HABERLER>SPOR
5 Şubat 2018 Pazartesi - 22:05

Geçit yok! Trabzonspor: 0 Beto: 0

Spor Toto Süper Lig'de 20. haftanın kapanış maçında Göztepe deplasmanda Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Göztepe'de kaleci Beto yaptığı kurtarışlarla maça damga vurdu.

Geçit yok! Trabzonspor: 0 Beto: 0

Spor Toto Süper Lig'de 20. haftanın kapanış mücadelesinde Göztepe, Trabzonspor'a konuk oldu. Ligde üç maçtır galibiyet göremeyen iki takımın mücadelesinde gol sesi çıkmadı.

Trabzonspor, geçen hafta oynanan Fenerbahçe derbisine göre ilk 11'de 4 farklı isimle sahaya çıktı. Ligdeki son 10 maça kulübede başlayan Jose Sosa 11'e dönerken sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'ın yokluğunda Rodallega, Durica'nın yerine Hubocan, cezalı Pereira'nın yerine ise Novak forma giydi.

GÖZTEPE'DE BETO FIRTINASI... GECENİN YILDIZI KONUŞTU!

Göztepe'de ise yeni transfer Demba Ba, oyuna ikinci yarıda dahil olarak sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Trabzonspor, 5. dakikada gole çok yaklaştı: Olcay Şahan'ın sol kanattan yaptığı ortasında kimsenin dokunamadığı top kaleye yöneldi ancak sağ kale direğinin içine çarpıp geri döndü. Kaleci Beto sonrasında topa sahip oldu.

Dakikalar 16'ya geldiğinde gole yaklaşan taraf bu kez Göztepe oldu: Kosanovic ile sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda penaltı noktası gerisinde topla buluşan Gouffran, kontrolünü yaptıktan sonra çektiği şutta Onur Kıvrak'ı geçemedi.

İlk yarıda son anlara girilirken Trabzonspor, Abdüladir'le gole yaklaştı: 38. dakikada Jose Sosa'nın pasıyla topla buluşan Abdülkadir Ömür hafif sol çaprazdan sol ayağıyla müthiş bir şut çıkardı ancak kaleci Beto soluna giden topu harika uzanarak kornere çelmeyi başardı. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Göztepe, ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı. Demba Ba, Sabri Sarıoğlu'nun yerine oyuna dahil oldu.

Göztepe, 57. dakikada gole çok yaklaştı: Demba Ba, uzak mesafeden sağ ayağıyla harika bir şut çıkardı ancak kaleci Onur Kıvrak sağına giden topu uzanarak aynı güzellikte çıkarmayı başardı.

Trabzonspor, 60. dakikada gole yaklaştı: Topla birlikte önündeki boşluğu iyi değerlendiren Juraj Kucka ceza yayı gerisinden sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ancak kaleci Beto soluna giden topu yatarak kontrol etti.

Konuk ekip bu pozisyondan yaklaşık 10 dakika sonra gole bir kez daha yaklaştı: Demba Ba'nın savunmanın arkasına attığı topa ceza alanı içinde hareketlenen Halil Akbunar müsait pozisyonda vuruşunu yapamadı ve Göztepe önemli fırsatı değerlendiremedi.

Dakikalar 77'ye geldiğinde Trabzonspor, öne geçmeye yaklaştı: Sol çaprazdan ceza alanı içine giren Yusuf Yazıcı sol ayağıyla yerden çok sert vurdu ancak kaleci Beto direk dibinde topu çelmeyi başardı.

Mücadelenin 86. dakikasında Trabzonspor, önemli bir pozisyondan yararlanamadı: Abdülkadir Ömür'ün pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Dame N'Doye bekletmeden sağ ayağıyla yerden vuruşunu yaptı ancak kaleci Beto soluna giden topu yatarak kurtamayı başardı. Dönen topa hareketlenen Rodallega, skoru değiştiremedi.

Birçok pozisyonun üretildiği mücadelede iki takım da ataklarını değerlendiremeyince gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 sona erdi. Bu sonuçla birlikte iki takımın da ligdeki galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Ligde Beşiktaş, Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada zirve yarışındaki Trabzonspor da puan kaybı yaşadı. Bu sonucun ardından her iki takım da haftayı 32 puanla kapadı.

GÖZTEPELİ FUTBOLCULAR TARAFTARLARA GİTTİ
Trabzonspor deplasmanından bir puan çıkaran Göztepe’de futbolcular maç sonunda kendi taraftarının bulunduğu bölüme giderek taraftarlarla birlikte alkış tuttu. Taraftarlar da özellikle karşılaşmada dikkat çeken performans sergileyen kaleci Beto’yu alkışlayarak lehine tezahüratlarda bulundu.(Habertürk)

 
Gözaltına alınan doktorlar için karar verildi!
 
Göztepe'de Beto fırtınası... Gecenin yıldızı konuştu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu dolu dizgin!
Spor Toto 1'inci Lig'de 20'nci haftanın kapanış maçında Altınordu evinde ...
Karşıyaka'nın sevinci kısa sürdü!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta cumartesi günü Bandırmaspor'la golsüz berabere ...
Altay bir ileri, bir geri!
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 1-0 öne geçtiği Şanlıurfaspor deplasmanında 45+1 ...
 
Menemen Belediyespor'da liderlik gitti!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü İnegölspor'a deplasmanda ...
Bucaspor ağır yara aldı!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren Hatayspor'a 4-0 mağlup ...
Pınar Karşıyaka soluk aldı!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde son sıradaki Gaziantep Basketbol'u ...
 
Kaf-Kaf potada şen!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 17. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, ...
Göz-Göz'ün idmanında fair-play rüzgarı!
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile ...
Cengiz Ünder, İtalya'da tarihe geçti!
Serie A'daki gururumuz Cengiz Ünder, Roma formasıyla ilk golünü Verona'ya ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva