HABERLER>POLİTİKA
22 Kasım 2019 Cuma - 11:38

Erdoğan'dan 'Beştepe'deki CHP'li iddiası'na hodrimeydan: Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de bir CHP'li ile görüştüğü iddialarını yalanladı, "Bunu haber yapan gazeteci kayıp" dedi. İddia üzerinden CHP lideri Kılıçdaroğlu'na da tepki gösteren Erdoğan, "Ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, ispat etmezsen CHP'nin genel başkanlığı bu yalancıdan kurtulsun" dedi.

Erdoğan dan  Beştepe deki CHP li iddiası na hodrimeydan: Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum!

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli programlara katılmak üzere bugün İzmir’e geldi. Erdoğan'ı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile çok sayıda partili karşıladı.

- KİRAZ’DA KONUŞTU: İZMİR'İN BAŞINA GELMİŞ EN BÜYÜK FELAKET CHP'DİR!

CAMİYİ ÖKSÜZ VE YETİM BIRAKMAYACAKLARINA İNANIYORUM
Erdoğan, Ege Üniversitesi içinde yapımı tamamlanan camiyi açmak için bölgeye geldi. Açılışa İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekilleri Binali Yıldırım, Alpay Özalan, Yaşar Kırkpınar, Necip Nasır, Mahmut Atilla Kaya, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak katıldı.

Cami açılışında konuşan Erdoğan, “Mimarından işçisine, hattatına, ahşap işçiliklerine varıncaya kadar emeği geçenleri milletim adına tebrik ederek bundan sonraki eserlerde de onları takdir ettiğimi söylemek istiyorum. Saygılı Ailesi'ne böyle bir ibadethaneyi üniversitemize kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Camimizin konferans salonu da birçok etkinlikte iş görecek" dedi.

Camilerin sosyal hayattaki önemine vurgu yapan Erdoğan, "camilerimizi hayatımızı merkezi haline getirmek gerek. Bizim inancımızda cami gelinen, kullanılan ve iş bitince terk edilen bir mekan hiçbir zaman olmamıştır. Cami, muhabbetin, kaynaşmanın, dayanışmanın yeridir. Öğrenmenin, öğretmenin, diyaloğun, istişarenin mekanıdır. Müminler tüm renkleri ile kardeş olduklarının bilincini camilerde ulaşırlar. Cemaati olmayan cami ne kadar ihtişamlı olursa olsun yetimdir. Ege Üniversite öğrencileri başta olmak üzere bölgede yaşayan vatandaşların camiyi öksüz ve yetim bırakmayacaklarına inanıyorum” dedi.

Erdoğan cami açılışının ardından İl Başkanlığı önünde konuşma yaptı.  Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanlığı balkonundan partililere yaptığı konuşmada, 31 Mart yerel seçimiyle ilgili değerlendirmeleri samimiyetle yaptıklarını ve devam ettiklerini belirtti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

SEÇMENE KÜSMEYİZ
İzmir'e büyükşehir vasıtasıyla getirmek istediğimiz hizmetler için oran yeterli olmadı. Bizim anlayışımızda seçmene küsme darılma vatandaşı suçlama gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Siyasette daime hesaba çekilmeden önce nefsinizi hesaba çekin anlamında bir hareketiz. Eksiklerimizi yanlışlarımızı telafi etmeye çalışıyoruz. Bugünlere sürekli kendimizi geliştirerek geldik. Biz aşkınan çalışan yorulmaz diyerek bu yolda yürüdük. Bizim gözümüzde tüm makam ve unvanlar geçicidir, fanidir. Bunlar milletin kendisine hizmet etmemiz için verdiği emanetlerdir. Ana muhalefet, CHP bunun farkında değildir.

BU LAFI KULLANAN EDEPSİZ, AHLAKSIZ
Bizim gözümüzde tüm makamlar geçicidir, fanidir, milletin kendisine hizmet vermek için verdiği emanetten ibarettir. Bu CHP bunların farkında değil. Bunlar özellikle lafı geldiğinde hanım kardeşlerimize saygı gösterdiklerini söylerler. Yalan... İşte parlamentoda Grup Başkanvekili Özlem kardeşimize neler yaptıklarını izlediniz değil mi? İfadeye bak 'Ulan şu kadını susturun.' Şimdi ben buradan sesleniyorum, CHP'ye gönül veren hanım kardeşlerime sesleniyorum, 'şu kadını susturun' diye ifade kullanılır mı? Bunu kullanana ben ne dedim... Bunlar bir hanımefendiye bu ifadeyi kullanacak kadar edepsiz ahlaksız bunlar. Bu parlamentoda 50 civarında hanım milletvekili olan AK Parti'nin bu duruşunu hazmedemiyorlar. Bunlara göre kadın ne yapmalı? Kadın hizmetkar olmalı, bahçıvan olmalı, tarlada, bahçede domates toplasın, biber toplasın. Ama karşılarında hukukçu gördükleri zaman kuduruyorlar. Özlem Hanım bir hukukçu, bir hukukçuyu hazmedemiyorlar. Mühendis, doktor arkadaşlarımız var, hazmedemiyorlar. Onlar istese de istemese de inşallah AK Parti'nin hanımları kadınları bunları aşa aşa iktidara yürüyorlar." 

KONGRE MESAJI: KILI KIRK YARIYORUZ
İzmir’le beraber tüm ülkede 31 Mart sonuçlarını değerlendirmemizi samimiyetle yaptık. Güçlü ve zayıf yanlarımızı tartarak partimizi çok daha güçlü şekilde geleceğe taşımaya çalışacağız. 7. Olağan kongre sürecimizi partimizi yenilediğimiz, taze bir ruhla yola devam ettiğimiz farklı bir dönem olacaktır. Kongrelerde ortaya çıkacak yeni teşkilat yapımız 2023-2024 seçimlerinde kilit rol oynayacak. Kongre seçimlerinde bulunduğunuz yerlerin Ömerlerini, Haticelerini bulun çıkarın. En ufak hataya fırsat veremeyiz. Kılı kırk yararak çalışmamızı yürütüyoruz. Terör ve şiddete bulaşmadıkça her türlü görüşün başımız üstünde yeri var.

TERÖRİSTLERE HADDİNİ BİLDİRDİK
"Suriye'de ne oldu, Barış Pınarı Harekatı ile bizim sınırlarımızı taciz eden o teröristlere, Barış Pınar Harekatı ile haddini bildirdik mi? Şimdi o terör koridorunu yapamadılar. Bay Kemal ne dedi, Bay Kemal dedi ki 'Bizim Suriye'de ne işimiz var'. Bay Kemal, bizim Suriye'de işimiz var da veya yok da senin oralarda ne işin var. Esed'e adamlarını niye gönderdin, niye gönderiyorsun. Bütün bunları söylerken ne yazık ki PYD, YPG bu örgütlerle Bay Kemal iş tutuyor. Parlamentodaki HDP, PKK'nın desteğiyle orada değil mi. Onlarla beraber Ankara'dan İstanbul'a neden yürüyorsun. Bir gün de çık de ki, 'Bu PKK terör örgütüdür.' Demedi, diyemez. Aynısını geçmişte Tunceli ile ilgili olarak da yapamadı, yapamaz. Çünkü ürkektir, korkaktır, pısırıktır ve yalancıdır

KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER: CUMHURBAŞKANLIĞIMI ORTAYA KOYUYORUM, İSPAT ETMEZSEN İSTİFA ET!
"Son günlerde bir şey tutturdu, güya ben Külliye'de bir CHP'li ile görüşmüşüm. Ben... Arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. 'Böyle bir görüşme olmadı' dediler." ifadesini kullanan Erdoğan, "Bunu haber yapan gazeteci kayıp. Kendisi de diyor ki 'herhalde yanıldık' filan. Bay Kemal senin hayatın yalan, hayatın yalan. Bak İzmir'den, milletvekili olduğun ilden sesleniyorum sana. Eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat ettin, ettin. Etmediğin takdirde CHP'nin genel başkanlığı bu yalancıdan kurtulsun ve çek git ama yapamaz. Bugüne kadar ben bunu çok söyledim, denedim, yapamaz. Hepsi birbirini bulmuş. O gazetenin köşe yazarı da bu da aynı. Bu kadar iddialı söylüyorum. Bizim hayatımıza yalan girmedi ama bunların hayatı yalan." diye konuştu.

"PROVOKASYONLARA GÖZ YUMMAYACAĞIZ"
Milletin inancı ile kavgalı bir kesimin tekrar eski alışkanlıklarına döndüklerini görüyoruz. Kılık kıyafetinden dolayı kadınlarımıza yönelik sözlü veya fiili şiddete varan bu provokasyonlara asla göz yummayız, yummayacağız. Milletimizin arasına yeni nifak tohumları ekilmesine tahammülümüz yoktur. Bu tarz nefret suçlarıyla ilgili emniyet ve yargı kurumlarımız anında gereken adımları atmayı sürdürecek. Kimsenin 28 Şubat zihniyetini hortlatmasına izin vermeyeceğiz."

TATLISES SÜRPRİZİ: ‘ÖLÜMÜNE KADAR YANINDAYIM’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir İl Başkanlığı'ndaki konuşmasında İbrahim Tatlıses de hazır bulundu. Tatlıses şunları söyledi:

“Sevgili İzmirliler, saygılarımı iletiyorum. Bir şeyi çok merak ediyorum. 17 senedir ne yaptılar diyor. Merak ediyorum, ne yapmadık ki? Ne yapmadık biliyor musun? Bir gün sayın başkanımla konuşuyoruz, dedi ki, ‘Kaydın hayırlı olsun.’ Ben de ses kaydı anladım. Dedi ki, ‘İbrahim Bey onu sormadım.’ Açtım dedim ki, ‘Özür dilerim, ben şarkı anladım.’ Onun için Türkiye bizimdir, İzmir de bizimdir. Başkanımıza sahip çıkalım, onu yalnız bırakmayalım. Ben nasıl diyorsam, ölümüne yanındayız, aynen burada tekrar ediyorum. Ölümüne kadar yanındayım. Bunu herkes böyle bilsin.”

İZMİR RAPORU: 70 KATTRİLYONLUK YATIRIM YAPTIK
Buradaki her bir kardeşlerimin omuzlarına taşıdığı ağır bilinçle hareket edeceğini biliyorum. Dik durarak inşallah çalışmanızı bekliyorum. Biz CHP gibi istismar siyaseti değil hizmet siyaseti yapıyoruz. Biz bu mücadeleye şahsi menfaatlerimiz için değil halka hizmet hakka hizmettir diye çıktık. Son 17 senede İzmir'de yaptığımız yatırımlar AK Parti'nin millete bakış açısını en büyük somut örneğidir. İktidarımız boyunca İzmir'de 70 katrilyon yatırım yaptık. CHP'nin buralarda yatırım diye böyle bir izi var mı? Yapmaz, yapamaz. Onların eser üretelim diye bir derdi yok.

9 bin 935 adet derslik yaptık. Önümüzdeki birkaç yılda İzmir, Urla, Tire ve Bergama’da 14 bin 5000 kapasiteli yüksek öğrenim yurdu açıyoruz. 15 bin kişilik Göztepe ve Alsancak stadlarında sonlara doğru yaklaşıyoruz. Ege Üniversitesi ve Çiğli Millet Bahçesinde proje çalışmaları devam ediyor. İzmir’de ihtiyaç sahiplerine 5,5 katirilyonluk yardım yaptık. Şehrimizde 35’i hastaneden oluşan 109 sağlık tesisini hizmete soktuk. Bayraklı Şehir Hastanesi ile birlikte Menderes, Bergama ve Beydağ hastane inşaatları sürüyor. Tınaztepe Şehir Hastanesi’nin proje çalışmaları devam ediyor.

CHP Genel Başkanı şehir hastanelerinden rahatsız. Vatandaşın sağlık hizmeti almasını içlerine sindiremiyor. İstiyorlar ki kendi dönemlerindeki gibi hastanelerde uzun kuyruklar olsun, hastaneler hastalık dağıtsın. En basit tetkik için günlerce beklesin. Sağlık hizmetini sizler için, bizler için lüks görüyorlar. Ama biz onlara rağmen bu hastaneleri hizmete alacağız. Hastaneye adım attığınızda “Allah bu devletten razı olsun” diyeceksiniz.

İZMİR’E SUYA KAVUŞTURDUK
Son 17 yılda kentsel dönüşüm ile 18 bin konut projesini hayata geçirdik. Ulaşımda 25 milyarlık yatırım yaptık. Bölünmüş yolu 915 kilometreye çıkardık. Otoyol ile İstanbul’u 3-5 saate indirdik. Sabuncubeli, Belkahve ve Konak tünellerini hizmete sunduk. Çandarlı Otoyolu’nda kalan bölümü de Aralık sonu tamamlıyoruz. İzmir’de maliyeti 2 milyarı aşan 20 ulaştırma projesi devam ediyor. İZBAN’ı İzmir’e kazandırdık. İzmir-Ankara arasında yüksek hızlı tren hattı da devam ediyor. Halkapınar-Otogar metro hattı için inşallah yakında ihaleye çıkılacak. Selçuk-Ortaklar arasında ikinci tren yolu hattı için kolları sıvadık. Ödemiş-Kiraz ile Bergama-Soma arasına hızlı tren hattı için kolları sıvadık. Barajlar yaptık. İzmir susuzdu ve İzmir’i suya biz kavuşturduk. Büyükşehir’in göreviydi ama yapmadı. İzmirli çiftçimize toplam 4,2 milyarlık tarımsal destek verdik. İki endüstri bölgesi kurduk. Bu bölgeler ile borç açığımız 2 milyarlık etkisi olacak.

BAYINDIR'I ZİYARET
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir programı kapsamında Bayındır Belediyesine ziyarette bulundu.

Belediyeye gelişinde Belediye Başkanı Uğur Demirezen tarafından karşılanan Erdoğan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette Erdoğan'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım eşlik etti.

Ziyaretin ardından vatandaşlara hitap eden Erdoğan, "Bu bölgemiz ülkemizin özellikle süs bitkileri yetiştiriciliği konusunda kalbi aynı zamanda da ihracat üssü olacaktır. Buraya girecek sermayeyi, parayı düşünün. Ciddi bir hareketliliği nereye getirecek? Bayındır'a getirecek. Tabii bu Bayındır'ı da daha bayındır hale getirecek. Süs bitkileri sektörüne ara eleman yetiştirmek amacıyla süs bitkileri eğitim merkezini inşallah kuracağız. Paketleme, ambalajlama ve depolama, ARGE ve süs bitkileri konusunda fuar ve festivallerin yapılacağı bir merkezimizi de burada kuracağız. 1500 vatandaşımız iş ve aş sahibi olacak buyatırım sayesinde. Projemizi hayata geçirmek için düğmeye bastığımızın müjdesini büyük mutlulukla sizlere bu akşam burada veriyorum" dedi.

"İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KİRAZ'I SEVMİYOR, DESTEK VERMİYOR"
Ziyaret çıkışında kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Erdoğan, helikopterle Kiraz ilçesine hareket etti.

Erdoğan, Kiraz ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Kiraz'da gelecek çok daha başka olacak. Hep birlikte çalışıyoruz, yükleneceğiz. Kiraz'ı daha ileri taşıyacağız. Kiraz ilçemizde jeotermal kaynakların değerlendirilmesi amacıyla bir çalışma yapılması talimatını verdik. Kiraz'a hayvan barınağı kazandırıyoruz. Gerekli görüşmeler yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kiraz'ı sevmiyor. Kiraz'a destek vermiyor. Biz Kiraz'ı yalnız bırakmadık bırakmayacağız" dedi.

"İNLERİNE GİRDİK"
Erdoğan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Terör örgütlerine gereken dersi Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te verdik mi? Şimdi Kuzey Suriye'de veriyor muyuz? Barış Pınarı Harekat ile orada, YPG/PYD/PKK'ya gereken dersi verdik mi, veriyor muyuz? Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Suriye Milli Ordusu ile beraber burada Mehmetçiklerimizin verdiği bu mücadele, evelallah tarihe bir kayıttır. Mehmetçiğimiz evelallah şu anda destan yazıyor. Teröre prim vermedik. Onlar kaçıyor biz kovalıyoruz. İnlerine girdik. Terör örgütü YPG'ye verilen 33 bin TIR silah verildi, yerleri bulduk, topluyoruz"

 
CHP'den İzmir'de zirve: Kılıçdaroğlu'ndan başkanlara teşekkür, hükümete 'emekli maaşı' tepkisi!
 
Altay için kritik viraj
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent ışık 23 Kasım 2019 Cumartesi 12:52

Asıl ideolojikbakxn sizsiniz. Eskişehir belediye başkanını herkes beğeniyor ama yüzde 50 bile alamıyor.

Yorumu oyla      5      5  
hadi canım başka kapıya 23 Kasım 2019 Cumartesi 01:25

ne yaparsan yap izmiri alamayacaksın bunu sende biliyorsun..izmir bu numaraları yemez

Yorumu oyla      5      5  
İzmir iflah olmaz 22 Kasım 2019 Cuma 22:22

Bu gidişle İzmir çok daha kötü olacak. İZBAN deyip duruyonuz. İzmir içi köyden beter yahu. Havaalanından şehir merkezine misafir turist getiren tiren Karabağlar sanayii içinden geçerek Yeşildere harikalar diyarından ikerleyerek Kadifekale etekleri, Gültepe, Yenişehir ve Tepecik''in eşsiz(!!!!) Manzarası içinde Ege''nin incisi İzmir''i selamlayarak Alsancak limanına garına geliyor.... Peh... Hele sabahları körfez üzerindeki hava kirliliği ve kokusu yok mu? Mis gibi içine çekiyorsun ve en medeni şehirli oluveriyorsun..... Büyük ayrıcalık... Allah aşkına artık şu ideolojik at gözlüklerinizi çıkartın. İzmir daha ne kadar kötü yönetilecek? Not: Buyurun medeni isek hiçbir partiden olmasın bizi yöneten bağımsız olsun başkanımız. Ne dersiniz? Kurtulalım ?u siyasi çekişmeden....

Yorumu oyla      4      7  
Kirazli 22 Kasım 2019 Cuma 21:28

Izmir buyuksehir belediyesinin Kiraz'a birsey yapmadigini akli selim hicbir Ak Partili soylemez. Kestane agaclarini bakanlik degil belediye kurtardi. Eger bu sikayeti belediye baskani yapti ise cok ayip.

Yorumu oyla      5      5  
bugun cuma 22 Kasım 2019 Cuma 21:17

Il baskanligi civarina park eden ulasim araclari 35 plakamiydi? 70 katrilyon yatirim Izmire? 2019 yili metro ve hafif rayli sistem icin gelen para 3.000 tl. Dedem sag olsaydi 'Atma..... din kardesiyiz' derdi

Yorumu oyla      4      5  
sabancu 22 Kasım 2019 Cuma 20:52

İzmire İzmirliye hakaret etmek için mi geldiniz bu ülkenin Cumhurbaşkanı sorunu var kendine oy vermeyenlere kakaret edip ondan sonra biriz bütünüz diriyiz falan İzmirlileri kandıramazsın bence bir Cumhurbaşkanı üniversite mezunu olmalı nerede nasıl konuşulacağını bilmeli eğitim şart

Yorumu oyla      6      7  
hayırdır 22 Kasım 2019 Cuma 20:13

Pek göremezdik buralarda, hayırdır ne oldu, hangi dağda kurt öldü? Yaa, bi gidin işinize, Davutoğlu var Babacan var uğraşacak, onlarla uğraşın! Üniversitede cami değil külliye açsanız hava!

Yorumu oyla      6      7  
Vatandaş 22 Kasım 2019 Cuma 20:12

Bayındırı uçuracaklarmış 5yıln sonunda göreceğiz oraları nasıl satıp belediyeyi borca soktuklarını hep birlikte yaşayacağız bastıkları yerde ot bitmiyor sadece satıp savmayı biliyorlar

Yorumu oyla      6      7  
Baba Muhalefet 22 Kasım 2019 Cuma 19:50

"Külliye"yi görüyorum ve iki pot daha diyorum.

Yorumu oyla      6      7  
Sarı Çizmeli Memed'A. 22 Kasım 2019 Cuma 19:42

"barbut recep ustura kemal'e karşı"

Yorumu oyla      6      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den İzmir'de zirve: Kılıçdaroğlu'ndan başkanlara teşekkür, hükümete 'emekli maaşı' tepkisi!
CHP Lideri İzmir’de yaptığı konuşmada Ankara, İstanbul, Eskişehir ve Rize ...
CHP’li Kılıç: İçişleri Bakanlığı yardım yapılan dernekleri açıklasın
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu ÜyesiAv. Sevda Erdan Kılıç, Sayıştay’ın ...
Soylu: Pek yakında vatansız kalacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu FETÖ elebaşı Gülen'in 'millet istemediği ...
 
Akar: S-400 çalışacak, şüpheniz olmasın
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "S-400 çalışacak.TSK personelinin eğitim ...
İki lider bugün İzmir'de! İşte Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun programları
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dizi programa katılmak için ...
Mehmet KARABEL yazdı... Çarşı karıştı!
Mehmet KARABEL yazdı... Çarşı karıştı!
 
Büyükşehir'deki zirvede neler konuşuldu?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'deki programı çerçevesinde ...
SODEMSEN yola çıktı: İlk yönetimde kimler var?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in öncülük ettiği ve kentteki ...
Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’de iktidar mesajı: İkinci etapta beyefendiyi indiriceğiz!
Karabağlar Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci ...
 
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva