HABERLER>GÜNCEL
5 Ocak 2017 Perşembe - 18:19

Hain saldırıya ilk tepkiler: İzmir teröre lanet yağdırdı!

İzmir Adliyesi’ne yapılan hain saldırısı sonrası kent siyaseti ve iş dünyası teröre lanet yağdırırken, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Hain saldırıya ilk tepkiler: İzmir teröre lanet yağdırdı!

EGEDESONSÖZ - İzmir Adliyesi’ne bombalı araçla yapılan terör saldırısına İzmir'deki birçok siyasetçi ve başkandan sosyal medya aracılığıyla tepki açıklamaları geldi.

Açıklamalarda teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Aziz Kocaoğlu (İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı): İzmirimize büyük geçmiş olsun

AK PARTİ

Nükhet Hotar (AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili): Terörle Türkiye' nin üzerine gelinmeye çalışılıyor, ancak aziz milletimiz buna izin vermeyecektir.

Bülent Delican (AK Parti İzmirt İl Başkanı): İzmir'de hain teröristler Adliyeye saldırdı. Kahraman Polisimiz sayesinde 2 hain öldürüldü. Şehidimiz Karaman Polisimize Allah rahmet eylesin... 

Necip Kalkan (AK Parti İzmir Milletvekili): Kahpe terör hoşgörünün, birliğin, kardeşliğinşehri İzmirimizde alçak yüzünü gösterdi. Lanet olsun sizlere de sizi besleyen alçaklara da!

Hüseyin Kocabıyık (AK Parti İzmir Milletvekili): Teröristleri geberten kahraman Polislerimizin alnından öpüyorum. Şehit olan polisimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.

Atilla Kaya (AK Parti İzmir Milletvekili): İzmir, birliğin, dirliğin ve dirayetin şehridir. İzmir, hainlere ve onların işbirlikçilerine asla boyun eğmez. Başaramayacaksınız.

Kerem Ali Sürekli (AK Partİ İzmir Milletvekili): Güzel İzmirimizde gerçekleştirilen alçak terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allâh'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Mahmut Badem (Ödemiş Belediye Başkanı): İzmir'de birliğimize huzurumuza ve kardeşliğimize yönelik yapılan menfur saldırıyı lanetliyorum

Arif Uğurlu (Kemalpaşa Belediye Başkanı): İzmir Adliyemizde yapılan hain terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet yaralılara acil şifa dilerim. Terörü lanetliyoruz.

Adnan Yaşar Görmez (Torbalı Belediye Başkanı): İzmir, birliğin, dirliğin ve dirayetin şehridir. İzmir, hainlere ve onların işbirlikçilerine asla boyun eğmez. #başaramıyacaksınız

CHP

Kemal Kılıçdaoğlu (CHP Genel Başkanı-İzmir Milletvekili): Ülkemizin her kenti, insanlarımız terörle yüz yüze. Türkiye bunu hak etmiyor. İzmir’deki şehitlerimize rahmet, yaralılara şifa diliyorum.

Kamil Okyay Sındır (CHP Genel Sekreteri-İzmir Milletvekili): Yurttaşlarımızı hedef alan terör saldırılarıyla birliğimizi bozamayacaklar. #İzmir’imizin,ülkemizin huzurunun sarsılmasına izin vermeyeceğiz

Asuman Ali Güven (CHP İzmir İl Başkanı): Ülkemizin dört bir köşesinde tarifsiz acılara, can kayıplarına yol açan kahpe terör örgütleri, barışın ve hoşgörünün başkenti İzmir'e de kanlı ellerini uzatmışlardır. Bu saldırıyı kim yaptıysa CHP İzmir olarak nefretle kınıyor, bilinen en büyük lanetlerle lanetliyoruz

Selin Sayek Böke (CHP Genel Başkan Yardımcısı-İzmir Milletvekili): Terör kabusu bugun #İzmir imizi vurdu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.Teröre lanet olsun!

Tuncay Özkan (CHP İzmir Milletvekili): Maalesef 2 şehidimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Ulusumuzun ve İzmir'imizin başı sağ olsun.

Atilla Sertel (CHP İzmir Milletvekili): İzmir'de terör saldırısını nefretle kınıyorum. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa dilerim. Teröre karşı birlik olalım.

Musa Çam (CHP İzmir Milletvekili): İzmir'in kardeşlik ve barış ortamını hain planlarınızla bozamayacaksınız.#İzmir #terörelanetolsun

Özcan Purçu (CHP İzmir Milletvekili): İzmir Adliyesi'ndeyiz. Gerçekleşen terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Aytun Çıray (CHP İzmir Milletvekili): İzmir adliye çalışanlarımıza ve hemşerilerimize büyük geçmiş olsun. Terör can alıyor, terör konusunda el birliği ile mücadele etmeliyiz. Her gün canımız yanıyor. Siyasi kutuplaşma bir yana bırakılmalı. Tek yapacağımız soğukkanlı olmak ve saldırılara ortak tepki vermek. İzmir Adliye çalışanları, savcı ve hakimleri hukuk mücadelesinde son derece başarılı...

Zeynep Altıok Akatlı (CHP İzmir Milletvekili): Terör bu defa da #İzmir 'i hedef aldı. İki yurttaşımız alçak terör saldırısıyla şehit oldu. Ülkemize ve İzmir'imize sabır diliyorum.

Murat Bakan (CHP İzmir Milletvekili): Acımız çok büyük... Teröre karşı demokrasiyi güçlendirmeliyiz. Barışı, kardeşliği artırmalıyız. Kutuplaşmaya son verip kenetlenmeliyiz.

Ali Yiğit (CHP İzmir Milletvekili): Terör, alçak yüzünü bu kez İzmir'de gösterdi. Bu alçak terör saldırısı sonucu maalesef 2 şehidimiz var.

Mustafa Balbay (CHP İzmir Milletvekili): Huzurun, barışın, kardeşçe birlikte yaşamanın şehri #İzmir'deki terörü şiddetle kınıyorum. Terör döktüğü kanda boğulacak.

Hasan Karabağ (Bayraklı Belediye Başkanı): İzmir Bayraklı Adliyesi önünde bombalı araç ile terör saldırısı gerçekleştirildi. Terörü yapanlara da destekçilerine de lanet olsun.

Sema Pekdaş (Konak Belediye Başkanı): İzmir'imize ve İzmir yargı camiasına büyük geçmiş olsun...

Abdül Batur (Narlıdere Belediye Başkanı): İzmirimiz'e büyük geçmis olsun. Teröre de terörü destekleyenlere de lanet olsun.

Hasan Arslan (Çiğli Belediye Başkanı): #İzmir Adliyesi'nde yapılan saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırıyı nefretle kınıyoruz.

Ufuk Sesli (Bayındır Belediye Başkanı): Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Tüm İzmirli hemşehrilerimize geçmiş olsun.

Olgun Atila (Bornova Belediye Başkanı): Karanlığa gömülmeyecek, teröre karşı birbirimize kenetlenerek güçleneceğiz! Başaramayacaksınız!

Tunç Soyer (Seferihisar Belediye Başkanı): Kahraman polisimiz, "Çağdaş Kubilay"ımız #FethiSekin, ruhun şadolsun. İzmir seni unutmayacak!

Tahir Şahin (Menemen Belediye Başkanı): İzmir Adliyesi'ne yapılan bombalı ve silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor şehitlerimize allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

MHP

Ahmet Kenan Tanrıkulu (MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili): İzmirimizdeki terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum...

Necat Karataş (MHP İzmir İl Başkanı): Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Bu alçaklığın üstesinden ancak Bir ve beraber olduğumuzda gelebiliriz

İŞ DÜNYASI

Ender Yorgancılar (EBSO Başkanı): İzmir Adliyesi'ne yapılan terör saldırısını lanetliyorum. Şehit düşen polisimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.



İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk: "Bu insanlık dışı terör saldırısında daha fazla can kaybı olmamasını, kendi canını ortaya koyarak teröristlerin önüne dikilen ve şehit düşen polisimiz Fethi Sekin'e borçluyuz. Kahraman polisimize ve arkadaşlarına minnettarız. Onların hakkını ödeyemeyiz. Güzel İzmirimizin ve ülkemizin başı sağ olsun. 

 

 
Flaş: İzmir'deki terör saldırısına yayın yasağı
 
İzmir ve Ege için şiddetli yağış uyarısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş: İzmir'deki terör saldırısına yayın yasağı
İzmir 5. Sulh Ceza Hakimliği, adliye önündeki patlamaya ilişkin yayın yasağı getirdi.
Ege Denizi'nde korkutan deprem
Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Flaş! Vali Ayyıldız’dan ilk açıklama: PKK'yı işaret etti
İzmir Valisi Erol Ayyıldız adliyedeki patlama sonrası olay yerinde bilgilendirmede ...
 
İzmir’de patlama alarmı: Orada tüm araçlar kaldırıldı
İzmir Adliyesi’ndeki patlama sonrası Büyükşehir Belediyesi ve Başbakanlık ...
Erdoğan: Türkiye'nin güvenliği Halep'te başlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemize yönelik tehditleri kaynağında yok etmek ...
FETÖ darbe girişimine ilişkin ilk karar
Erzurum'da, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yargılanan örgütün sözde ...
 
Flaş! İzmir'deki patlamaya geçici yayın yasağı
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Başbakanlık tarafından İzmir'deki patlamaya ...
İzmir Adliyesi'ne hain saldırı: 2 şehit, 7 yaralı
İzmir Adliyesi'nde bombalı araçla saldırı düzenlendi. Patlamada 1 polis ...
Flaş! 35 ilde 380 iş adamına gözaltı kararı
FETÖ'ye finansman sağladığı ve örgüt adına himmet topladığı öne sürülen ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva