HABERLER>SPOR
8 Mart 2020 Pazar - 15:27

Göz-Göz ağır yaralı!

Süper Lig'de Medipol Başakşehir'e 3-0 kaybeden Göztepe, son 3 maçında sadece 1 puan alıp Avrupa yolunda ağır darbe yedi.

Göz-Göz ağır yaralı!

Süper Lig'de Medipol Başakşehir'e 3-0 kaybeden Göztepe, son 3 maçında sadece 1 puan alıp Avrupa yolunda ağır darbe yedi.

Yeni evi Gürsel Aksel Stadı'nda da ilk yenilgisini alan sarı-kırmızılılar oynadığı kötü futbolla taraftarını üzdü. Son olarak 22’nci haftada İttifak Holding Konyaspor deplasmanından 3-1'lik galibiyetle dönen Göztepe, Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalıp, Hes Kablo Kayserispor ve Başakşehir'e boyun eğdi. Bir maçı eksik olan İzmir ekibi 32 puanda kalarak ilk 5 yolunda umut tüketti. Göztepe iç sahada ise 5 maç sonra mağlubiyet yüzü gördü. En son eski çalıştırıcısı Tamer Tuna döneminde Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Kasımpaşa'ya 4-1 yenilen Göztepe, BTC Türk Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Gaziantep FK karşılaşmalarını kaybetmemişti. 

Teknik direktör İlhan Palut rakip karşısında istedikleri etkiyi gösteremediklerini söyledi. Maça çok iyi hazırlanmalarına rağmen istemedikleri bir sonuç aldıklarını vurgulayan genç teknik adam, "Bu karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. İlk yarıda dengeli bir oyun vardı,üçüncü bölgede bizim daha çok girişimimiz oldu ama bunları net pozisyona çevirme noktasında zorlandık. İkinci devre itibarı ile skoru çevirme adına mücadele ettik ama aldığımız riskler kendi sahamızda büyük boşluklar bırakmamıza neden oldu. Rakip yarı sahada istediğimiz etkinliği kuramadık ve bunun beraberinde rakibimizden bir çok geçiş hücumu yedik. Sonuç olarak istemediğimiz bir skorla ayrıldık sahadan. Hepimiz üzgünüz ama üzülmek dışında bu durumu pozitife çevirmek için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz" dedi. 

DEMBA BA DAMGASI

Göztepe'de 2017-2018 sezonunun ikinci yarısında forma giyen Başakşehir'in dünyaca ünlü Senegalli golcüsü Demba Ba, eski takımının yeni stadında aldığı ilk mağlubiyette başrol oynadı. Maçın 40'ıncı dakikasında Visca'nın ortasında topu klas bir voleyle filelere gönderen deneyimli futbolcu, gol sevincini abartmadı. Başakşehir'in Crivelli ve İrfan'la bulduğu 2 golün de asistini yapan 34 yaşındaki futbolcu maçın yıldızı oldu. Göztepe'de oynadığı dönem de gollerini atan Demba Ba, o sezon eski takımı Beşiktaş'la İstanbul'da yapılan maçta siyah-beyazlı taraftarların tezahüratlarına alkışla karşılık verdiği için Göztepe tribünlerinden tepki görmüştü. Ertesi hafta ıslıklanan Demba Ba sezon bitiminde Göztepe'den ayrılıp rekor ücretle Çin'e dönmüştü.

BORGES VE LEO’YA TEPKİ

Göztepe'de Medipol Başakşehir karşılaşmasında savunmada görev yapan Celso Borges ve Leo Schwechlen taraftarın tepkisini çekti. Alpaslan'ın sakatlığı nedeniyle Titi ile birlikte savunmanın göbeğinde oynayan ve asıl mevkisi orta saha olan Borges yenilen gollerde pozisyon hataları yaptı. Teknik direktör İlhan Palut'un Berkan'ı yedeğe çekip Leo'ya sol bekte görev vermesi de tartışıldı. Özellikle Visca'yı durdurmakta zorlanan Leo da vasatı aşamadı. Öte yandan Başakşehir müsabakasında sağ üst baldırından sakatlanan kanat oyuncusu Serdar'ın durumu hafta içinde netlik kazanacak. Oyuna devam edemeyen Serdar'ın MR'ı çekilecek. Göztepe'de sarı kart gören Soner de cezalı duruma düştü. (DHA)

 
Rus heyeti ortak devriye için Ankara'ya geliyor!
 
Pınar Karşıyaka'dan müthiş seri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trabzonsporlu oyuncu taktik kağıdını yedi
Süper Lig'de Gazişehir FK ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada ...
Göztepe'ye evinde şok!
Süper Lig’in 25. haftasında Göztepe, evinde Medipol Başakşehir'e 3-0 mağlup oldu.
Altınordu'nun rakibi Ümraniyespor
TFF 1. Lig'de son olarak derbide Altay'a 1-0 mağlup olarak 27 puanla 14. ...
 
Kaf-Kaf durdurulamıyor! Son kurban Bahçeşehir
ING Basketbol Süper Ligi'nde lider Pınar Karşıyaka üst üste 7'nci galibiyetini ...
Menemenspor Muhammed'e kahroldu
TFF 1'inci Lig'de İzmir derbisinde evinde Altay ile 1-1 berabere kalan ...
Altay bir var bir yok!
TFF 1. Lig'de art arda oynadığı iki İzmir derbisinde Altınordu'yu 1-0 ...
 
Vedat Muriqi'in eşi: Onu çiğ etle besliyorum!
13’ü ligde olmak üzere 15 resmi golü bulunan Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat ...
Koronavirüs İtalya-Türkiye maçını etkileyecek mi?
Çin'in ardından dünyada koronavirüs (Covid-19) salgınının en yaygın olduğu, ...
İzmir derbisinde gülen taraf yok!
TFF 1. Lig'in 26. haftasında iki İzmir ekibinin mücadelesinde Ekol Göz ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva