HABERLER>POLİTİKA
30 Kasım 2023 Perşembe - 14:51

Erdoğan CHP'li belediyeleri hedef aldı: Vatandaş çöp toplandı diye kurban kesecek!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan açıklamasında CHP'li belediyeleri hedef alarak, "CHP'li belediye başkanlarının olduğu yerde vatandaşımız öyle bir hale gelmiş ki en küçük hizmette davul zurna çalıyor. Vatandaş asfalt döküldü, çöpü toplandı diye kurban kesecek" dedi.

Erdoğan CHP li belediyeleri hedef aldı: Vatandaş çöp toplandı diye kurban kesecek!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Kongremizin ardından 31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı başlattık. Seçim takvimimiz ilerliyor. Temayül yoklamalarımızı tamamladık. Yarın kamu görevlilerinin istifa süresi doluyor. Meclis üyeliği için başvuruları 3 Aralık'a kadar alacağız. Biz de gündemimizi işletiyoruz. Milletimizin huzuruna en doğru, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasındayız.

Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile görüşmelerimiz olumlu bir mecrada karşılıklı anlayış ve saygı ekseninde devam ediyor. Biz de dün Sayın Devlet Bahçeli'yi Külliyemizde ağırladık. Verimli bir görüşme gerçekleştirdik. 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan ittifakımızı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma azmindeyiz.

'İSTANBULLULAR KARA TREN TÜRKÜSÜ SÖYLÜYOR'
Gayemiz İstanbul ve Ankara olmak üzere hizmetsizlik girdabında boğulan şehirlerimizi belediyecilikle buluşturmaktır. 'Yeniden İstanbul' bu mücadelenin parolası olacaktır.

İstanbul CHP zihniyetinde eski günlerini arar hale geldi. AK Parti döneminde sakinlerinin yaşamaktan huzur duyduğu İstanbul, CHP'li işbilmezlerin yönetimi altında yoran bir şehre dönüştü. Kara tren türküsünü İstanbullular söylüyor. Bugün de İstanbullu kardeşlerimiz otobüs, metrobüs, metro bekliyor. Hiçbiri vaktinde gelmiyor. Geldi diyelim, bakımsızlıktan yolda kalıyor.

CHP'li belediye başkanlarının olduğu yerde vatandaşımız öyle bir hale gelmiş ki en küçük hizmette davul zurna çalıyor. Vatandaş asfalt döküldü, çöpü toplandı diye kurban kesecek. Hatta kimi yerlerde belediye başkanlarının şehirlerine geldiğini duyunca 40 yıllık dostunu görmüş gibi seviniyor. Milletimizi bu cendereden kurtaracağız.

'AK PARTİLİ BELEDİYELER DESTAN YAZIYOR'
Kazanmak dışında hiçbir seçeneğimizin olmadığı bir seçime hazırlanıyoruz. Genel merkezimiz ve Meclis grubumuzla 4 aylık zamanın planlamasını yürütüyoruz. AK Partili belediyeler birçok yerde çeyrek asrı aşan tecrübeleriyle bir destan yazıyor. Her bir belediyemizin eserleri doğrudan vatandaşın hayatına dokunan hizmetleri var.

Aralık ayı boyunca deprem bölgesi genelinde 46 bin konutun hak sahiplerine teslimini yapacağız.

'TEK PARTİ FAŞİZMİ ÖZENTİSİ OLABİLİR'
Muhalefet cenahı hizmet yarışında bizimle boy ölçüşemeyeceğini bildiği için yalan ve iftiraya sarıldı. Siyasi ihtirasları uğruna 1970 ve 1990'lı yıllarda yaşanan sıkıntıların nedeni olan sosyal fay hatlarını kaşımaktan çekinmemeleri bizi endişelendiriyor. Astlık üstlük ilişkisi kurmaya çalışan zihniyet tek parti faşizmi özentisi olabilir. Milletimiz Demokrat Parti'yi ve Menderes'i bu devrimi başlattığı için kalbinin en mutena köşesinde yaşatıyor.

Doğusuyla batısıyla, her karış toprağını aynı standartla eser ve hizmetle donatan biziz. Her alanda yaptığımız tüm eser ve hizmetleri sunduğumuz insanların kimliğine bakmadık. Bölgelerimiz, şehirlerimiz arasında ayrımcılık yapmadık.

'ÇOK ÖNEMLİ HAZIRLIKLAR VAR'
20-30 yıl öncesiyle mukayese ettiğimizde vatandaşlarımızın beklenti seviyeleri çok değişti. Sadece iş, aş, eğitim, sağlık hizmeti sunmak kimseye yeterli gelmiyor. İstihdamı 32 milyonun üzerine çıkarmış, eğitimi anasınıfından üniversitesine erişilebilir kılmış, ulaşım başta altyapısını baştan sona yenilemiş bir ülkede insanların böyle bir hissiyata kapılmasını tabii karşılamamız lazım.

AK Parti olarak bizim vizyonumuz çok farklı. Hem partimizin genel merkez birimlerinin, bakanlıklarımızın çok önemli hazırlıkları var. 31 Mart seçimleri kampanyası sürecinde bunları paylaşarak AK Parti'nin farkını göstereceğiz.

'VAKİT ALDIĞI BİR GERÇEK'
Türkiye'nin 10 yıldır her alanda sinsi ve kasıtlı bir saldırı altında olduğunu kimse reddedemez. Küresel düzeyde Covid-19 ile başlayan Rusya-Ukrayna savaşıyla derinleşen krizin olumsuz etkileriyle boğuşuyoruz. Her kesimden insanımızın bu tsunamiden en az etkilenmesi için tüm kaynaklarımızı harekete geçirdik.

Ekonomide dengeleri tekrar kurmanın vakit aldığı bir gerçektir. Sabır ve kararlılıkla istihdam ve yatırım odağını kaybetmeden ülkemizi enflasyondan kurtarma programını uyguluyoruz. Bölgemizin ve dünyanın her alanda kaynadığı bir dönemde ülkemizin en büyük gücü güven ve istikrar iklimini muhafaza etmesidir.

Yolunu, kaldırımını, asfaltını, çöpünü çözememiş muhalefet belediyelerinin karşısına Türkiye Yüzyılı belediyeciliği ile çıkacağız. Kendi belediyelerimizde de bu vizyona ayak uyduramayan varsa, yeni isimlerle çıtayı yükselteceğiz. Bu partide hiç kimse lâ-yüs'el değildir. Her bir arkadaşımız hizmet ölçüsünde değer sahibidir.

Diğer partilerde ortaya çıkan rezillikler AK Parti'nin kapısından içeri giremez. Hep birlikte partimize ve kuruluş ilkelerine dört elle sarılmamız gerekiyor. Uzun iktidar yıllarının bizi bozmadığını milletimize göstereceğiz. 31 Mart'ta 30'u büyükşehir, 51'i il ülkemizdeki 1393 belediyenin tamamına yakınını AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır.

 
Tire Süt Başkanı Sayıştay'a isyan etti : Çocuklarımız sütsüz kalmasın!
 
Guterres: İklim çöküşünü yaşıyoruz!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
30 Kasım 2023 Perşembe 17:26

Yollar çöp tenekesi mi diyorum, katılmıyorum diyen olmuş. Bu kafayla devam. Sigara içen yere atıyor, dondurms yiyen yere atiyor, cips yiyen yere atıyor, atiyor da atıyor. Atma, çok zor değil.

Yorumu oyla      5      4  
Cenk 30 Kasım 2023 Perşembe 17:01

İlk defa AKP ye oy atacaz bıktık bu CHP belediye lerinden neresinden tutsanız başarısızlık ağlak demeçler bıktık izmirli bunlara oy atmaz

Yorumu oyla      4      9  
SOKAK 30 Kasım 2023 Perşembe 16:26

Asıl konuşulacak konuların; ev kirasına maaşı yetmeyenlerin sorunu, hasta hane de müşteri muamelesi gören hastaların sorunu, buğdayın dışarıda alınması sorunu, hukukta oluşan güven sorunu, hayvancılığın bitme sorunu, etin ve sütün fiyatları sorunu, mazotun 40 lira olması sorunu, gençlerin yurtdışına çakması ve doktorların ülkeyi terk etmesi sorunu, daha sayayım isterseniz... Bunlar bir konuşulsun Sayın ERDOĞAN, sonra sıra çöp toplama ve kurban kesme konusunu da konuşuruz tabi ki...

Yorumu oyla      7      8  
ksk li 30 Kasım 2023 Perşembe 16:15

İzmirli rumuzlu arkadaş AFAD yoktu diyorsunda, Tunç soyer geldi foto verdi polonyaya uçtu. Mavişehiri sel bastı karşıyaka belediye başkanı ortada yoktu, ne geldi ne foto verdi. Bu kadar duyarsızlık olur mu, sonra duyduk bosna daymış, oradan geldi seminere katıldı, sosyal medyadan bile geçmiş olsun demedi. Güya büyükşehire adaymış, vah vah yazık izmire .

Yorumu oyla      8      10  
30 Kasım 2023 Perşembe 16:01

Işıl, insanlar çöplerini yola atarsa belediye ne yapacak? Yollar çöp tenekesi mi? Ben atayım, belediye süpürsün kafasında olanlar var.

Yorumu oyla      6      12  
izmirli 30 Kasım 2023 Perşembe 15:41

İzmirde sel oldu Ahaber canlı yayın yaptı ama AFAD yoktu, 1 tane bakan, akp li vekil görmedik, hatta starbucks gezen bir urfalı akp li vekil var o bile yoktu ortada.

Yorumu oyla      12      12  
DENİZ 30 Kasım 2023 Perşembe 15:37

Büyükşehir belediyesi caddelerde temizlik işine özen gösteriyor.Emek veren arkadasların emeklerine saygı duyuyoruz.fakat ilçe belediyeler bu konuda çok kötü.Buca dan konak a konaktan Bucaya hergün gidip geliyoruz inanın temiz sokak yok..

Yorumu oyla      13      7  
Işıl 30 Kasım 2023 Perşembe 15:33

Cumhurbaşkanı haksız da sayılmaz. Konak ta sokaklar çöp içinde sokaklar pis vallahi doğru düzgün de ilgi gösterilmiyor.

Yorumu oyla      13      11  
Kaldırım 30 Kasım 2023 Perşembe 15:29

Mesela nasıl bir destan? "Kaldırımınız hayırlı olsun!" afişlerini bu gözler Ankara'da Gökçek zamanı gördü. Yürüyen merdivene kurdele kesip açıldı. Üstelik bakan açacaktı da vazgeçti.

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Bursalı: Soyer uyurken AFAD ekipleri sahadaydı!
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, TBMM’de Tunç Soyer’in Polonya’ya ...
Asgari ücret açıklaması: Laf cambazlığı!
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Maaşlar böylesine erimişken, ...
CHP’den ‘Sayıştay’ tepkisi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyenin kooperatiflerden ...
 
Kritik görüşme sonrası açıklama: Karar Pazartesi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ...
Aday Tespit Komisyonu aralık ayında kurulacak!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın başkanlığında oluşturulacak ...
Özgür Özel, Akşener ile bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.
 
Afyon Vekili, Bursalı’yı hedef aldı, Soyer’i savundu: AFAD yoktu, Büyükşehir vardı!
İzmir’de geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketi sonrası Türkiye Büyük Millet ...
AK Partili Bursalı'dan Soyer'e: Koltuğu kaybetme korkusu sardı!
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir Büyükşehir Belediye ...
Dervişoğlu ittifaka kapıları kapattı… TBMM’de ‘İzmir’ gündemi!
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İYİ Parti Grup Başkan Vekili Müsavat ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva