HABERLER>EKONOMİ
20 Ağustos 2014 Çarşamba - 19:39

Havuzda konferans keyfi

“Aklındaki Soru Ne?” temasıyla bu yıl ilk defa TED markalı bir konferans salonu dışında, Çeşme Alaçatı’da gerçekleştirilecek olan TEDxAlsancak Konferansı’nda arzu eden misafirler etkinliği kokteylleri eşliğinde havuzun içinden takip edebilecek!

Havuzda konferans keyfi

İZMİR - Bu sene üçüncü kez gerçekleştirilecek olan TEDxAlsancak Konferansı, ilk defa TED markalı bir konferans salonu dışına çıkıyor. 30 Ağustos Cumartesi günü Çeşme-Alaçatı Curcuna Otel’de düzenlenecek olan, bu seneki konsepti Be Cool tarafından tasarlanan TEDxAlsancak Konferansı'na katılacak davetlilerden arzu edenler, etkinliği havuzun içinden takip edip çok özel TEDxAlsancak kokteyllerini yudumlayabilecek. Davetliler, kahve aralarında TEDxAlsancak konuşmacılarıyla havuz başında sohbet edip, gece yarısı saat 00:30'a dek sürecek TEDxAlsancak AfterParty'de dilediği gibi eğlenme fırsatını yakalayacak. TEDxAlsancak Küratörü Umut Mustafa Göçmen, TEDxAlsancak katılımcılarına bu sıradışı etkinliğe pantolon, gömlek ya da etekle değil havlularıyla ve parmak arası terlikleriyle gelmelerini tavsiye ediyor.
 


Bu senenin kesinleşen TEDxAlsancak konuşmacıları arasında Refika'nın Mutfağı'nın kurucusu ve Hürriyet gazetesi yazarı Refika Birgül, yönetmen Ezel Akay, Coca-Cola İnteraktif Pazarlama Müdürü ve CNN TÜRK & Radikal gazetesi yazarı Yüce Zerey, psikolog Mehmet Şakiroğlu, senarist-yazar ve aynı zamanda tıp doktoru Ercan Kesal, yatırımcı Özgür Bayraktar, sahne sanatçısı ve oyuncu Ece Ercan, girişimcilik eğitmeni ve Digital Age dergisi köşe yazarı Berke Sarpaş ve ünlü seksoloji uzmanı Haydar Dümen yer alıyor.

DAVETİYELER BİLETİNO'DA!
Bu benzersiz ve uzun yıllar unutulmayacak TED deneyimini yaşamak isteyenler www.biletino.com web sitesi üzerinden TEDxAlsancak'a kayıt yaptırabilecekler. 

TED NEDİR?
TED, “paylaşmaya değer fikirlerin” dile getirildiği, dünyanın önde gelen düşünürlerinin, bilim insanlarının, sanatçıların, tasarımcıların konuşmacı olarak katılarak kendi ilham verici, yaratıcı, yenilikçi fikirlerini ve öykülerini cesurca paylaştığı bir konferanstır.

TEDXALSANCAK NEDİR?
TEDxAlsancak İzmir'de, Ege Bölgesi'nde ve hatta Anadolu'da gerçekleşmiş olan TED markalı ilk konferans. 2012 ve 2013 yıllarında başarıyla gerçekleştirilen ve bu sene üçüncü kez düzenlenen TEDxAlsancak, 7 milyondan fazla kişiye ulaşmış, TEDxAlsancak videolarının internette izlenme sayısı 200 bini geçmiştir. TED “Paylaşmaya Değer Fikirler” anlayışıyla, kişiler ve organizasyonların TED benzeri kendi yerel etkinliklerini yapabilmeleri için TEDx’i yaratmıştır. Bu program topluluklara TED gibi organizasyonlar sunmak, bireyleri de iletişime teşvik etmek için tasarlanmıştır. TED yeni bir platform yaratmaktadır ve bu global hareket fikirlerin güçlenmesinde etkileyici değişiklikler meydana getirmeyi hedeflemektedir.

 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gıdada zamlar kapıda!
Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu Başkanı Şemsi Kopuz, ...
Özel projelerin alüminyum tercihi As-El
1978 yılında iş adamı Tacettin Bayır tarafından As-El panjur olarak kurulan; ...
TED Denizli Koleji ve Denizli Rotary Kulübü’nden anlamlı buluşma
Eğitimin köklü ve saygın kurumu Türk Eğitim Derneği (TED)‘nin 2014 - 2015 ...
 
LPG’li araç için check-up seferberliği
İZMİR - Zavoli Şirketler Grubu Genel Müdür Yardımcısı Mesut Ezer, 20 ...
Benzin vergisiz de Avrupa'dan pahalı!
Türkiye'de vergisiz benzin ve motorin fiyatları, Avrupa ülkeleri arasında zirvede yer aldı.
Çiftçiyi elektrik çarptı!
İzmir ve Manisa'da 90 bin elektrik abonesi çiftçinin 20 bini borçlu. Çiftçinin ...
 
Soma’da ‘acil’ özelleştirme!
Özelleştirme Yüksek Kurulu, Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (SEAŞ) ...
İlk yarı raporu: İzmir 7 veriyor, 1 alıyor!
İzmir, bu yılın ilk yarısında devlet kasasına 18.8 milyar lira vergi ödedi. ...
Yorgancılar’dan kritik uyarı: Yeni yollar bulmalıyız!
Türkiye'nin en önemli sorunlarının başında; tüketimin üretimden daha fazla ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva