nin seçim aracına saldırı!
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli’nin seçim arabası ...
Batur sert konuştu: 3 tane fazla oy almak için...
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur seçim çalışmalarına Yukarıköy ’de ...
Çiğli adayı Arslan'a Türeli'den destek
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ...
 
Başkan Çalkaya'dan Balçova'ya yeni cennet!
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya yeni dönem de yapacakları ...
Barış Eroğlu: Aliağa'da spor yeniden yükselecek
İzmir’in Aliağa ilçesi, sporda yeniden yapılanarak ülke sporuna yeni yıldızlar ...
Özüdoğru: Saadet’in projeleriyle ‘engeller’ kalkacak
Beyaz-Ay Görme Engelliler Derneği ile Tüm Engelliler İçin Engelsiz Bir ...
 
Sema Pektaş'a Balbay desteği: 'Oyumuz yüzde 70'tir'
Yerel seçimlere çok yoğun bir programla hazırlanan CHP Konak Belediye ...
Murat Taşer 4 ilçeyi birden gezdi: 'İzmir'in Tayyip'i...'
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, Çiğli ve Karşıyaka’da ...
Hüseyin Aslan: Projelerimiz İzmir'e yön verecek
Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva