HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
31 Mayıs 2019 Cuma - 15:30

Soyer döneminin ilk bayramlaşması: Törende mesaj yağmuru!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde, Ramazan Bayramı için bayramlaşma töreni düzenlendi. Programda konuşan ve personellere seslenen Başkan Soyer, “Yüzde 58 oy sadece Tunç Soyer’e verilen bir oy değil. Yüzde 58 oy aslında İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesinin tamamına bir güven ve tamamından beklenen bir sorumluluk demektir. Ben inanıyorum ki bu umuda ve bu sorumluluğa hep beraber layık olacağız” dedi.

Soyer döneminin ilk bayramlaşması: Törende mesaj yağmuru!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, personel ve bürokratlarıyla bayramlaştı.

Geleneksel haline gelen bayramlaşma töreni bu kez meclis salonunda değil binanın önünde gerçekleşti.

Tunç Soyer’in 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından ilk bayramlaşma töreni olan programda ‘Çav Bella’ şarkısı da dinletildi.

31 MART ZAFER DEĞİLDİR
Soyer yaptığı konuşmada, “Tam 2 ay oldu… İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi onurlu ve sorumluluğu çok yüksek bir görev üstlendik. Gerçekten onuru çok büyük, sorumluluğu da bir o kadar büyük. 31 Mart yerel seçim sonuçları bir zafer değil bence. 31 Mart sonuçlarının bence 2 şekilde değerlendirilmesi lazım. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin İzmir halkı tarafından takdir edildiğinin göstergesidir. Aynı şekilde İzmir halkı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden çok daha fazla şeyler beklediğini de göstermiş oldu. Dolayısıyla 31 Mart seçimleri bir zafer değil. Üstlendiğimiz çok büyük bir sorumluluktur. Hepimize düşen görev bu sorumluluğa layık olmaktır. Çünkü bu sadece İzmir’in gösterdiği, taşıdığı bir umut değil, Türkiye’nin geleceğiyle ilgili bir umudun da ifadesidir. Türkiye’de hiçbir Büyükşehir’in almadığı kadar yüksek bir oyla seçildik. Bu Türkiye’nin hiçbir büyükşehir belediyesinden beklenmeyen, herkesten daha fazla İzmir’den beklenen umudun göstergesidir” dedi.

YÜZDE 58 OY TUNÇ SOYER’E VERİLMEDİ
“Türkiye büyük bir değişimin eşiğinde” diyerek sözlerini sürdüren Soyer, “Başka bir Türkiye’nin mümkün olduğuna dair bir inanç oluştu. Burada en büyük sorumluluğu İzmirliler İzmir’e verdi. Türkiye’nin gözü üzerimizde. Türkiye’de doğan umudu, büyütmek beslemek de en çok bize düşüyor. Türkiye daha aydınlık bir geleceğe gidecekse bunun lokomotifini İzmir oluşturacak. İzmirliler bunun umudu olacaklar. Bugüne kadarki çalışmalarımız nedeniyle her türlü övgüyü hak ediyorsunuz ama bundan sonrası çok daha önemli. İzmir artık sadece İzmir değil. İzmir Türkiye’nin umudu. Yüzde 58 oy sadece Tunç Soyer’e verilen bir oy değil. Yüzde 58 oy aslında İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesinin tamamına bir güven ve tamamından beklenen bir sorumluluk demektir. Ben inanıyorum ki bu umuda ve bu sorumluluğa hep beraber layık olacağız” açıklamasında bulundu.

HEPİMİZE TEK TEK MİNNETTARIM 
Soyer, “Geldiğim ilk günden beri tanışmadığım, yüzünü görmediğim birçok arkadaşım var. Ama genel olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi kapısından içeri girdiğim 31 Mart’tan bu yana her yerde bana olan güveninizi, sevginizi, sempatinizi hissettirdiniz. Genel sekreterimiz, genel müdürlerimiz, daire başkanlarımızın büyük bölümü İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni bana tanıtırken bu duyguyu yüzünü bile görmediğim arkadaşlardan aldım. Hepinize tek tek minnettarım. Bu büyük ailenin bir parçası olduğum için büyük gurur duyuyorum. Emin olun bu umuda ve desteğe, güvene layık olmak için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim. Ben size çok güveniyorum. Sizin de bana güvenmenizi bekliyorum. Birbirimize güvenmemizi bekliyorum. Eğer biz gerçekten birbirimize sevgiyle, saygıyla sahip çıkarsak, birbirimizin eksiğini aramak değil tam tersine o gediği kapatmak için ne yaparız düşüncesine kafa yorarsak o güç Türkiye’yi değiştirecek bir güce dönüştürecek” ifadelerini kullandı.

BİZ BU GÜÇLE DAHA FAZLASINA MUKTEDİRİZ
Soyer, “Sizden tek beklentim, birbirinize sahip çıkmanızdır. Ben bunu yapmaya gayret edeceğim. Sizden de aynı şeyi bekliyorum. Türkiye değişecekse en çok bu İzmir’den bekleniyor. Büyük bir enerjiye, güce sahibiz. Biz bu güçle çok daha fazlasına muktediriz. Yeter ki omuz omuza dayanışma içinde olalım. İzmir’in değişiminin öncüsü İzmir Büyükşehir Belediyesi olacak. Her şey çok güzel olacak. Görevimiz çok büyük. Bir o kadar ağır. Bunu yapacağımıza bütün kalbimle inanıyorum. Hepinize huzurlu bir bayram diliyorum. Bayramdan sonra yoğun tempoyla çalışmaya hazır olun. Unutmayın; gerçekten ve bütün kalbimle sizi ailem olarak görüyorum ve görev yaptığım sürece de böyle görmeye devam edeceğim. Çünkü Türkiye’nin aydınlık geleceğine inanıyorum. İzmir’in aydınlık geleceğine inanıyorum. Bu sorumluluğun İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına düştüğüne inanıyorum. Hepinizi olanca aşkımla kucaklıyorum” dedi. 

 
Uber XL, Türkiye faaliyetlerini sonlandırdı
 
İzmir'deki otopark kavgasında kan aktı!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Murat 2 Haziran 2019 Pazar 10:32

Hadi başkan sana güveniyoruz yıllardı 1 santim bile ileri gitmeyen şu izmiri en so bir hamle yap ve tamemen bitir yok et izmiri seferi hisarı bitiren sen izmirimi yok edemiyecen sana güveniyoruz

Yorumu oyla      4      5  
Günay Aras 1 Haziran 2019 Cumartesi 10:00

Sayın Başkanımızın duygu ve düşüncelerine aynen katılıyor, sağlıklı,mutlu, başarılı günler diliyorum.Her şey çoook güzel olacak.?????

Yorumu oyla      4      5  
izmirli 31 Mayıs 2019 Cuma 19:57

BÜYÜK BAŞKAN ARTIK DEĞİŞTİR KADROLARI..MÜDÜRLER DAİRE BAŞKANLIKLARI DEĞİŞMELİ..İZMİRE AŞK O ZAMAN GELECEK..

Yorumu oyla      9      5  
ali 31 Mayıs 2019 Cuma 17:21

Kocaoğlu tohumu attı, Soyer fidanı filizlendirecek gibi görünüyor. Muazzam vizyon sahibi ve donanımlı biri. İzmir ve Türkiye için büyük şans. Umutluyuz.

Yorumu oyla      7      6  
Candan Aydın 31 Mayıs 2019 Cuma 17:01

Biz de size inanıyor ve güveniyoruz. Yaşadığımız zor günlerde TÜRKİYE mize aydınlık refah içerisinde kardeşçe yaşamanın mümkün olduğunu hep birlikte göstereceğiz. Tüm izmir''in bayrami ve kandili kutlu olsun.

Yorumu oyla      6      5  
bahriyeli 31 Mayıs 2019 Cuma 16:33

sayın başkanım büyükşehir Belediyesinin en önemli genel müdürlüklerinden biri olan Eshot gözden geçirilmelidir.Aktarma sistemi tam bir fiyasko olmuştur işi bilen bir genel müdür ve kadroların oluşması gerekir

Yorumu oyla      8      8  
bahriyeli 31 Mayıs 2019 Cuma 16:30

izmir seninle daha güzel olacak baskan

Yorumu oyla      9      6  
şeyda 31 Mayıs 2019 Cuma 16:20

Çikolata izdihamı hiç bir bayramda olmayanı çalışanlara yaşatıldı. Daha nezih olabilirdi.

Yorumu oyla      7      7  
inan 31 Mayıs 2019 Cuma 16:07

başkan bu izenerji toplu sözleşmesinide çözelim lütfen herşey çok güzel olacak..

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir’den örnek karar: Faytonlar kaldırılıyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi encümen kararıyla şehir içinde ana cadde ve ...
Menemen'de 'hayati' operasyon! Kaçak balık baskını
Menemen’in Musabey mahallesi Maltepe yolu üzerinde ruhsatsız işletilen ...
Başkan Selvitopu belediye personeliyle bayramlaştı
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sabahın erken saatlerinde ...
 
Başkan Engin’den kongre için çarpıcı yorum: İl başkanımızı başarılı buluyorum!
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yeni süreçte start alacak parti ...
Gaziemir'de renkli şölen
Belediyenin düzenlediği halk dansları kurslarına katılan kursiyerler 10. ...
Kiraz'da iftar ve sünnet şöleni
Kiraz Belediyesi tarafından vatandaşların katılımıyla iftar programı ve ...
 
Çiğli'de yaşlılara bayram için kuaför hizmeti
Çiğli Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olan yaşlılara evde bakım ...
Hollanda-Karaburun hattında zeytin buluşması
Karaburun Belediyesi, Hollanda ortaklığı ile Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ...
Başkan Kılıç’tan bayram trafiği uyarısı 
Ramazan Bayramı nedeniyle 9 güne çıkarılan tatilinde, trafik terörünü ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva