HABERLER>POLİTİKA
14 Mart 2024 Perşembe - 08:29

Cumhur'un adayı Dağ'dan sahurda Hal mesaisi!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, sebze ve meyve Hali'ni ziyaret etti.

Cumhur un adayı Dağ dan sahurda Hal mesaisi!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında, Buca ilçesinde yer alan Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret etti.

Saat 03.00 sıralarında Sebze ve Meyve Hali'ne gelen Başkan adayı Hamza Dağ'a, Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, AK Parti İzmir Milletvekili ve Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ve İzmir Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (İZKOMDER) Başkanı Orhan Doğan eşlik etti. Haldeki esnafları tek tek ziyaret eden Hamza Dağ, yaşanan sorunlarını dinledi. Esnaflar ile sohbet eden Hamza Dağ, bazı esnaflar ile fotoğraf çekildi. Hamza Dağ, haldeki ziyaretleri sonrasında İZKOMDER binasında sahur yaptı.

Hamza Dağ, hal ziyareti hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan adayı Hamza Dağ, haldeki esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini ve bu sorunların çözülmesi için hal esnafının yanında olacaklarını ifade etti.

Yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Hamza Dağ, "Gece gündüz demeden 7 gün 24 saat çalışmaya devam ediyoruz. Buradaki esnafın en çok buranın yoluyla alakalı talebi var. Onunla ilgili lansmanımızda zaten buraya bir otoban çıkışı çalışmamızı yapacağımızı ifade etmiştik; bunun çalışmasını yapacağız. Diğer taraftan tabii ki genel ekonomik noktada üreticiyi destekleme adına bu çalışmayı yapan hem de tüketiciye taze sebze, meyve ulaştırmaya çalışan bu esnafımızın her zaman yanında olacağız. Biz İzmirli 4,5 milyon hemşerimize şunun sözünü çok net bir şekilde veriyoruz. Bizim bu şehrin önemli meselelerini, kronik sorunlarını çözmek için çok çalışmak mecburiyetimiz var. Gecenin bu saatinde çalışarak da aslında bunu gösteriyoruz. Çok çalışacağız, çok ciddi anlamda mücadele edeceğiz ve inşallah önemli meselelerimizi çözüm noktasına çok kısa sürede ulaştıracağız. Bu anlamda biraz önce dediğim gibi halin ve Buca bölgesinin trafikle alakalı meselesinde hamlelerimizi yapacağız. Diğer taraftan hep söylediğim yeni çevre yolunu İzmir'imize kazandıracağız. Körfez geçişini İzmir'imize kazandıracağız. 16 tane battı çıktı çalışmasını İzmir'de gerçekleştireceğiz. Her gittiğim yerde aldığımız şikayet, yolların bozuk olması. Burada hal esnafımızın da önemli bir meselesi, çünkü onlar pazara gidip gelirken de bunu özellikle söylüyorlar. Biz en kötülerinden başlayarak bir sene içinde çok güzel hale getireceğiz. Nakliyeciler Sitesi, Buca Hali'nde ve ara sokaklarda temizlikle ilgili sorunlarımız olduğunu görüyoruz. Bu konuda, öyle uzun bir süre değil, bir ay içinde iki ay içinde İzmir'in her sokağının tertemiz olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bunu da İzmir'in hemşehrilerimize sözünü, taahhüdünü veriyoruz" dedi.

"BUCA VENEDİK OLDU"
Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, Buca'nın alt yapı sorunu olduğunu dile getirdi. Başkan adayı Öztekin, "Yarım saatlik bir yağmurdan sonra yine maşallah Buca Venedik oldu. 21'inci yüz yılda sel felaketinden kurtulmamız lazım artık. Yani yarım saat yağmurda bile bu kadar sel oluyorsa Allah yar ve yardımcımız olsun. Bununla ilgili de inşallah alt yapıya da bir el atacağınızı düşünüyoruz. Özellikle Buca'da alt yapı olarak çok büyük eksikliğimiz var. İnşallah hep birlikte hem ilçe belediye olarak hem de büyükşehirde Hamza Başkanımla beraber artık bu her yağmur yağdığında sel felaketinden kurtulacağız." diye konuştu.

"OTOYOL PROJESİNE ÇOK SEVİNDİK"
İZKOMDER Başkanı Orhan Doğan ziyarette bulunan Hamza Dağ'ın, hale otoyol yapma projesine çok sevindiğini ifade etti. Doğan, yapılan ziyaretin kendilerini onurlandırdığını söyleyerek, "Bu ziyaretlerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Sayın Başkanımızın halimizin otoban ile bağlantı müjdesini verdi. Bunun için çok sevindik. Gerçekten bu bizim için çok önemli. Yani bu acil bir sorun. Bu sorun da kısa bir süre içerisinde başkanlarımızın halledeceğine inanıyoruz." dedi. (DHA)

 
Yurt genelinde 'Çember-14' operasyonu!
 
Karadağ'da 5,4 büyüklüğünde deprem
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Poyraz 14 Mart 2024 Perşembe 13:23

9.26 etin kilosu 500 lira bunun mevsimi ne zaman? Patatesin kilosu 30 lira bunun mevsimi ne zaman? İmar barışı ve imar affı yapanlar kentsel dönüşüm yapmaz. 1995 yılında Ankara'ya tren ile 14 saatte gitmiştim şimdi aynı yol 13 saat 15 dakika bayağı gelişme olmuş.

Yorumu oyla      0      0  
14 Mart 2024 Perşembe 12:58

Sebze haline gitmis hic akaryakit fiyatlarina bakmislar mi 1 kamyon antalyadan mersinden 30-40 bin liraya geliyor. Çarsida pazarda insanlar çop karistiriyor alim gucu diye birsey kalmadi. Bir ailenin aylik pazar alisverisi 4000 liranin uzerinde

Yorumu oyla      0      0  
mehmet 14 Mart 2024 Perşembe 12:14

dağ geliyor gümbür gümbür dürüst insan ne söylediyse hepsini yapacak kimsenin endişesi olmasın sonuçta izmirli ve izmir kazanacak az kaldı mutlu sona...........

Yorumu oyla      0      0  
14 Mart 2024 Perşembe 12:09

Lan yazın meyve sebze ucuz mu? Kış sebzeleri ucuz mu? Dilimle karpuz satılıyor, dilimle!

Yorumu oyla      0      0  
14 Mart 2024 Perşembe 11:34

ÜLKE UÇTU GİTTİ AVRUPA, AMERİKA KÖTÜ DÜRÜNDA, BİZİ KISKANIYOR, ÜLKEYE AVRUPADAN İŞÇİLER GELİYOR ARTIK, ÜLKE CENNET OLDU BİR İZMİR KALDI CENNET OLAMAYAN, İZMİRİ DE AKP KURTARACAK.

Yorumu oyla      1      0  
selma 14 Mart 2024 Perşembe 11:00

kimse kusura bakmasın enflasyon düşüyor her geçen gün ayda yüzde 3 nedir ki, akım gücü artıyor, ekonomi gayet iyi, emekliler memnun mutlu...yersen

Yorumu oyla      4      3  
14 Mart 2024 Perşembe 09:37

Bu şartlarda esnaf nasıl ayakta kalacak acaba, vatandaş tükendi zaten, gülücükler dağıtarak give me 5 yapmak iyi de her şey böyle güzel olsa keşke

Yorumu oyla      6      5  
kadrolu yorumcu bulut 14 Mart 2024 Perşembe 09:26

bulut kardeş öncelikle okulda mevsimsel ürünleri sana öğretemedikleri için üzgünüm. Sen hangi dönemde veya hangi hükümet veya hangi zamanında yazın satılan bir ürünün kışında aynı fiyata satıldığını gördün anlamadım. Doğal olarak kışın satılan sera ürünü maliyet açısından pahalı olacak. Sen burada hep merkezi hükümete 22 yıldır ne yaptınız diye yazıp duruyorsun da neden 25 yıldır sol kesimin yönetiminde olan ve bir arpa boyu yol dahi alamayan, anadolu kentlerinden bile geri kalmış izmir için eleştiri yapmıyorsun ? Bu 25 yılda sadece ele avuca gelen tek şey raylı sistem onun dışında hiç bir gelişme yok. Koca şehirin modern bir katı atık bertaraf sistemi yok. Gidin çiğli'nin ilerisine doğru yazın çöp kokusundab burnunuzun direği kırılır. Halkapınarı zaten söylemye gerek yok. Dua edersiniz ki bir an önce izban ve metro kapıları kapansın diye. Trafik çilesi ise akşamları tam bir işkence haline gelmiş. 25 yıldır bu şehire belediye hiç bir alternatif yol yapamaz mı ? Ya izmir'e şehirine giriş noktalarından yabancı biri gelse yeşildere veya altındağ gibi noktalar ve buna benzer çiğli köyiçi, bayraklı, emrez, yıkıkkemer bak say say bitmez kentsel dönüşüme muhtaç noktalar. İzmir dışından gelenler o otogarı görseler küçük kasabaya geldiler sanırlar. Yıllardır bakımsız ve gelişmekten uzak kalmış. İşletmesi belediye alacakken hukuk dairesinin başarısızlığı nedeni ile işletmeci 7 yıl daha hak kazandı. Hele otogar bağlanyıo yolu topu topu 7,5 km yolu 2017 yılında projelendirip sadece 2,5 km kısmını bu yıl açabildiler. Şimdi dersin ki otogar metro ne oldu 3 bin yatırımla diye ama cevabım da derim ki sen daha sahiplenemediğin otogara mı metro istiyorsun ilk önce sahip ol sana hak iste. Ya o basmane çukuruna ne demeli. Yıllarca senin gibi istemezükçüler sayesinde şehirin ortasında neredeyse yapay göl oluşturduk. Hatta bir millet oraya balık tutmaya bile gitti. Şimdi aynı akibet hilton oteli için yaşanıyor. Orası belediye arazisi iken belediye işletme hakkı olarak %28 pay verildi ve o otel şimdi izmirin göbeğinde atıl duruma terk edildi. Böyle giderse biz köykent kalmaya mecburuz

Yorumu oyla      7      7  
Red Kit 14 Mart 2024 Perşembe 09:16

470 liralık raporlu ilaca 126.5 lira elden 150 lira maaştan toplam 276 lira verdikten sonra eti,peyniri azalttık tansiyon hapınıda yarım mı içelim?

Yorumu oyla      7      14  
14 Mart 2024 Perşembe 09:07

AKP'nin adaylarına devamlı sırıtarak gezin diye talimat verdiği çok açık. Murat Kurum da aynı şekilde geziyor. Komik bir şey mi var? Çok sahte duruyor, farkında değil misiniz?

Yorumu oyla      5      17  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... 'Galiptir bu yolda mağlup!'
Mehmet KARABEL yazdı... 'Galiptir bu yolda mağlup!'
Bakan Güler: Şanlı ordumuzu üst seviyelere çıkarıyoruz
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yerli ve milli savunma sanayimizin ...
Bakan açıkladı: 401 organize suç çetesi çökertildi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Haziran 2023-8 Mart 2024 tarihleri arasında ...
 
Bakan Bolat'tan Gümrük Birliği yenilensin çağrısı
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Almanya'da Avrupa Birliği (AB) üyelik perspektifinin ...
'Ülkeleri Gazze'deki katliama karşı durmaya davet ediyoruz'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin yalnızca Gazze'deki katliama ...
Ve açılış tamam... Menemen'e tarihi yatırım!
Menemen Belediyesi tarafından yaptırılan 100. Yıl Köprülü Kavşağı törenle hizmete açıldı.
 
Bakan Ersoy müjdeyi verdi: 1 ay ücretsiz!
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ...
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel ...
CHP Lideri Özel: Ayrancılar'a verilen sözler tutulmamış!
CHP Genel Başkanı Küçük Menderes çıkarmasını Torbalı Ayrancılar'daki kapalı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva