HABERLER>POLİTİKA
10 Aralık 2013 Salı - 12:28

Erdoğan’dan İzmir’e 2 büyük sürpriz!

İzmir adaylığı için Bakan Yıldırım’ın elini kaldırması beklenen Başbakan Erdoğan’ın 2 büyük ilçe için de önemli isimleri aday yapacağı bildirildi.

Erdoğan’dan İzmir’e 2 büyük sürpriz!

EGEDESONSÖZ - AK Parti'de şu ana kadar 68 şehrin belediye başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen açıklandı. 2015 yılında yapılacak genel seçimleri değerli kılacak olan 2014'teki yerel seçimlerde, seçmeni karşısında iyi bir sınavdan geçmek isteyen AK Parti'de Ege Bölgesi'ndeki belediye başkan adaylarının da kim olacağı belli oldu.

Haber 7’den Ömer Süt’ün haberine göre 13 Aralık’ta İzmir’e gelerek Karşıyaka Spor İzmir için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın elini kaldırması beklenen Başbakan Erdoğan’ın kent için başka sürprizleri de var.

Ege illeri için adayların büyük ölçüde belli olduğu AK Parti’de İzmir’in 2 önemli ilçesine 2 milletvekilinin aday gösterileceği ileri sürülüyor.

Egedesonsöz’ün ‘AK Partili Vekiller ilçelere aday mı olacak?’ haberiyle gündeme gelen Bakan Binali Yıldırım’ın yarışta ilçeler için güçlü bir kadro kurma talebinin Başbakan Erdoğan’a taşındığı bildirildi. Yıldırım’ın ısrarla istediği 2 ismin adaylığı için Erdoğan’ı ikna ettiği de gelen haberler arasında… Buna göre Başbakan Erdoğan’ın Bayraklı için Hamza Dağ, Konak için de İlknur Denizli’yi aday göstermesi bekleniyor.



DENİZLİ İÇİN 2 ÖNEMLİ İDDİA DAHA
Bu arada Konak Belediye Başkan adaylığı yüksek sesle dillendirilen İzmir Milletvekili İlknur Denizli için kulislerde iki güçlü iddia daha var… Denizli, yerel seçim adaylıkları sonrası kabinede revizyona gitmesi beklenen AK Parti’de Bakanlar Kurulu için ismi geçen vekillerin başında geliyor… Denizli’nin Fatma Şahin’in Gaziantep Belediye Başkan adayı olmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevine getirilebileceği konuşuluyor. Denizli için ayrıca kritik bir İzmir görevi de gündemde… ‘CHP’nin kalesi’ olarak nitelenen İzmir’de zor bir yarışa girecek Bakan Yıldırım’ın Denizli’yi seçim koordinasyon merkezinin başına geçirmek istediği de konuşuluyor.

DENİZLİ VE AYDIN BÜYÜKŞEHİR ADAYLARI DA BELLİ OLDU
Erdoğan'ın İzmir kadar önemsediği bir diğer büyükşehir ise Aydın... AK Parti, CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun yönettiği Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne Türkiye Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş'ı aday gösterirken, yeni büyükşehir olan Denizli'de ise mevcut başkan Osman Zolan'la devam kararı aldı. Zolan'ın adaylığını AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi de doğruladı. Zeybekçi attığı Tweet'te şu ifadeleri kullandı: "Değerli kardeşim yol arkadaşım Osman beye Denizli Büyükşehir Belediye başkanı adaylığı hayırlı olsun, Allah hayırlı hizmetlere vesile kılsın"
 
HEDEF UŞAK'I MHP'DEN ALMAK
Ege'de gücünü artırmak isteyen Başbakan Erdoğan, MHP'li Ali Erdoğan'ın yönettiği Uşak Belediyesi'ne ise Nurullah Cahan'ı aday olarak belirledi. 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde Uşak Belediyesi Meclis Üyeliği'ne seçilen Cahan, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun...
 
TANRIVERDİ MANİSA'DA HARIL HARIL ÇALIŞIYOR
2009 yerel seçimlerinde Manisa'yı Milliyetçi Hareket Partisi'ne kaptıran AK Parti, genel başkan yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'yi aday göstererek burada ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Günlerdir konuşulan Tanrıverdi'nin adaylığına Başbakan Erdoğan'ın da onay verdiği kesinleşirken, AK Partili vekilin Manisa'da çoktan seçim çalışmalarına başladığı belirtildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 41 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
35 11 Aralık 2013 Çarşamba 09:16

İBB bir şeyler yapıyor ama, vatandaşın hayatını ne kadar kolaylaştırıyor? Mesela Çiğli alt geçidi, Çiğli halkına faydadan çok eziyet oldu. İzban hattı İlçeyi ikiye böldü. Ulukent'te köprülü bir yıl önce kavşak yapıldı. Yaya Üst geçitlerinin inşaatına daha yeni başlanıyor. Çiğli aktarmanın yanındaki derenin üstündeki küçük köprüyü genişletmek için yapılan çalışma 3-4 ay sürdü. Aziz Kocaoğlu çok iyi biri olabilir ama iyi olmak başka bir şey iyi iş çıkarmak başka bir şey.

Yorumu oyla      18      9  
gezegen 11 Aralık 2013 Çarşamba 09:15

ı nısan sabahı chp ıcın saka gıbı olacak uzun sure sok olacaklarher yer akp olacak bıraz olsun hızmet gelsın

Yorumu oyla      18      13  
engin 11 Aralık 2013 Çarşamba 09:00

son 15 yılda türkiyenin en uzun raylı sistemi, en fazla biyolojik arıtma tesisi izmir'de yapıldı.İzmir'in süt projesi bile merkezi hükümete örnek oldu.gerçi onuda beceremediler ya.izmirdeki okulların bile bakımını izmir büyükşehir belediyesi yaptı.büyükşehir belediyesinin sayfasına girip yapılanlara bakmak bu kadar zor olmasa gerek.

Yorumu oyla      20      12  
AFYONLUYA 11 Aralık 2013 Çarşamba 08:56

ARKADAŞIM SEN İZMİRİ KARIŞTIRDIN HERHALDE O DEDİĞİN YER AFYON OLMASIN SEN NEREDE YAŞIYORSUN HİZMETİ GÖRMEMEK İÇİN EVDEN ÇIKMAMAN LAZIM AT GÖZLÜĞÜMÜ TAKIYORSUN SEN

Yorumu oyla      19      7  
sivas yiğidolar derneği 11 Aralık 2013 Çarşamba 00:25

güzelim izmir için hizmet için bu sefer binali diyoz

Yorumu oyla      19      15  
izzet pilgir 11 Aralık 2013 Çarşamba 00:20

agzı olan konuşuyo misali kardeşim bırakın gavur olayını hizmet yapın gavur olalım bırakın TC olayının arkasına saklanıp izmir hizmet istiyo artık koykent varoş miseli istemiyo sadece HİZMETTTTT BİNALİ BAKANIN İSİMİ GUNDEME GELDİ HERKESİN PAÇASI TUTUŞDU BU İZMİR İÇİN TARİHİ FIRSAT SİZİN İÇİN OLMASADA EVLATLARINIZ İÇİN BIRAKIN A-B PARTİYİ İZMİR İÇİN BİNALİ DİYELİM

Yorumu oyla      18      13  
11 Aralık 2013 Çarşamba 00:10

izmir de ulaşım rezalet mi?

Yorumu oyla      20      7  
ziyaretçi 10 Aralık 2013 Salı 23:51

chp de kaybetme korkusu başlamış.haklılar ama

Yorumu oyla      18      14  
BAYRAKLILI HASAN 10 Aralık 2013 Salı 23:43

DIŞARDAN ADAYA HAYIR. MİLLETVEKİLİ VEKİLLİGİNİ YAPSIN. BAYRAKLIYI BURADA YAŞAYANLARA BIRAKSIN. KENDİSİNİ TEŞKİLAT DIŞINDA KİMSE TANIMAZ. SEÇİMİ KAYBETTİRİR....

Yorumu oyla      12      9  
izmirli 10 Aralık 2013 Salı 23:38

ha ha ha... ilahi recep bey... sen bunlarla izmirde seçim almayı bırak git çayda çıra oyna... ha ha ha ha haaaa... izmirli koyun değil...

Yorumu oyla      18      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ümit Yaldız yazdı: Balbay'ın yolculuğu...
“Tutsaklığı, tutsaklığımız oldu. Hasreti hasretimiz… Onunla birlikte yargılandık, ...
Tam Gün Yasası’nda flaş gelişme: 1.Bölüm tamam!
TBMM Genel Kurulu'nda, kamuoyunda "tam gün" tasarısı olarak bilinen, "torba ...
Zeybekçi Denizli’nin adayını Erdoğan’dan önce açıkladı
AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ...
 
Balbay’dan İzmir’e tele-mesaj: En kısa sürede…
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya ...
Buca aday adayı Piriştina'dan sosyal proje yağmuru
Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Levent Piriştina kent yönetiminde ...
Balbay özgürlüğü anlattı: İlk duyduğumda…
Bir grup gazeteciye değerlendirmelerde bulunan Balbay, “Özgürlük gibisi ...
 
CHP'li Güven'den iki bakana üç 'engelli' sorusu
CHP Engelliler Üst Kurulu Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, ...
Hükümetten Balbay'ın tahliyesine ilk yorum
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, 4 yıl 277 gün sonra özgürlüğüne ...
Turgut Özal'ın mirasında büyük kavga
ANAP'ın Genel Merkez binası satışa çıkarıldı. Ahmet Özal ''İhaleye DP ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva