HABERLER>SPOR
6 Mayıs 2019 Pazartesi - 12:42

Göztepe'de bahar havası

Spor Toto Süper Lig'de önceki hafta Medipol Başakşehir galibiyetiyle kara bulutları dağıtan Göztepe, üst sıraları hedefleyen Antalyaspor'u da evinde 4-1 yenerek ayağa kalktı.

Göztepe de bahar havası

Kümede kalma yolunda çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdıran sarı-kırmızılılar bitime 3 hafta kala düşme potasındaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 1 puan önünde 15. sıradaki yerini korudu. Göztepe, Antalyaspor galibiyetiyle iç sahadaki kötü performansına son verirken, 23 hafta sonra ilk kez seri galibiyetler elde etti. Evindeki son 4 karşılaşmada Kasımpaşa ile golsüz berabere kalıp Trabzonspor'a 3-1, Akhisarspor ve Erzurumspor'a 1-0 yenilen Göz-Göz, taraftarına büyük sevinç yaşattı. Göztepe 5. ve 7. haftalar arasında da Kayserispor, Trabzonspor ve Konyaspor'u üst üste yenmesinin ardından bir daha seri yakalayamadı. Hem hayati bir galibiyete imza atan hem de aylar sonra ilkleri başaran Göztepe uykudan uyandı. Göz-Göz bu sezon ilk kez 3'ün üzerinde gol atarak sevenlerini oldukça mutlu etti. 

Kalan 3 haftada Demir Grup Sivasspor, Bursaspor (D) ve Ankaragücü ile kozlarını payşalacak Göztepe, fikstür avantajını elinde bulunduruyor. Son 2 haftada gelen 6 puanla oldukça rahatlayan teknik direktör Tamer Tuna, Süper Lig'de kalacaklarını söyledi. Takımın gerçek gücünü sahaya yansıtmaya başladığını anlatan genç teknik adam, "Bu karşılaşma her şeyin üzerinde çok değerliydi. Taraftarımızın müthiş desteği ile kazandık. 3 final haftamız kaldı. Benim hayalimde ve inancımda Göztepe'nin yeri her zaman Süper Lig olacak. Başakşehir'le başlayan Antalya'yla devam eden güzel bir dönüş yaşıyoruz. Alınan üst üste yenilgilere rağmen Süper Lig'de devam eden Göztepe hayalimiz hiç düşmemişti. Bütünlük bizim ruhumuzu oluşturdu. 3 haftada da bu şekilde devam edeceğiz. Bütünleşerek ve inanarak Sivasspor, Bursaspor ve Ankaragücü maçlarını kazanacağız" dedi. 

SERDAR SİFTAH YAPTI, DENİZ KADAH COŞTU
Göztepe'nin devre arasında İspanya La Liga ekibi Huesca'dan kiraladığı kanat oyuncusu Serdar Gürler, 4-1 kazanılan Antalyaspor maçında 2 gol birden atarak bu sezon ligde siftah yaptı. Biri frikikten olmak üzere 2 klas gole imza atan Serdar maçın kahramanlarından biri oldu. Göz-Göz'ün diğer önemli silahlarından Deniz Kadah ise ikinci yarıda takımının en skorer ismi unvanını aldı. Sezon başında Antalyaspor'dan transfer edilen 33 yaşındaki oyuncu, ilk yarıda yaşadığı sakatlıklardan dolayı düzenli olarak forma giyemedi. İkinci devrede ise toparlanan Deniz, Alanyaspor, Trabzon, Başakşehir ve Antalya maçlarını boş geçmedi. Toplam gol sayısını 5'e çıkaran oyuncu Tamer Tuna'nın vazgeçilmezleri arasına girdi. Eski takımı Antalya'ya 2 penaltı golü atan Deniz sevinçlerini abartmadan yaşadı. (DHA)

 
Altınordu'nun kaderi kendi elinde
 
Altay'da ilk yolcu belli oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'nun kaderi kendi elinde
Spor Toto 1. Lig'de deplasmanda Adanaspor'u 2-1 yenerek 3'te 3 yapan Altınordu, ...
Süper Lig'de zirve el değiştirdi!
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 ...
Akhisarspor'da umutlar tükendi
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında kümede kalma mücadelesi Akhisarspor, ...
 
Göztepe Antalya'yı yıktı geçti!
Sahasında Antalyaspor'u 4-1 mağlup eden Göztepe, düşme hattının bir basamak ...
Menemen Belediyespor şampiyonluk kupasını aldı
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Menemen Belediyespor'a kupası törenle verildi.
Pınar Karşıyaka'nın gücü yetmedi
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında Bahçeşehir Koleji, ...
 
Karşıyaka mucizesi!
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta üst üste 5'inci galibiyetini Elaziz Belediyespor ...
3. Lig'de Ege'nin Play-Off heyecanı
TFF 3. Lig'de Play-Off'a kalmayı başaran Nazilli Belediyespor, Tire 1922 ...
Marco Paşa gollere devam ediyor
Spor Toto 1. Lig'de evinde Eskişehirspor'u 2-1 mağlup ederek 5 haftalık ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva