HABERLER>GÜNCEL
7 Aralık 2011 Çarşamba - 14:37

DEÜ ile Ege Orman'dan anlamlı prtokol

DEÜ ile Ege Orman Vakfı’nın yaptığı protokolle Üniversite hastanesinde hastalara geçmiş olsun ya da tebrik mesajları artık fidan bağışı şeklinde yapılacak.

DEÜ ile Ege Orman dan anlamlı prtokol

İZMİR - Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün ve DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özcan, üniversite hastanesinde hastalara geçmiş olsun ya da tebrik mesajlarının fidan bağışı ile iletilebilmesini sağlamak için Ege Orman Vakfı yöneticileri ile protokol imzaladı.
    
Törene Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Narin, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özcan ve Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol katıldı.
    
Protokol gereği hastane adına gönderilecek tüm taziye ve kutlama mesajları Ege Orman Vakfının yapay çiçek ve çelenkleri ile iletilecek.
    
Hasta yakınları bina girişinde kurulacak stanttan temin edebilecekleri Ege Orman Vakfının özel kartları aracılığı ile geçmiş olsun dileklerini fidan bağışlayarak iletebilecekler. Proje sayesinde DEÜ Hastanesinde gerçekleşecek fidan bağışları ile ilk etapta Seferihisar Kavakdere'de üniversite adına 10 bin fidanlık bir orman oluşturulacağı ifade edildi.
 
Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, hasta yakınlarının yenidoğan bebek kutlamaları, geçmiş olsun dilekleri ya da özel gün kutlamaları için bir fidan bağışı bedelinin 4 lira olduğunu, istenilen sayıda fidan bağışlayabileceklerini, bu fidanların Seferihisar'da dikileceğini belirtti.
    
Gençol, ''Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü ve Hastane Başhekimine bu konuda gösterdikleri ilgiden, ağaç sevgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki bu sevginin devamında büyük bir orman oluşacak'' dedi.
    
DEÜ Rektörü Prof. Dr. Füzün, ''Hepimizin bildiği klasik bir söz var, ormanlar ülkenin akciğerleridir. Ormanı geliştirmek, çocuklarımıza destek olmak, Türk ekonomisine katkı vermek demektir. Ege Orman Vakfının bugüne kadar yaptığı çalışmaları büyük bir memnuniyetle izlemiş bir insan olarak böyle bir protokolde imzamın bulunmasından üniversitem adına büyük memnuniyet duyuyorum. Bölgemize, ülkemize, insanlığa hayırlı olsun. Halkımızın da buna teveccüh göstermesini bekliyoruz. Gönderecekleri küçük hediyelerin çok anlamlı bir hediyeye dönüşmesi söz konusu olacaktır. Küçük bir ücretle ormanların artmasına katkı sağlamış olacaklar'' diye konuştu.
    
Başhekim Prof. Dr. Mehmet Ali Özcan da şu görüşleri ifade etti: ''2020'de EXPO'ya aday olmuş ve temasını sağlık olarak ortaya koymuş İzmir, insan temelli hareket eden bir kültür olarak çok önemli bir görev üstlenmiş durumda. Biz de üniversite hastanesi olarak öncü adımlar atmayı önemsiyoruz. Hastane içine canlı çiçek almama kültürünü İzmir'de ilk yerleştirmeye çalışan kurumuz. Bunun sebebi elbette insana zarar verme potansiyelini azaltmak. Ege Orman vakfı ile yepyeni bir hizmet için paydaş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Farkındalığın artması için üzerimize düşen neyse en üst seviyede yerine getireceğiz.''(AA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Asansör yere çakıldı, Ulusoy ve Atalay yaralandı
Haluk Ulusoy, Saffet Ulusoy ve Mehmet Atalay'ın içinde bulunduğu asansör 3. kattan aşağıya düştü.
Hava soğuyor, yarından itibaren kar geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre yurda Orta Akdeniz'den ...
‘Pastaya kürdan dikmeyin’
Jeofizik Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Prof. Dr. Günay Çiftçi, ...
 
İki çocuğunu balkondan atan anneye müebbet hapis
İzmir'de cinnet sonucu iki çocuğunu bıçaklayıp balkondan atarak öldürdüğü ...
Anadolu Birliği'nden Kıraç'a ziyaret
İzmir’in en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Anadolu Birliği Derneği ...
İzmir'de en son yıkıcı deprem 334 yıl önce...
İzmir’de 334 yıldır yıkıcı bir deprem olmuyor. Milliyet Yazarı Dilek Gappi ...
 
Rusya ve İran'ın tepkisi Türkiye'yi alarma geçirdi
Topraklarını NATO'nun füze kalkanı sistemine açan Türkiye, Rusya ve İran ...
Yıldırım’dan derbi mesajı: Yenin, Metris’i sevindirin!
Verilen moral yemeğinde futbolculara seslenen F.Bahçe Başkan Vekili Nihat ...
80 yaşındaki adam pompalı tüfekle canına kıydı
Bayraklı’da "Evlatlarım annenize iyi bakın. Ölümümden kimse sorumlu değildir" ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva