HABERLER>EKONOMİ
6 Mart 2018 Salı - 11:34

Ege-Koop'tan CHP'ye 'hayırlı olsun' ziyareti

CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan; “CHP, yenilikçi bir anlayışla birlik-beraberliğimizi ortaya koyabilecek bir partidir” dedi.

Ege-Koop tan CHP ye  hayırlı olsun  ziyareti

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 7 Ocak’ta yapılan CHP il kongresi ardından görevi devralan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bugüne kadar 5 milyon metrekarelik imarlı alanlarda alt ve üst yapısıyla 150 bin kişinin yaşadığı yaşam alanları oluşturduklarını belirterek, "Ege-Koop, konut sektörünün hem amiral gemisi hem otoritesidir" dedi.  

CHP İl Başkanlığı ziyaretinde Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'a yönetim kurulu üyeleri Zehra Ersaçan, Tayfun Saydere, Ege-Koop Danışma Kurulu Üyesi Sebahattin Kavak eşlik etti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel beraberinde il başkan yardımcıları Yaşar Ali Çalışkan, Azmi Kumova ile Ege-Koop Genel Başkanı Aslan ile yönetim kurulu üyelerini karşıladı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel toplantıda İzmir il örgütünün kendine önemli bir görev verdiğini belirterek CHP’nin Türkiye’nin emniyet sübabı olduğuna dikkat çekti. Ege-Koop’un Atatürkçü ve demokratik yaklaşımını takdirle karşıladıklarını belirten Yücel 2019’da yapılacak yerel ve genel seçimlerin ülke geneli için büyük önem arz ettiğini İzmir’in planlı gelişmesine projeleriyle katkı ve hizmetlerinin hiçbir zaman yok sayılamayacağını vurguladı. Hüseyin Aslan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun İzmir için hayati önem taşıyan kentsel dönüşüm projelerindeki "Yüzde 100 anlaşmalı" anlayışı nedeniyleTürkiye’ye örnek bir tabloyu sergilediğini söyledi. Aslan, İzmirli inşaat şirketlerinin Kocaoğlu’nun kentsel dönüşüm ile ilgili sunduğu imkandan faydalanmaları gerektiğinin altını bir kez daha çizdi.

EGE-KOOP KENT YÖNETİCİLERİN KILAVUZU OLDU
Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan  "Bünyesinde her meslek gurubundan 200 ayrı meslek gurubuna dahil kooperatifin yer aldığı Ege-Koop Türkiye’nin en kapsamlı ve yatırımcı sivil toplum kuruluşudur. 34 yıl önce İzmir’de kurulmuş ve Türkiye’ye mal olmuş konut markasıdır. Ege-Koop, İzmir’in planlı gelişmesine sözde değil özde yaptıklarıyla, eylemli bir şekilde kendi yarattığı bütçe ile 5 milyon metrekarelik imarlı alanlarda 150 bin kişinin barındığı yeni kent parçalarını İzmir’e kazandıran ve pek çok dar gelirliyi uygun koşullarda konut sahibi yapan,  kar amacı olmayan bir örgütlenme modelidir” dedi.

Ege-Koop’un İzmir’in 12 büyük ilçesinde tamamladığı projelerin önemine dikkat çeken Aslan, "150 bin kişinin yaşadığı bu projeleri bir anlığına yok sayın. Düşünün ki bu projeler hiç hayata geçmeseydi İzmir’in konut ve kentleşme sorunu bugün işin içinden çıkılmaz hale gelirdi" diye konuştu. Kentsel dönüşümün temsilcisi olduklarını ve İzmir’de binlerce vatandaşı güvenli ve sağlıklı yapılarla ev sahibi yaptıklarını da ifade eden Aslan “Amacımız aynı. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu seminerlerle vatandaşa anlattık ve bunları kitaplaştırdık. Halen bilgi kaynağı olarak yararlanıyorlar. Ege-Koop kurumsal yapısıyla sektörün hem amiral gemisi konumundadır hem de otorite haline gelmiştir. İzmir’de doğmuş, İzmir’de büyümüş ve Türkiye markası olmuş Ege-Koop’un İzmir’in planlı gelişmesi ve konut sektörüyle ilgili her zaman görüş bildirme hakkı vardır" dedi.  Planlı bir kentleşme için Ege-Koop'un verilecek tüm görevlere hazır olduğunu söyleyen Aslan , İzmir'in bugünden itibaren önümüzdeki 50 yılı kapsayan projelerle geleceği yakalayabileceğini belirtti. 

CHP TÜRKİYE'YE LAZIM
CHP'nin Türk siyasi hayatına demokrasi, özgürlük ve bağımsızlık için verdiği mücadeleyle damga vurduğunu söyleyen Aslan, "CHP bünyesinde Türkiye için en önemli öğeleri barındırıyor. Cumhuriyet ve halk, Türkiye'yi en iyi anlatan iki kelimedir. CHP, yenilikçi bir anlayışla birlik ve beraberliğimizi ortaya koyabilecek güçte bir partidir. Şu kesin ve net, CHP, Türkiye'ye lazım. Bu yüzden sizin nezdinizde CHP'nin yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu. 

 
Bornova'da örnek tasarruf
 
Gaziemir'de 8 Mart için özel sergi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özgener: İzmir’in sinerjisini artıracağız
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkan Adayı Mahmut Özgener, üniversiteler ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar kuru yeni güne hafif bir düşüş eğilimi ile başladı. Dolar ilk işlemlerin ...
Buğdayda ürküten tablo... Servet yok oluyor!
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Bayraktar her yıl ülke genelinde ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Piyasada neden bu kadar çok 'sahte para' var?
Mehmet KARABEL yazdı... Piyasada neden bu kadar çok 'sahte para' var?
Araç sahiplerine bu kez iyi haber!
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamaya ...
Emekliler nefesini tuttu... 2 bin lira heyecanı!
2 bin 62 lira bayram ikramiyesi, bu ay KPDK’ya taşınacak. Memurlar ve ...
 
12 bitkiden çay yaptılar, 60 bin TL kazandılar
Manisa'daki Muradiye Orman Fidanlığı'nda, 12 tıbbi aromatik bitkiden üretilen ...
TUİK enflasyon rakamlarını açıkladı!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. ...
Taşeron sınavları başladı! Ne zaman açıklanacak?
Taşeron sınavları için yüz binlerce işçinin bekleyişi sona erdi. Yayımlanan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva