HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
10 Temmuz 2015 Cuma - 10:25

Doğan’dan Kocaoğlu’na: Köstek olmayın yeter

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan Aziz Kocaoğlu’nun bir röportajında ‘Konak Tünelleri güzel olmuş. Biz zaten karşı çıkmadık’ yorumuna dikkat çekerek, “Sayın Kocaoğlu’na buradan çağrıda bulunuyorum. Köstek olmayın yeter” dedi.

Doğan’dan Kocaoğlu’na: Köstek olmayın yeter

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Egedesonsöz’de yayınlanan röportajında önceki dönemin Ulaştırma Denizcilik ve haberleşme Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın büyük destekleriyle tamamlanan Konak Tünelleri ile ilgili yapmış olduğu açıklamayı eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, “Sayın Kocaoğlu ne güzel söylemiş. Hiç kimse kendisinin yıllar geçse de bitiremediği projeleri hakkında yorum yapmazken kendisi hükümetimizin başarı ile tamamlayarak İzmir’de trafik yükünü oldukça indiren Konak Tünelleri için ‘Güzel olmuş’ yorumunu yapmış, ardından da ‘Biz karşı çıkmadık’ şeklinde ifadeler kullanmış. Sayın Kocaoğlu’na buradan belirtmek isterim ki acaba tünellerin yapılmaması için defalarca halkı toplayıp bu ‘Bu tünel İzmir’in kara lekesidir’ diyerek hayatı kolaylaştıran bu projeyi baltalamak için elinden geleni yapan CHP Belediyecilik anlayışı değil midir? Sayın Kocaoğlu bu ne yaman çelişkidir. Siz projeyi överken sizin gibi CHP Belediyeciliğinin zihniyeti taşıyanlar hizmetlere karşı çıkmakta değil midir? Biz AK Parti olarak hizmetlerimize tüm hızıyla devam edeceğiz. Tıpkı önceki dönemde İzmir’den milletvekili olan kıymetli Bakanımız Binali Yıldırım gibi yeni dönemde İzmir’den Milletvekili olan Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’da hizmet destanı yazmaya devam edecektir. Umarım Sayın Kocaoğlu bu hizmetlere destek olur, engel olmaz. Emin olsun ki İzmir için bundan sonra geliştireceğimiz projelerimiz daha da güzel olacak. O yüzden Sayın Kocaoğlu ve ekibinden ricamız bizi izlemeye devam etmesidir” ifadelerini kullandı.
 
KÖRFEZ GEÇİŞ PROJESİ’Nİ DAHA ÇOK BEĞENECEKSİNİZ
Başkan Kocaoğlu’nu Körfez Geçiş Projesine karşı çıkmaması için uyaran Doğan şöyle devam etti, “Kendisine buradan bir uyarıda daha bulunuyoruz. Körfez geçiş projesinde hükümetin icraatlarının tümüne karşı çıkan odalarla birlikte hareket ediyorsun. Bu yanlıştan bir an önce dön. Gel buna da engel olma. Emin ol ki Körfez Geçiş Projesi de her proje gibi tamamlanacak ve ‘Çok güzel olmuş’ diyeceksiniz. Zaten engel olmanızda fayda etmiyor. Bizler kanunlar çerçevesinde halkımızı hayatını kolaylaştıracak hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Zaten yaptığımız projelere karşı çıkmanızın nedeni yargıya götürüp projeleri durdurup, engelleyerek İzmirli hemşerilerimizin zamanını çalmak düşüncesi midir? Artık İzmirli hemşerilerimiz sizi ve yapılacak her hizmete hayır diyen engel olmaya çalışanları çok iyi tanımıştır.”

 
Cari açık beklentileri aştı
 
HDP İzmirli seçmenin kapısını çalıyor: Üye olur musunuz?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 10 Temmuz 2015 Cuma 13:11

Siz bayım neden yandaş TV'de show programı sunmuyorsunuz? Neden o tüneller için zemin sondajı yaptırmadığınızı söylemiyorsunuz? Neden zemin sondajı yaptırmadan yandaşa verdiğiniz Sabuncubeli tünellerinin çökmesinden ötürü Hazineyi, dolayısıyla insanları zarara soktuğunuzdan söz etmiyorsunuz? Tüneli yaptığınız onca zaman boyunca üst geçit neden aklınıza gelmedi? Bi yürü git yaa..

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar’da ibadethanelere bayram temizliği
Karabağlar Belediyesi, yaklaşan bayram ile birlikte ibadethaneler için ...
Bornova'nın duvarlarında sanat var!
Bornova Belediyesi Doğa ve Köy Turizmini geliştirmek amacıyla yaptığı ...
İzmir'de bir ilk: Elektrikli otobüs filosu
ESHOT, 12 Ağustos’ta 20 elektrikli otobüs için ihaleye çıkıyor. Sistem ...
 
Konak Meclisi CHP Grubu’nda ‘gezi’ krizi: 9 üye…
Bosna Hersek’in Saraybosna kentinde oynanacak Kadın Futbol Takımı’nın ...
İÜ'ye MÜDEK akreditasyonu
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Mühendislik ve Bilgisayar Bilimleri Fakültesi ...
Urla’da sanat engel tanımıyor
Urla Kent Konseyi ve Urla Halk Eğim Merkezi işbirliğiyle açılan Urla Kent ...
 
İzmir’in dolmuşlarında öğrencileri üzen tarife
İzmir’de bazı dolmuş şoförleri okulların kapanmasını fırsat bilerek öğrenci ...
Usta oyuncu Dormen Selçuk’ta sahne olacak
Selçuk Belediyesi Ramazan ayının huzur ve eğlence içinde geçmesi için ...
Bakan Eroğlu’ndan İzmir’e 200 bin aşı müjdesi!
İzmir’de bulunan yabani zeytinleri aşılayacaklarını belirten Orman ve ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva