HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
1 Haziran 2019 Cumartesi - 09:18

Gaziemir'de bir kadro operasyonu daha!

Belediye Başkanı Arda’nın bürokratik yapıdaki hamleleri devam ediyor. Aralarında Gaziemir Belediyesi eski Başkanı Halil İbrahim Şenol’un yeğeni olan Serden Terzi’nin de bulunduğu 4 müdürün görevine son verildi.

Gaziemir de bir kadro operasyonu daha!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Gaziemir Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı Halil Arda, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından gerçekleştirdiği bürokratik yeniliklere bir yenisini daha ekledi.

Belediye bünyesindeki 4 müdürü değiştiren Başkan Arda’nın tasarrufları dikkat çekti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gürman Özkafalı’nın, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Cem Gülseçkin’in ve Fen İşleri Müdürü Erhan Yarar’ın görevlerinin sonlandığına dair resmi yazıların kendilerine iletildiği aktarıldı.

Ayrıca, Belediye eski Başkanı Halil İbrahim Şenol’un ablasının oğlu olan Serden Terzi’nin, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü görevine de son verildiği belirtildi.  

 
Bayraklı'da bayram halayı
 
İzmir'de gece yarısı kovalamaca!
YORUMLAR
Toplam 25 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İşin doğrusu 7 Haziran 2019 Cuma 16:45

Dikkat ederseniz diğer görevden alınan 3 müdür için hiç bir şey denmiyor.çünkü vasattılar.Cem Gülseçgin çoğunun kıskandığı kuyusunun kazıldığı başarılarının hazmedilemediği kişiliği çalışkanlığı ve sevenleriyle Gaziemir in en büyük topluluğunun bsşı olmasıyla çoğunun gözünü korkutmuştur.hele hele başarıları kimsenin elde edemeyeceği kadar çok ve kıskanılacak derecededir.son sekiz yılda üçetekle Türkiye şampiyonluğu. Kemalpaşa halk Eğitim merkeziyle Türkiye şampiyonluğu Gaziemir Belediyesi ile 3 Türkiye şampiyonluğu 1 Türkiye 2.ve bu senede gençlerle yine eminiz ki Türkiye Şampiyonu olacak.bütün bu ekipleri Cem Gülseçgin çalıştırdı.dahası çok sevilen sayılan birisi.e yani devir şimdi onların devri...Ellerinden geleni yapsınlar.yalnız unutmasınlar.ne Cem Gülseçgin ne de 32 adam sahipsiz değildir...

Yorumu oyla      5      5  
Enteresan 6 Haziran 2019 Perşembe 16:03

Yazılan hiçbir şeyde sizlerin yazdığı gibi gurur kırıcı bir yazı yok ,aksine sizlerin yazmış olduğu çark varmış falan filan diye yazı yazan ve insanları zan altında bırakmaya çalışan sizlersiniz, demekki yaZmaya karar vermeden önce kendinize bakmanız gerekiyor, buradaki görev değişikliği halkoyunları ile ilgili bir değişiklik değil müdür vekilleri ile ilgili bir durum gayet normal bir durum, bu durumdan hiç alakasız bir şekilde yorumlar yazıp insanlara söz hakkı vermeyiniz, tekrardan söylüyorum eğer bu dereceler ile bir sıkıntınız var ise bu emeklerin gerçekten haksız olduğunu düşünüyorsanız Türkiye Halkoyunları Federasyonuna bildiriniz haksızlık varsa gerekeni onlar yapsın, burada dansçı ve klübü karalamayınız.

Yorumu oyla      4      5  
A.GÜLAY ŞENGÜL 6 Haziran 2019 Perşembe 12:35

Bir arkadaşımın uyarısıyla girip gördümki burada bilgim dışında benim adımı kullanarak hadsiz bir kişi yorum yapmış ve adlarını yazacak kadar yürekli olmayan klavye kahramanları da bu yazanı muhatap alıp gerçek dışı seviyesiz yorumlar yapmışlar..Kişiliğim ve konumum gereği sadece yazıklar olsun diyorum ve kınıyorum..Yukarıdaki iddalarda bulunuyorsa bu kişiler demekki beni çok iyi tanıyorlar, birlikte çalışmışız ve bende onları tanıyorum..Yerimi yurdumu telefonumu biliyorlar..Efelik efendilikse hadi efendi olun gelin karşıma yargısız infaz yapmadan önce bana beni,bende sizi size anlatayım..Ve beni içine çekmeden,malzeme yapmadan konuşmalarınıza kaldıgınız yerden devam edin.Aksi takdirde yargıya gitmeye beni mecbur etmeyin..

Yorumu oyla      4      6  
Recaizade Mahmut Ekrem 5 Haziran 2019 Çarşamba 22:58

Gülay hanım diyip duruyorsunuz ama CHP GAZİEMİR belediye başkanı Halil arda bey olmak üzere tüm yönetim haksız bulmuş görev değişikliğine gidilmiş kimse yönetime ses çıkarmıyor. Gülay hanım sizi yerinden etmiş gibi sadece tekil kişiye laf atmak olmaz kime konuşmanız gerekiyor kime siteminiz ve öfkeniz varsa ona kusun

Yorumu oyla      4      5  
Pala 5 Haziran 2019 Çarşamba 02:24

O nasıl bir yorumdur ki verilen emeğin gece yarılarına kadar süren bir çalışmaların, akıtılan her damla tere hakarettir. kazandığımız son 2 Türkiye birinciliğinde kimselerin bilmediği kadar emek ve aynı zaman da kimsenin bilmediği kadar zorluklar vardır. Sizin yaptığınız küstahça açıklamalar neye ve kime guvenerek yapılan bir açıklamadır? Ekipte olan her kişinin yaptığı fedarliklari bilmeden yorum yapmayın. Zorlu yollardan geçtik bir tek biz biliriz. Tüm ülkenin bize sevgi ve saygı gösterdiği yerde sizin akıl almaz açıklamalarınız izahı yoktur, biz efendi insanlarız böyle gördük ailemizden de hocamızdan da terbiyemizi bozmayız, son soz ise, en büyük efelik beyefendiliktir, had bilmekte fayda var, saygılar ;)

Yorumu oyla      5      5  
!!!!! 4 Haziran 2019 Salı 22:47

Bu gibi gelişmeler değişimler belediyelerde her zaman var her zaman olacak da. Ancak bu şekilde bir görevden alma yakışmadı. Yarın tekrar beraber çalışacağınız ve yüz yüze bakacağınız insanları kovarcasına görevden almak ne CHP’ye ne de sosyal demokrat belediyeciliğe yakışmadı. Her ne olursa olsun eğer yöneticiysek halka olduğumuz gibi personele de alçak gönüllü olmak gerekir diye düşünüyorum. “Kibir insanı sadece kendi içinde yüceltir.” Bu tutum Cumhuriyet halk partililiğe yakışmıyor. Gülay hanım size gelince de “kişi kendinden bilir işi” diyorum ve sizi aynaya bakmaya davet ediyorum belki geçmişi hatırlayıp özür dilersiniz!!!

Yorumu oyla      4      5  
YEK 4 Haziran 2019 Salı 18:18

Binlerce kişiden 1 kişi diyorsa ki eğer 32 adam hak yedi diye o şahsı pek kale almamak lazım asıl bizi daha çok mutlu etti o bir kişi demekki bizi izlerken o kadar çok keyif almış ki bu gösterinin gerçek olamayacağına inanmış. Nazar etmeyin nolur çalışın (belki) sizin de olur.

Yorumu oyla      4      5  
31 + CZ 4 Haziran 2019 Salı 18:12

Gelin o bahsettiğiniz 3 yılda verilen emekleri çekilen cefaları anlatalım. Bakalım bunları yüzümüze söyleyebilecek misiniz. 32 ADAM senin gibi kul hakkı yemez. 32 ADAM’ı kimse yiyemez. Kimseye YEDİRTMEYİZ ! Bu kadar insanın hakkını yemek isteyenler de YouTube’ dan 32 ADAM yazıp kudurabilir.. Bu saatten sonra “atış serbest”.

Yorumu oyla      5      5  
myklmz 4 Haziran 2019 Salı 18:09

Kul hakkına girmedik YouTube da izlersen hak edileni görürsün. He konu kul hakkıysa sen çocukları yurtdışına çıkartacağım diye aldığın, yediğin paraların hesabını nasıl vereceksin. Kuyruk acını bu şekilde değil elini vicdanına koyarak geçirmeyi dene ve yaşından başından utan, bence.

Yorumu oyla      5      5  
Emek 4 Haziran 2019 Salı 14:56

Gülay ŞENGÜL hanfendi siz biz oynayan dansçıları jüri üyelerini müzisyenleri eğitmenleri nasıl bir zan altında bıraktığınızın farkında mısınız sanki biz herhangi bir şey şey yapmamışız sizin gibi jüri üyeleri önceden yarışmada birinci ikinci kim olacaksa belirledi gibi bir algı oluşturuyorsunuz yanlız şöyle bir durum var eğer sizin dediğiniz gibiyse durum hak yiyen taraf bizler değiliz sizlersiniz bizleri siz değerlendiriyorsunuz eğer böyle bir durum yoksa da sizden bir özür bekliyoruz ekip olarak kimseye verdiğimiz emeği çabayı anlatacak değiliz ama karalamaya çalışmanızada özür dileriz ama izin vermeyiz. Gel gelelim yarışma kısmına hangi yarışma da bizden iyi olan bir ekip vardı size sormak istiyorum ulusal kokartlı bir hakemsiniz diye biliyorum sizi Bu halkoyunları federasyonuna atılmış bir karalamadır diye düşünüyor federasyona kininiz varmış gibi davrandığınızı düşünüyorum.

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı'da bayram halayı
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen ...
Selçuk'ta birlik buluşması
Kadir Gecesi sebebiyle Selçuk Belediyesi’nin düzenlediği iftar sofrasına ...
'Enişte başkan' desteğe gitti
İzmir’in Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı Pazar günü seçim ...
 
Konak'ta toplu sözleşme bayramı... 29 Ekim'de ikramiye müjdesi
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, memurlara bayram öncesi toplu sözleşme ...
Soyer döneminin ilk bayramlaşması: Törende mesaj yağmuru!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde, Ramazan Bayramı için bayramlaşma töreni ...
Büyükşehir’den örnek karar: Faytonlar kaldırılıyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi encümen kararıyla şehir içinde ana cadde ve ...
 
Menemen'de 'hayati' operasyon! Kaçak balık baskını
Menemen’in Musabey mahallesi Maltepe yolu üzerinde ruhsatsız işletilen ...
Başkan Selvitopu belediye personeliyle bayramlaştı
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sabahın erken saatlerinde ...
Başkan Engin’den kongre için çarpıcı yorum: İl başkanımızı başarılı buluyorum!
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yeni süreçte start alacak parti ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva