HABERLER>GÜNCEL
24 Mart 2023 Cuma - 08:38

EGİAD Melekleri Yatırımcıları Ege D-Tech Projesi eğitiminde buluştu

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti finansal iş birliği çerçevesinde, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında Ege Teknopark yürütücülüğünde, Ege Üniversitesi ve EGİAD partnerliğindeki Ege D-Tech Projesi “Derin Teknoloji Yatırımına Dair Temel Bilgiler” başlıklı eğitim, EGİAD ev sahipliğinde gerçekleşerek yatırımcıları bir araya getirdi. Mevcut ve potansiyel EGİAD & EGİAD Melekleri yatırımcılarının katılımına özel gerçekleşen eğitimde, derin teknoloji tabanlı yatırımlara ilişkin temel hususlar kapsamlı bir şekilde ele alındı.

EGİAD Melekleri Yatırımcıları Ege D-Tech Projesi eğitiminde buluştu

Eğitimler, 22 – 23 Mart tarihlerinde EGİAD Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi’nde, alanlarında deneyimli uzmanlar olan Jakob Gajsek, Dimitrios Matsakis ve Peter Balogh’un eğitmenliğinde gerçekleşti. Programda Ege D-Tech Proje Koordinatörü ve Ege Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Anıl Baybura ile Proje Teknik Destek Takım Lideri Philip Sowden de  proje ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

İki gün süresince yatırımcıların aktif katılımlarıyla yer aldığı eğitim kapsamında, derin teknoloji girişimlerinin özel ihtiyaçları ve yatırım süreçlerinde yatırımcılara rehberlik edecek birçok konu ayrıntıları ile işlendi.

EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Melek Yatırımcı Alp Avni Yelkenbiçer konuşmasında derin teknolojilerin hem iş dünyası hem de yatırımcılık dünyasında yerinin giderek artacağına ve gelecekte yeni yatırımların bu alanlarda da artarak devam edeceğine değindi. “EGİAD ve EGİAD Melekleri olarak proje ortağı olmaktan ötürü çok mutlu olduğumuzu paylaşmalıyım. 7 yıl önce kurulan bir yatırım ağı olarak bugünün teknolojilerini ve geleceğini takip etmek hem bizler için hem de yatırım gerçekleştireceğimiz girişimlere akıllı para yatırımı için oldukça kıymetlidir.” dedi.

Ege Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Anıl Baybura ise “Teknopark olarak İzmir’de yeni bir teknoloji üretme merkezine sahip olduğumuz ve bununla birlikte şehrimizin ulusal ve uluslararası alanda rekabetçi üstünlüğünü sağlaması, yeni teknolojiler/ürünler ortaya çıkaracak olması eşsiz bir değere sahip. Yatırımcı ve iş dünyası olarak EGİAD’ın yanımızda, proje ortağı olmasından ötürü bir girişimcinin ihtiyacı olabileceği tüm kaynakları tamamlamış bulunuyoruz. Rektörlüğümüze, Teknopark yöneticilerimiz ve tüm proje ortaklarımıza teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Ege Teknopark’ın yürütücüsü olduğu Derin Teknolojiler İnkübasyon Merkezi (Ege D-Tech) Projesi; Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen Rekabetçi Sektörler Programı (RSP) çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Ege Üniversitesi ve Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) katılımı ile uygulanan projenin 3 Milyon Euro bütçe ile 3 yılda tamamlanması planlanmaktadır. T. C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında uygulanan onlarca proje ile Türkiye’de girişimciler ve KOBİ’ler için daha rekabetçi ve yenilikçi bir ekosistem oluşturulmasına katkı sağlanmaktadır.

 
21 yıldır AK Parti'de siyaset yapıyor… Bilal Doğan da aday adayı!
 
Ulusal Et Konseyi açıkladı… 1 günde 22 TL zam!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaçak kazıdan 'Roma' çıktı!
Ödemiş kırsalında kaçak kazı çalışmaları sonucunda Roma döneminden kalma ...
MSB ve TSK'ya 105 uzman yardımcısı alınacak
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ile Genelkurmay Başkanlığı ve kuvvet komutanlıklarına ...
Mehmet KARABEL yazdı... 'N'olacak 'üç döneme' takılan vekilin hali?'
Mehmet KARABEL yazdı... 'N'olacak 'üç döneme' takılan vekilin hali?'
 
425 parça elektronik sigara malzemesi ele geçirildi
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu otomobilde 425 ...
İzmir açıklarında 45 göçmen kurtarıldı
İzmir'in Dikili ve Seferihisar ilçeleri açıklarında Yunanistan unsurlarınca ...
Bilim insanları açıkladı... Neden arkaya devrildi?
Hatay'da yıkılan binalardan Rönesans Rezidans'ın neden arkaya devrildiği ...
 
Kızına cinsel istismarda bulunmuştu... 78 yıllık cezayı Yargıtay onadı!
Yargıtay 9. Ceza Dairesi, İzmir'de kızına cinsel istismarda bulunduğu ...
İzmir'de 'zehir' teyakkuzu: 44 kilo esrar yakalandı!
İzmir'in Torbalı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 44 kilo ...
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 terör örgütü üyesi yakalandı
Edirne'de son bir haftada sınırdan Yunanistan'a kaçmaya çalışan terör ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva