HABERLER>GÜNCEL
9 Ağustos 2017 Çarşamba - 18:34

Erdoğan: AK Parti demek Türkiye demektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Şunu unutmayın; AK Parti demek Türkiye demektir. AK Parti zaafa uğrarsa Türkiye uğrar. AK Parti diğerlerinden farklı olarak sürekli kendini ileri taşıyabilen tek partidir" dedi.

Erdoğan: AK Parti demek Türkiye demektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. 16 Nisan referandumana vurgu yapan Erdoğan "16 Nisan'da alınan yüzde 51,4 AK Parti'nin oyu değildir. Aynı şekilde 'Hayır'cıların aldığı oy da sadece CHP'nin oyu değildir. Yüzde 48,6.. Onlar bu oyun kendilerinin olduğunu sanıyor. Onlara cevabı 2019'un martında vereceğiz" dedi.
"AK Parti demek Türkiye demektir" diyen başarının parolasını açıklayan  Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: 20 yıl önce birisi size gelip denizin üzerine böyle bir havalimanı yapılacak dese inanır mıydınız? Biz yaptık, sizlerin de hizmetine sunduk. Biz, CHP zihniyeti gibilerin akıllarının alamayacağı işleri ülkemizde gerçekleştirdik. Onların hayallerinin bile ulaşamayacağı yere elhamdülillah ulaştık.Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Asıl bundan sonra yapılacaklar üzerinde kafa yormalıyız. Milletvekillerimizi, bakanlarımızı, bürokratlarımızı çalıştırmalıyız.
AK Parti teşkilatlarımız, 16 yıllık parti, 15 yıllık iktidar dönemimizde durmaksızın, dinlenmeksizin kesintisiz bir mücadele içerisinde olduk. Bu süreçte elbette yolda kalan, yolunu şaşıran arkadaşlarımız da oldu. AK Parti'nin en önemli özelliği kendini yenileyebilme özelliğinin olmasıdır. 

ZAFER İÇİN MUTLAKA 50+1 OY ALMAMIZ GEREKİYOR"
16 Nisan halk oylaması ile önemli bir başarıyı yakaladık. Artık yüzde 49.9 bile alsanız başarılı sayılamayacaksınız. Netice ve zafer için mutlkaka yüzde 50+1 oy almamız gerekiyor. Buna hazır mıyız? Rahat icraat yapabilmek için Meclis'te de büyük çoğunluğa sahip olmak gerekiyor. Biliyorum yandınız, piştiniz. Biliyorsunuz; Yandım, piştim ama oldum. Cumhurbaşkanlığında rahat icraat yapabilmek için Meclis'te de güçlü bir çoğunluğa sahip olabilmek büyük önem arzediyor. Şayet birlikte yaşadığımız seçimlerden gereken dersleri çıkarmazsak 2019'da işimiz gerçekten çok zor. 

"AK PARTİ DEMEK TÜRKİYE DEMEKTİR"
Şunu unutmayın; AK Parti demek Türkiye demektir. AK Parti zaafa uğrarsa Türkiye uğrar. AK Parti diğerlerinden farklı olarak sürekli kendini ileri taşıyabilen tek partidir. Metal yorgunluğu sadece şahsımın değil milletimin de tespitidir. 16 Nisan'da alınan yüzde 51,4 AK Partinin oyu değildir. Aynı şekilde hayırcıların aldığı oy da sadece CHP'nin oyu değildir. Yüzde 48,6.. Onlar bu oyun kendilerinin olduğunu sanıyor. Onlara cevabı 2019'un Mart'ında vereceğiz. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Buna hazır mıyız? 2019 seçimleri öncesinde teşkilatlarımızdan başlayarak partimizde ciddi bir yenilenmeyi, değişimi hayata geçirmekte kararlıyız. AK Parti'nin belirli kişilerin, grupların tasallutuna girmemesi için bu değişimi en sağlıklı şekilde yönetmemiz gerekiyor. 

'GİRESUN'A BU ORANLAR HİÇ YAKIŞMAZ"
Kardeşlerim, bizler Cumhurbaşkanlığı seçiminde burada yüzde 66 oy aldık. Fakat, 1 Kasım 2016'da bu oy yüzde 63'e düştü. Referandumda yüzde 61'e düştü. Ben diyorum ki, Giresun'a bu oranların hiçbiri yakışmaz. 2019'da Giresun'un sandıkları patlatması gerekir. Bunun için de gerçekten çok terlememiz, çok çalışmamız gerekiyor. Yapmamız gereken, kapı kapı dolaşacağız. Gurur, kibir bize yakışmaz. Gurur, kibir, Allah'a aittir. Biz mütevazı olacağız. Bizim bakanımız mütevazı olacak. Belediye başkanımız, milletvekillerimiz mütevazı olacak. Makamı güçlü kılmaktır aslolan. Makamdan güç almak değil. Makamda güç alarak yoluna yürümeyi düşünüyorsan, geldiğin gibi bu millet seni göndermesini bilir. 

'SON ZAMANLARDA GERİLEME YAŞANDIYSA BUNUN SEBEBİ YANLIŞLARIMIZDIR'
Son zamanlarda gerileme yaşandıysa maalesef yaptığımız yanlışlardan. Kendi çıkarını partisinin ve ülkesinin önünde tutan hiç kimse AK Parti'de yöneticiliğe talip olamaz. Kesinlikle. Davası ve ülkesi için çalışacak milletimiz ile kucaklaşacak, proje üretecek herkese yüreğimiz ve kollarımız açık. İhanete bulaşmamış şartı ile partimize ve ülkesine hizmet etmiş herkesin başımızın üzerinde yeri var.

CHP LİDERİNE SERT TEPKİ 
Türkiye tarihinin en önemli istiklal ve istikbal mücadelelerini verirken maalesef içerden de saldırı altındadır. Anamuhalefetin başındaki zat, Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşarak, onların istedikleri gibi davranarak adeta ülkesine karşı savaş açmış durumdadır. Yatırımcılara ve turistlere adeta "Türkiye'ye gelmeyin" diye yalvaracak, "Sadece CHP'li belediyelerin olduğu yerlere gelin" diyecek kadar seviye kaybına uğramış.Güvenlik yok diye açıklama yapıyor. 29 gün yürüdün . Güvenliği sağlayan kim, bu hükumet . Yürüyüş için izin verilmeyebilirdi, verildi. Bizim özgürlük anlayışımız bu.

YABANCI YATIRIMCI TÜRKİYE'YE GELİYOR...
Türkiye'nin kurtuluşu 2023 hedeflerimize ulaşmaktan geçiyor. Yabancı yatırımcı kaçmıyor, geliyor. Çünkü Türkiye güven ülkesi. (Milliyet)

 
Çatışma çıktı...Bombalı araç vuruldu!
 
Ege'de göçmen hareketinde flaş gelişme: Sayı artıyor...
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İki istek 9 Ağustos 2017 Çarşamba 19:10

Siyasiler 2019 seçiminden bahsediyor vatandaşa oyun bana diyor, vatandaş diyor ki; et 50 tl, nohut 15 tl, çay 30 tl, yaz günü taze fasulye 15 tl, enflasyon çift hane, işsizlik ortada, ithalat rekor kırıyor onun yanında esamesi okunmayan ihracaat arttı diye anlatılıyor. 16 nisanda ülkenin ticaret-sanayi ve turizmi yani ekonomiyi elinde tutan iller hayırla uyardı.Muhalefetin işi kolay vaat edecek ama iktidar yaptıklarıyla seçmenin önüne çıkacak.

Yorumu oyla      12      5  
9 Ağustos 2017 Çarşamba 18:44

Allah razı olsun. Ana muhalefet liderine yürüme izni vermişler :)

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çatışma çıktı...Bombalı araç vuruldu!
Şırnak Cudi Dağı’nda düzenlenen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi. ...
İzmir'de otobüs geç kaldı ortalık karıştı: 2 yaralı!
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, belediye otobüsünün geç geldiğini öne ...
Petrol-İş'ten işten çıkarma protestosu
Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi, 5'i Petkim, 1'i de Star Rafinerisi'nde ...
 
Pınarbaşı trafiğine 'düğün' ayarı
Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonunda düğün salonlarının ...
İzmir'de dünkü yangın sonrası: Acı tablo yürek burktu
İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde dün 7 hektarlık makilik ve orman alanının ...
Bodrum'da 65 turist hastanelik oldu
Milas ilçesinde bir otelde kalan 65 turistin, gıda zehirlenmesi şüphesiyle ...
 
Karşıyaka Kaymakamı Yücel'den orman yangını uyarısı
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, vatandaşların orman yangını konusunda dikkatli olmasını istedi. 
'Ege'li olacaklar için kayıtlar başlıyor
Ege Üniversitesi'ne 2017-2018 akademik yılında kayıt yaptıracak öğrenciler ...
Kazdağları’nda 4 ayrı noktada orman yangını
Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde, Kazdağları’nın en önemli bölgelerinden ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva