HABERLER>GÜNCEL
11 Ağustos 2018 Cumartesi - 15:08

Ege'de ilk 'Mezun Kart'lar dağıtılıyor... Gönül bağımız kopmasın

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, mezunların üniversiteyle bağlarının devam etmesi için oluşturduğu mezun platformu uygulamasında ilk mezun kartını Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü 2017-2018 dönemi mezunu öğrencisi Fırat Gezgin’e verdi.

Ege de ilk  Mezun Kart lar dağıtılıyor... Gönül bağımız kopmasın

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Mezunlarımızın Ege Üniversitesi ile bağlarının devam etmesi ve olanaklarından yararlanabilmeleri için “Mezun Kartı” uygulamasını başlattık. Mezun Kartımız; kampüse 7/24 giriş-çıkış kolaylığı, sosyal tesis ve kütüphane hizmetlerinden yararlanma olanağı sunuyor.  Üniversitemiz ile mezunlarımız arasında bir köprü olacak ve mezunların birbirleriyle ve üniversitemiz ile ilişkilerini devam ettirmelerine katkı verecek. Çalışan, öğrenci ve mezunlarla gönül köprülerinin kurulduğu kurumsal aidiyet duygusu güçlü bir Ege Üniversitesi en önemli hedeflerimden birisiydi. Bir hedefimi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Üniversitemizin mezunlarıyla bundan böyle her zaman dayanışma içerisinde olacağız. Mezunlarımızın,  Üniversitemizle olan bağlarını bundan sonra güçlendirerek devam ettireceğiz. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığı açısından mezunlarımızın desteği çok önemli” dedi.

“ÜNİVERSİTEMLE GÖNÜL BAĞIM HİÇ KOPMAYACAK”
Öğrenci kimlik kartını teslim edip “Mezun Kartı”nı Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın elinden alan Gezgin ise  “Ege Üniversitesi benim için bir hayaldi. Üniversite sınavına Ziraat Fakültesi  Süt Teknolojisi Bölümünde girdim ve tesadüftür ki  Ziraat Fakültesinde aynı bölümü kazandım. Ben İzmir’in Kınık ilçesinden geldim; burada  olgunlaştım, karakterim oturdu ve keyifli bir çevre kazandım. Hocalarım buradaki ailem oldu. Rektörümüz Necdet Hocamız benim son dönemimde geldi ve kampüs hayatımız çok daha keyiflendi. Çünkü sadece makamının başında oturmayan  bizlerin arasında olup halimizi hatırımızı soran, sınav zamanlarında  bize geceleri bile destek veren bir hocamızın olması bizi inanılmaz onure etti. İşte bu keyifli ortamı bırakmak benim için zor olacak. Ama ilk önce askerliği, sonra da iş hayatına atılmam lazım. Fakat gönül  bağım her zaman olacak ve imkanım oldukça da mezun kart sayesinde  kampüse uğrayacağım ve kampüsün olanaklarından faydalanacağım” dedi.

Ege Üniversitesi’nin mezunları ile ilişkisini güçlendirmeyi, iletişimin devamlılığını sağlamayı ve kariyer planlamalarında destek olmayı sağlamak için oluşturduğu mezun platformunda mezunlar için birçok olanaklar sunuluyor. Ege Üniversitesi mezunlarının kampüse 7/24 giriş-çıkış kolaylığı, sosyal tesis ve kütüphane hizmetlerinden yararlanabilmeleri için başlattığı “Mezun Kartı” uygulaması ile mezunlar Ege Üniversitesi ile gönül bağlarını da kuvvetlendirecek.

5 GÜNDE 1000 MEZUN BAŞVURDU
Mezun Kartı uygulamasıyla, Ege Üniversitesi mezunlarıyla bağların güçlenmesi, iletişimin devamlılığının sağlanması hedefleniyor. Mezunlar ofisine mezun.ege.edu.tradresi üzerinden ilk beş günde bini aşkın mezun sisteme girerek, 700’ün üzerinde mezun kart başvurusunda bulundu.

 Mezun kart uygulamasından faydalanmak isteyen Ege Üniversitesi mezunları mezun.ege.edu.tr adresinden mezun bilgi sistemine girerek kart başvurusunda bulunabiliyor.

 
Alaçatı'da rüzgarla dans!
 
Gültepe'nin efsane başkanı 18'inci yılında kabri başında anıldı... 'Sana söz veriyorum Aydın Abi!'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de plastik fabrikasında yangın: Depo yok oldu!
İzmir'in Menemen ilçesine bağlı Ulukent yakınlarındaki bir plastik fabrikasında ...
Kolları olmayan zanlı araç kullanırken yakalandı!
Kırklareli'ndeki denetimler sırasında durdurulan ve iki kolu olmadan araç ...
Çeşme'de 7 aydır tilki besliyor
Çeşme ilçesinde kaptanlık yapan Burhan Kurt, 'Osi' adını verdiği yabani ...
 
İzmir'de iş arkadaşı tarafından öldürüldü!
İzmir'in Konak İlçesi'nde, evine giderken iş arkadaşı tarafından uğradığı ...
İzmir'de otizimli Ege'nin büyük başarısı!
İzmir'in Tire ilçesinde eğitim gören otizmli öğrenci Ege Akdeniz, Yükseköğretim ...
Kalbinin sağda olduğunu iş başvurusunda öğrenmiş
Mehmet Koçer, 40 yıl önce bir fabrikaya iş başvurusu yaptığında sağlık ...
 
İzmir’in göbeğinde tarih yeniden canlanıyor!
Ad Yiyecek İçecek Ticaret Sanayi A.Ş., Mahall Bomonti İzmir Projesi’nin ...
Manş'ı yüzerek en hızlı geçen Bengisu'dan rektöre ziyaret
EGE Üniversitesi (EÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü ...
Lösemi hastası Merve'den sevindiren haber
Lösemi hastası kızının sağlığına kavuşması için 6 çocuğu ve eşini Erzurum'da ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva