HABERLER>OTOMOBİL
12 Mayıs 2017 Cuma - 12:59

Dünyada sadece 24 kişi de var: Şaheser İzmir vitrininde

Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar, dünyada sadece 24 kişinin sahip olduğu, 2.4 milyon pound değerindeki “Vulcan” modelini Folkart Towers showroomunda tanıttı

Dünyada sadece 24 kişi de var: Şaheser İzmir vitrininde

Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar, dünyada sadece 24 kişinin sahip olduğu, 2.4 milyon pound değerindeki “Vulcan” modelini Folkart Towers showroomunda tanıttı.Otomobil tutkunları tarafından “şaheser” olarak yorumlanan, sadece pist kullanımı için üretilen ve zamanın çok ötesinde teknolojik özellikleriyle büyük ilgi toplayan Aston Martin Vulcan modeli, Mayıs ayı boyunca İzmir’de sergilenecek.
 
Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar; dünyada sadece 24 kişinin sahip olduğu ve satışa çıktığı bir saat içinde tamamının tükendiği, 2.4 milyon pound değerindeki “Vulcan” modelini,Folkort Towers showroomunda sergiledi. Aston Martin Vulcan modelinin Türkiye’deki fiyatı ise vergilerle 45 milyon TL’ye ulaşıyor.

MAYIS AYI BOYUNCA...
Aston Martin’in sadece pist kullanımı için ürettiği ve 24 adetle sınırlı tuttuğu Vulcan modeli,7 litrelik V12 motora sahip. Vulcan modeli sıra dışı tasarımının yanı sıra, 820 beygirlik motoru ve hafifliği ile otomobil tutkunları tarafından şaheser olarak yorumlanıyor.

Aston Martin Kreatif Grup Başkanı Marek Reichman’ın başkanlığındaki tasarım ekibinin imzasını taşıyan bu süper otomobil, keskin hatları ve ince far tasarımıyla tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Vulcan modeli Mayıs ayı boyunca İzmir’de sergilenecek.

Lansmanda konuşma yapan Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya: “Aston Martin Vulcan modelini İzmir’de sergilemekten dolayı çok mutluyuz. İzmir kısa süre içinde Aston Martin’in önemli üslerinden biri olmayı başardı. 2015 yılında İzmir’e açtığımız ilk showroomumuz satışları ve hizmet kalitesi ile yurtdışının da ilgisini çekti. İzmir’de önemli bir Aston Martin kitlesi var. Aston Martin’e sahip olmak özel bir deneyim. Gerek teknolojisi gerekse lüks anlayışı ileAston Martin’in her bir modeli mühendislik harikası. Tabii ki sadece araç satışı değil, satış sonrası hizmetleriniz de oldukça önemli. Yakın zamanda İzmir’de Aston Martin servisimizi açmayı planlıyoruz. 2017’in Aston Martin için dolayısıyla da bizler için altın çağ olacağına inanıyorum. D&D Motorlu Araçlar olarak Aston Martin satışlarında şu an en fazla satışı yapan İngiltere’yi geçmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimize her geçen gün daha fazla yaklaşıyoruz. Türkiye adına gurur verici bir tablo. Henüz Türkiye’de satışa çıkmayan Aston Martin modelleri rekor ön sipariş alıyor. Bugünün değil yarının satışını yapıyoruz. Bu başarı herkese nasip olmaz.” dedi.

TÜRKİYE'NİN YÜZDE 46'LIK PAZAR PAYI VAR
Aston Martin Vulcan lansmanı için İzmir’e gelen Aston Martin Orta Doğu-Türkiye-Kuzey Afrika CEO’su Christopher Sheppard yaptığı konuşmada; “Süper otomobilimiz Vulcan’ı İzmir’de sergilemek heyecan verici. Türkiye pazarı en iddialı olduğumuz ve büyük beklentimizin olduğu bir pazar. D&D Motorlu Araçlar ile güçlü bir iş ortaklığımız bulunuyor. Aston Martin markası dünyadaki pazar payını arttırırken Türkiye’deki partnerimizin de bu segmentteki başarısının yüzde 46’ya ulaşmasından çok memnunuz. Bu örnek bir performanstır. Nevzat Kaya ile başarılı iş ilişkimizin yanı sıra iyi bir dostluğumuz var. Türkiye pazarına adım atarken Aston Martin Türkiye’yi layık olduğu noktaya taşıyacak bir distribütör arayışımız vardı. Şimdi görüyorum ki doğru bir karar vermişiz. Türkiye’ye yatırımlarımız devam ediyor ve özellikle bu dönemde hız kazanacak.Türkiye ekonomisi yatırımcıya güven veriyor ve dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi içine gireceğinize inanıyorum. Aston Martin olarak ikinci yüzyıl planımızı DB 11 lansmanıyla duyurduk. Bu planın bir parçası olarak 2020’ye kadar her 9 ayda bir modellerimize bir yenilik getiriyor olacağız.” dedi.

 
Kurtulmuş: PKK ve PYD de DEAŞ kadar...
 
En büyük fuhuş operasyonu başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alman devi duyurdu: Sevilen modellerin üretimi duruyor
Alman otomotiv devi Volkswagen, yıllık satış rakamları oldukça düşük olan ...
Dünyada sadece 24 kişide var: İzmir'e geliyor!
Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar, dünyada sadece ...
Hurda araç sahiplerine çifte müjde
1997 model ve daha eski taşıtların hurdaya ayrılarak tescil kaydının silinmesi ...
 
Benzin ve otogazda indirim müjdesi
Bu gece yarısından itibaren benzinde 11 kuruş, otogazda 10 kuruş indirim yapılacak.
Yargıtay'dan ikinci el araçlar için kritik karar
Yargıtay ikinci el otomobil satışları ile ilgili önemli bir karar verdi. ...
Araç sahiplerine büyük indirim müjdesi
Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren 15 kuruş indirim bekleniyor.
 
Otomobil devine 2.8 milyar dolar ceza!
Alman otomobil devi Volkswagen'in (VW) ABD'deki emisyon davasında, şirkete ...
Son model otomobiller İstanbul Autoshow'da
İstanbul Autoshow, yaklaşık 11,2 milyon lira değerindeki modelden geleceğin ...
Bakan Ağbal'dan 'hurda araç indirimi' açıklaması
Maliye Bakanı Ağbal, hurda araç indirimi şeklinde bir çalışmalarının söz ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva