HABERLER>EKONOMİ
27 Aralık 2013 Cuma - 10:15

EMD’de ‘Başkan’la 24.yaş kutlaması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi’nin 24. kuruluş yıldönümü etkinliklerine katıldı.

EMD’de ‘Başkan’la 24.yaş kutlaması

İZMİR - Kültürpark Doğaltaş Müzesi’nde düzenlenen törende konuşan Başkan Kocaoğlu, “Ben de ekonomi okumuş ve hayatımın belli dönemlerinde ekonomiyle uğraşan bir kardeşinizim. 10 yıldır da İzmir’de ekonomiye 5 milyar lira kaynak harcayan bir belediyeyi yönetiyorum.  Ekonomi muhabirlerinden bir isteğim var: İzmir’in 10 yıllık gelişmesini, Büyükşehir Belediyesi olarak ekonomiye katkı koyacak neler yaptığımızı, neler yapmamız gerektiğini haber yapsınlar ki, biz de kentte yaşayan insanların hayat standartını yükseltecek daha iyi işlere katkıda bulunalım” dedi.
 
Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Başkanı Tolga Abay, Başkan Kocaoğlu’na derneğe katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) Genel Başkanı Turgay Türker ise EMD'nin güçlü bir kuruluş olduğunu, derneğin gücünü üyelerinden aldığını ifade etti. Haberin kolay hazırlanmadığını kaydeden Türker, "Haber kolay hazırlanmıyor. Her gün yağmur çamur demeden zor şartlarda hazırlanan haberler gazete sayfalarına ve televizyon ekranlarına taşınıyor" dedi.



2014 YILINDA GAZETECİLERİ YOĞUN BİR MESAİ BEKLİYOR

EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Albay da halen 116 üyesi bulunan EMD İzmir Şubesi'nin İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin ardından en çok faaliyet gösteren dernek olduğunu söyledi. Geceyi muhabir arkadaşlar ve haber kaynaklarıyla bir araya gelmek, haber kaygısı olmadan sohbet etmek için fırsat olarak gördüklerini belirten Albay, yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sebebiyle 2014 yılında gazetecileri yoğun bir mesainin beklediğini dile getirdi. Gazeteci Mustafa Balbay’ın özgürlüğüne kavuşmasının ekonomi muhabirlerini de çok mutlu ettiğini söyleyen Albay, “Biz muhabirler olarak istiyoruz ki kimse gazetecilik yaptığı için hapse atılmasın, özgürlüğünden mahrum bırakılmasın. Çünkü üzüldüğümüz sadece bu mesleği sevdiği ve iyi yaptığı için bir insanın hayatının mahvedilmesi değil üzüldüğümüz onca gazetecinin hapiste olmasının genç arkadaşlarımıza verdiği “ayağınızı denk alın” mesajıdır. Umuyoruz ki ülkemiz gazeteciliğin parmaklıklar arkasına atıldığı bu zor günleri hızla atlatacaktır” diye konuştu.
 
BAŞARILI TASARIMCI EMEL GÖZDE BECERİKLİ’YE DESTEK
Ege İhracatçı Birlikleri'nin 2006 yılında gerçekleştirdiği 2. EİB Moda ve Tasarım Yarışması'nda "Childlike kreasyonu" ile birinci olan ve doku kanserinden 8.kez ameliyat olan genç moda tasarımcısı Emel Gözde Becerikli'nin 7 tasarımı Rönesans Ajans’ın desteğiyle düzenlenen bir defile ile tanıtıldı.

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi’nin 24. Kuruluş Yıldönümü ve Yeni Yıl Kokteyli’ne İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık, Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, meslek odaları başkanları, bazı işadamı dernekleri, EMD üyeleri ve gazeteciler katıldı.
Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi’ne destek veren; Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, İzmir Ticaret Borsası, ESBAŞ, KİPA, PETKİM, İAOSB, Tükelmat A.Ş., Kaya Prestige Otel ve Dünya Gazetesi’ne teşekkür plaketi verilirken, 24. Kuruluş yıldönümü pastası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kesildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolar’dan tüm zamanların rekoru: 2.14’ü aştı
Likiditenin yılsonu nedeniyle zayıf olduğu piyasada dolar, Cumhuriyet ...
Dolar’dan bir tarihi rekor daha: 2.10’u da aştı
Yükselişe geçen dolar 2,10 lirayı aşarak yeni rekor seviyeye ulaştı.
Piyasalara ‘Bayraktar’ darbesi
Bugün üç bakanın istifasının ardından piyasalarda çok sert düşüşler yaşandı. ...
 
Benzine yine zam: İşte İzmir’de yeni litre fiyatı
Akaryakıt dağıtım şirketleri benzin satış fiyatlarına litrede ortalama 13 kuruş zam yaptı.
BDDK ve SPK'dan operasyon açıklaması
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile Sermaye Piyasası Kurulu'ndan, ...
ESİDEF’den operasyon bakışı: Hukukun üstünlüğü önceliğimiz olmalıdır
Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ve yansımaları iş dünyasının tepkisini ...
 
Pınar 40. yaşını çalışanlarıyla kutladı
Yaşar Topluluğu bünyesindeki Türkiye’nin öncü gıda ve içecek markası Pınar, ...
Merkez Bankası Başkanı'ndan 2013 özeleştirisi!
Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı 2014 para ve kur politikasını açıkladığı ...
EBSO'dan 'temiz toplum temiz siyaset' çıkışı
Yılın son meclis toplantısını gerçekleştiren Egeli sanayicilerin gündemi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva