HABERLER>GÜNCEL
3 Temmuz 2016 Pazar - 08:50

Ege sahillerinde bayramda eğlence hız kesmeyecek!

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle Ege'nin sahil kesimlerindeki oteller birbirinden ünlü yıldızları tatilcilerle buluşturacak.

Ege sahillerinde bayramda eğlence hız kesmeyecek!

Bu yıl yaz mevsimine denk gelen ve 9 güne uzatılan Ramazan Bayramı tatili nedeniyle oteller ve eğlence merkezleri, tatilciler için farklı programlar hazırladı. Marmaris'teki konaklama ve eğlence sektörü, Ramazan Bayramı süresince ünlü sanatçılar yerine yerel sanatçılarla sahnelerini doldurmaya çalışacak. Türkiye'de 300 metre uzunluğu, 112 sıralı disko ve barları ile tek olan 'eğlencenin kalbi' olarak nitelendirilen Marmaris Barlar Sokağı turistleri eğlendirecek. 5 bin kişi kapasitesiyle Güney Ege'nin en büyük açık hava diskosu 'Club Arena', 23.00-03.30 saatleri arasında tatilcilere DJ'lerin yanı sıra kadın dansçılar ve köpük partileri ile eğlence sunacak.

Sokağın tek rock barı olan Davy Jones'a Loceker da yerel gruplarla rock sever tatilcileri eğlendirecek. Doğa ile baş başa tatil yapmak isteyenler için çeşitli alternatiflerin sunulduğu Marmaris'te, yemek dahil kişi başı 35 lira karşılığında cip ve at safari turları ile orman içinde gezintinin tadı çıkarılacak. İlçe merkezinde bulunan Atatürk Caddesi'nden İçmeler Mahallesi'ne kadar uzanan 11 kilometrelik mavi bayraklı plajlarda kurulmuş su sporları istasyonları heyecan arayanların adresi olacak. Tatilciye yapılan yüzde 30-40 indirimlerle jet-ski, yelken, sürat motoru, hamburger, banana ve deniz paraşütü ile adrenalin keyfi yaşatılacak. Kordon Caddesi'nde sıralı günübirlik gezi tekneleri, tatilcilere kişi başı her şey dahil 25-60 lira karşılığında maviyle yeşilin kucaklaştığı ender güzellikteki koyları görme fırsatı sunacak. Ayrıca yat limanı üzerinden kalkan tekne turları ile Dalyan ve çamur banyolarına da ulaşılabilecek. Marmaris Belediyesi tarafından, bayram süresince 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda 21.00-22.00 saatleri arası ilçeyi anlatan slayt gösterimli su gösterileri düzenlenecek.

JADE'DE YILDIZLAR GEÇİDİ
Kuşadası'nın ilk beach club'larından Jade, bayramın ilk günü Murat Dalkılıç, ikinci gün Yıldız Tilbe, üçüncü gün ise Simge Sağın'ı hayranlarıyla buluşturacak. Kaliteli işletme anlayışı ve müşteri odaklı bakış açısı ile Kuşadası'nı 13 yıldır en iyi şekilde temsil ettiklerini söyleyen Jade Beach Club'ın sahibi Tibet Özer, daha iyi hizmet için sürekli çıtayı yükselttiklerini kaydetti. Özer, şöyle dedi:

"Bayram boyunca ve sezonda her pazar gündüzleri branch ve sürpriz etkinlikleri, sevilen DJ'ler ile eğlence dolu 'Happy Hour' partileri organize ediyoruz. Bayram eğlencesi 8 Haziran Cuma Hakan Hepcan, 9 Haziran Cumartesi Cem Belevi ile devam edecek. Her hafta bir sanatçı organizasyonumuz 10 Temmuz Pazar günü Cihan Kula, 17 Temmuz Pazar günü Hakan Hepcan ile sürecek."

Jade Beach Club'da sezon boyunca Hakan Altun, Demet Akalın, Berkay, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Azis gibi birbirinden ünlü sanatçılar hayranlarıyla buluşacak.

ÖZDERE DE ALTERNATİFLER ARASINDA
İzmir'in sahil şeridi Özdere'deki Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa Oteli de bayram tatilinde dolu dolu bir program hazırladı. Yıldızlar geçidine 3 dev isimle devam eden Efes Royal Palace Resort&Spa, 6 Temmuz Çarşamba akşamı 50 yıllık sanat hayatında biriktirdiği şarkılarını çok özel bir repertuarla sevenleriyle paylaşacak olan Selami Şahin'i ağırlayacak. 8 Temmuz Cuma akşamı arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya, sahneye çıkacak. 9 Temmuz Cumartesi ise yeni albümü 'Yorum Farkı 2' ile sevenlerinin beğenisini kazanan Linet sahnede olacak. (dha)

 
Bornova bayrama hazır: Sağlık için sıkı denetim
 
Gülen ve güldüren adamsız 16.yıl
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nevvar Salih İşgören Vakfı 2 bin çocuğu sevindirdi
Nevvar Salih İşgören Vakfı bir yandan İzmir için önemli projelere imza ...
Şırnak'ta PKK saldırısı: 1 asker şehit
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 1 asker şehit oldu.
Havalimanı saldırısı sonrası 7 bin kişilik liste!
Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısının ardından MİT ve Rus istihbahat ...
 
Gasp parasıyla minare yaptırıp Umre'ye gitmiş!
İstanbul’da İranlı işadamının 2 milyon lirasını gasp eden çete, çökertildi. ...
23 yıldır dinmeyen acı: İzmir Madımak’ı andı
Sivas’ta yaşanan katliamda yaşamını yitiren Alsancak’ta düzenlenen etkinlikle anıldı.
Bingöl’de çatışma: 1 uzman çavuş yaralı
Bingöl’ün Genç İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında ...
 
Flaş! Alsancak’ta dehşet: Önce kadını vurdu, sonra kendisini!
41 yaşındaki Yener Gök, sokakta karşılaştığı eski eşi Özden Göksel'i tabancayla ...
Havalimanı saldırısından bir acı haber daha!
Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 45’e yükseldi.
İzmir’in yeni ağır ceza mahkeme başkanları belli oldu
İzmir'de Bölge Adliye Mahkemeleri'nde (BAM) görevlendirmelerden dolayı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva