HABERLER>POLİTİKA
25 Şubat 2024 Pazar - 16:02

Cumhur İttifakı Adayı Dağ'dan Karşıyaka Stadı sitemi: Yerel yönetimden destek değil köstek gördük!

Karşıyaka Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "İzmir'de başladığımız ilk stat Karşıyaka Stadı'dır. Buradan şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Karşıyaka Stadı için bu kardeşiniz Hamza Dağ evladınız mücadele verirken, Binali Yıldırım uğraş verirken Karşıyaka kamuoyunda gerekli desteği alamadığımızı, o zamanki yerel yöneticilerden bırakın desteği, kösteği gördüğümüzü, o zamanki kurum yöneticilerinden de keza yeterli desteği göremediği ifade etmek istiyorum" dedi.

Cumhur İttifakı Adayı Dağ dan Karşıyaka Stadı sitemi: Yerel yönetimden destek değil köstek gördük!

Oktay GÜÇTEKİN/ EGEDESONSÖZ- Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen açılışta konuşan Dağ, dikkat çekici mesajlar verdi.

DAĞ: 1 NİSAN'DA KOLLARI SIVAYACAK...
Sözlerine heycanını dile getirerek başlayan Dağ, "Güzel İzmir'imize, Karşıyakamıza siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmek için gün sayıyor, 31 Mart'ı iple çekiyoruz. Bildiğiniz üzere 13 Şubat'ta şehrimizin ihtiyaçlarını öne çıkartacak ve en ince ayrıntısına kadar tahlil ettiğimiz on bir başlıkta topladığımız hayallerimizi, projelerimizi kamuoyuyla paylaştık. Ulaşım ve sosyal hizmetlerden çevre, altyapısı ve kentsel dönüşüme, eğitim ve istikrardan kültür ve turizme, akıllı şehircilikten, sağlık altyapısına kadar birçok konuda geniş yelpazede hazırladığımız projelerimizi bir an önce hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. 35 gün sonra 1 Nisan sabahı kolları sıvayacak ve İzmir'e hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri hayata geçirmek için gece, gündüz demeden, yaz kış demeden canla başla çalışacağız. Artık bugüne kadar bize tatil, dinlenmek haramdı. 1 Nisan'dan sonra dört buçuk milyon hemşehrime hizmet etmek için ekip arkadaşlarımızla beraber otuz tane ilçe başkanımızla beraber özellikle Karşıyaka'da, İsmail kardeşimle beraber 1 Nisan'dan sonra canla, başla çalışacağız. Çocuklarımıza, gençlerimize, hanımefendilere, beyefendilere, büyüklerimize engellilere, işçimize, emeklimize, çiftçimize, esnafımıza, sanayicimize, İzmir'in her yaştan, her meslek grubundan, her görüş ve aidiyetten insanınıza eser ve hizmetlerimize temas etmek, hayatlarını güzelleştirmek için buradayız. Bunun için bu kutlu göreve talibiz. Gittiğimiz her ilçede her kurumda bizi coşku ve heyecanla karşılayan hemşehrilerimize bu heyecanımızı, bu hayallerimizi anlatıyoruz. Görüyoruz ki biz anlattıkça dinleyenin, dinleyenlerin gözleri doluyor. Çünkü hemşehrilerimiz biliyor ki İzmir'in kaybedecek beş dakikası dahi yok. Çünkü hemşerilerimiz biliyor ki bu kadrolar, bu genç, atik, tecrübeli kadrolar, söz vermişse sözünü yapar, sözünü yerine getirir. Biz yerine gelmeyecek vaatlerden bahsetmiyoruz. Aksine bu güzel şehrin ne ihtiyacı varsa biz o ihtiyaçlara çözümler üretiyoruz" dedi.

HER MAHALLEMİZİN AYRI SORUNLARI VAR
Dağ sözlerini şu ifadeler ile sürdürdü;

"Elbette her ilçemizin, her mahallemizin ayrı ayrı sorunları, ayrı ayrı ihtiyacı var. Cumhuriyet Mahallesi ihtiyacı ile başka bir mahallemizin ihtiyacı aynı değil. Ama bir şey var. İsmail Çiftçioğlu hangi mahallenin hangi sorunun olduğunu bildiği gibi çözüm önerisini bildiği gibi İzmir'in evladı Hamza Dağ kardeşiniz de hangi mahallenin ne sorunu var, neyi çözmesi gerekiyor bunu gayet iyi biliyor. Ve bunun da yanında heyecanımız var bunları çözmeye. Karşıyakamız  merkez ilçelerimizden biri olması bu sorunlardan doğrudan etkileniyor. Bu güzel ilçede ikamet eden 341 bin 857 vatandaşımızın her biri daha yaşanabilir bir İzmir'i hak ediyor. Tüm projelerimizi saymaya kalksak diğer programlarımıza yetişemeyiz. Ancak Karşıyaka'yı yakından ilgilendiren birkaç konuyu sizlere anlatmak istiyorum... İki tane tramvayımız var. Biri Karşıyaka, diğeri Konak tramvayı. Ikisi ayrı ayrı yerlerde. İkisini birleşmesi gerekiyor mu? Gerekiyor. Onu kim yapar? Biz yaparız Allah'ın izniyle. Yalı bulvarında yapacağımız battıçıktı ile çarşıyı denizle buluşturacağız. Orada battıçıktıya ihtiyaç olduğu yıllardır söylendi. Her belediye başkanı bunun vaadini verir. Yapıldı mı? Hayır. Ama kim yapacak? İsmail Çiftçioğlu ve Hamza Dağ bunu yapacak inşallah."

DESTEK DEĞİL KÖSTEK GÖRDÜK
"Büyükşehir belediyesi olarak Kaf sin Kaf'ın en büyük destekçi olacağız.  Pankart vardı, diyor ki pankartta; 

SKM açılışı yetmez. Karşıyaka Stadı'nda açmak sana nasip olacak inşallah. Bizim İzmir'de başladığımız ilk stad Karşıyaka Stadı'dır. Buradan şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Karşıyaka Stadı için bu kardeşiniz Hamza Dağ evladınız mücadele verirken, Binali Yıldırım uğraş verirken Karşıyaka kamuoyunda gerekli desteği alamadığımızı, o zamanki yerel yöneticilerden bırakın desteği, kösteği gördüğümüzü, o zamanki kurum yöneticilerinden de keza yeterli desteği göremediğimizi ifade etmek istiyorum. Buna rağmen biz son ana kadar, son duruma kadar mahkeme kararı çıkıncaya kadar bu stadı burada yapacağımızı çok net bir şekilde ifade ettik. Ve mücadelesini verdik. Yine mücadelesini vereceğiz. Ama biraz evvel söylerken aklıma geldi. Karşıyaka'da bugün eğer bir tane yapılacak önemli iş varsa biz Gençlik Spor Bakanlığı'ndan 100 dönüm arazinin Karşıyaka Spor Kulübü'ne tahsisini yaptık. Bakın o öyle kolayca yapılabilir bir iş değildir. Orası Milli Emlak'taydı. Biz onu oradan Gençlik Spor Bakanlığına geçirttik. Gençlik Spor Bakanlığı'ndan da 100 dönüm arazi için kulübe tahsisini yaptırdık. Bundan sonra onu yaptıktan sonra oraya kulüple o zamanki başkanla konuşmuştuk. Turgay Büyükkarcı orayı altyapı tesisleri yapmak için tahsil istedi ve biz de gerçekleştirdik. Kulübün başkanları değişse de kurumsallık devam eder... Onun için inşallah bu konuda önümüzdeki süreçte adımları atılacaktır. Yani belediye olsun, hükümet olsun, Karşıyaka'ya bir yatırım yapılmış ise bu yatırımın altında bu kardeşinizin imzası vardır. Eseri vardır, mücadelesi vardır. 

BİRİLERİ GİBİ YÜZECEĞİM DEMEYECEĞIM
"Denizin kenarına oturduğumuzda aşağıya baktığımızda oradaki kirlilik hepimizi üzüyor. Gözle görülür artık. Biz orada oturup çiğdemimizi çitlerken biz bir yandan da körfeze baktığımızda Körfez'in altında balıkların yüzdüğünü görmek hepimizi daha mutlu etmez mi? Ben birileri gibi Körfez'de şu tarih yüzeceğiz deyip Güzelbahçe'de denize girecek değilim... Ama ben inşallah iyi bir çalışmayla, iyi bir mücadeleyle, birkaç yıl içinde körfezde balıkları göreceğimiz turkuaz bir körfez göreceğimizi İzmir'e vaat ediyorum." 

50 BİN KONUT YAPACAĞIZ
"Ne yazık ki sosyal konut üretilmedi. Alt gelirli kardeşlerimize ve orta gelirli kardeşlerimize biz 50 bin tane sosyal konut üreteceğiz. Müteahhitlerle vatandaşlarımızı baş başa bırakmayacağız. İzmir konut AŞ'yi kuracağız belediye şirketi ve 50 bin konutu maliyetine İzmir hemşehrilerimize vereceğiz. Ve şartımız da şu olacak. 5 yıl İzmir'de oturma mecburiyeti koyacağız. Bu sayede İzmir'deki kirada olan kiracılar öncelikli olacak şekilde İzmirli kardeşlerimiz ki buraya gelmiş karı koca çalışmış, ev sahibi olmak için bir birikim üretmiş kardeşlerimizi başkalarının eline bırakmadan biz İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak onlara ev sahibi yapacağız. Başlarını sokacakları bir yuvalar olacak."

5 YIL SONRA ŞEHRİ YÖNETECEK 10 İSİM DAHA ÇIKACAK
"Bu kardeşiniz, bu evladınız en güzel yıllarını bu şehrin sokaklarında yaşadı. Bu şehirde okudu. Bu şehirde meslek sahibi oldu. Bu şehirde ailesini bu şehirde evlatlarını kucağına aldı. Bu şehre 4 dönem milletvekili olarak hizmet etti. Allah'ın izni, sizlerin de desteğiyle şimdi de eşsiz İzmir'e bu şehre, şehri emiri olmak için yola çıkıyoruz. Peki şehre emin olmak nedir? Şehri Emin olmak belediye binasına hapsolmamaktır. Mesainin tamamını belediye binasında geçilmemektir. Kendini hemşehrilerin derdinde soyutlamamaktır. Şehri emin olmak bu sokaklarda adım adım gezmek demektir. Sadece belediye hizmetleri, köprü yapmak, yol yapmak, kaldırım yapmak bu şehrin insanlarının hangi sorunu varsa, sağlık sorunu varsa, sağlık sorunuyla, engellisi sorunu varsa onunla ilgilenmek demektir. Biz bunun için şunu söylüyoruz. İsmail de bizim yanımızda yetişti. Sonuna kadar bu duygularda bir kardeşimdir. Biz sadece hizmete talip değiliz. Biz hürmete de talibiz. 5 yılın sonunda hizmet edeceğiz, ama hürmet göstereceğiz. Ve 5 yılın sonunda eğer biz gönüllerde değilsek, gönüllerden düşmüşsek bu kardeşiniz bir kez daha sizin huzurunuza gelip bir şey istemez. Bir talebi olmaz. Ve şunun sözünü de bugünden görüyorum. 5 yılın sonunda inşallah ilçe belediye başkanlarımızla beraber öyle hizmet edeceğiz ki bu şehre 5 yılın sonunda bugünler geldiğinde bu şehri yönetecek benim dışımda 10 tane daha ilçe belediye başkanlarından isimler çıkacak. İsmail Çiftçioğlu'na bunlardan biri olacak Allah'ın izniyle."

ŞAHİN: GÜNDOĞDU'YA KUTLAMAYA BEKLERİZ
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, destek çağırısında bulunurken, " Başkanım, ben bugün sizin adınıza Çeşme'de  bir seçim ofisi açtığım.  Orada arkadaşlar ifade ettiler. Çeşme Türkiye'nin incisi, tatil cenneti Çeşme'de 22 bin foseptik varmış, bugün öğrendim. Yani foseptiği gençler bilmezler, büyükler, gençler anlatsın, foseptiğin ne olduğunu.  Şimdi ben de ben de eski bir Dedebaşılı olarak şurada Değirmen Sokak'ta oturdum. Sadece bu binalar değişti. Her şey aynısıyla duruyor. Geldiğimde bu hemen arkamızda Büyük kanal projesi vardı Burhan Özfatura'nın. Ondan bu yana, ondan beri ne dedebaşı, ne Karşıyaka, ne yol gördü, ne kaldırım gördü, ne yatırım gördü, ne insana sevgi gördü, belediyecilik de görmedi, belediye başkanının yapacağı insanına, insanımıza yaptığı hizmeti de görmedi. Sizden ricam Cumhur İttifakı olarak bu iki güzel adam o kadar güzel denk geldiler ki Karşıyaka ve İzmir'e... Bu iki güzel adam hazır denk gelmişken İzmir'in makus talihini değiştirelim arkadaşlar. İzmir'in makus talihini değiştirmeye var mısınız? 31 Mart'a kadar konumuzu komşumuzu, sözümüzün geçtiği herkese, bu iki güzel adamı tanıtıp izah edip oy isteyecek miyiz? O zaman bir 31 Mart gecesi de sizi Cumhuriyet Meydanı'na kutlamaya bekleriz" dedi.

ÇİFTÇİOĞLU: TÜM SORUNLARIN FARKINDAYIZ
Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, "Çok değerli bir kentte yaşıyoruz. Her yaştan insanıyla zamanı yakalayan can veren bir kentte yaşıyoruz. Özgürce hayal kurulan, güvenle geleceğe bakılan bir kentte yaşıyoruz. Bilime, sanata, kültüre, spora önem veren bunu bir yaşam kültürü haline getiren bir kentte beklentilerin büyük olduğu bir kentte yaşıyoruz. Hizmet anlayışının ve beklentilerin standartların çok üzerinde olduğu bir kentte yaşıyoruz. Bu kenti yönetmeye talip olurken bunların hepsinin farkındayız. Ve bundan dolayı çok iyi hazırlandık. Dersimize çok iyi çalıştık. Her şeyden önce yılların ihmal edilmişliğin izlerini ortadan kaldıracağız. Karşıyaka'yı, Karşıyakalılara yakışır, Karşıyakalılara layık bir kent haline getireceğiz. Tekrardan belediyemizi yatırım yapabilir bir duruma getireceğiz. Belediyemizin çok ciddi borç yükü var. Bunları çok iyi biliyoruz. Ama bizler yeni yatırım yapabilme kabiliyetiyle birlikte kaynaklarımızı doğru ve verimli kullanacağız"dedi 

BİRÇOK NOKTADA SİZE HİZMET ETTİK
Karşıyaka'nın her sokağını iyi bildiğini belirten İsmail Çiftçioğlu, "Üç yıla yakın ilçe başkanlığımızı yaptık. Her sokağında her mahallesinde vatandaşlarımızla, hemşehrilerimizle kucaklaştım. Her bölgemizin, her kentimizin problemlerine, insanımızın beklentilerini çok iyi biliyorum. Ilçe başkanlığımız döneminde de kent yönetilirken birçok noktada hizmet ettik. Alternatifler ürettik. Bunları sizlerin beklentileri, sizlerin talepleri ilgili makamların dikkatini çekerek tüm Karşıyaka'nın kamuoyuna sunduk. Ve aradan zaman geçti. Zaman bizleri haklı çıkardı. Yeraltı otoparklarından tutun da trafik sorunumuza kadar, eğitime destek çalışmalarından tutun kültür, sanat etkinliklerine kadar Karşıyaka'mızın güzel ve mutlu insanının şahitlik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

KARŞIYAKA İÇİN GELİYORUZ
Çiftçioğlu, "Belediye sadece bina yapmak, yol kaldırım yapmak, asfalt dökmekten ibaret değil. Bunu çok iyi biliyoruz. Belediyemiz insanımızın en zor anında, en acı ve mutlu gününde vatandaşına sahip çıkan bir müessese olmalıdır. Kimsesizlerin kimsesi. Ille kadınlar, önce çocuklar, gençler diyerek geliyoruz. Atatürk'ün,  Zübeyde Hanım'ın kentinden sesleniyoruz. Karşıyakayı daha güzel yapmak için geliyoruz. Daha mutlu yapmak için geliyoruz. Ve bunu başaracağız, sizlerle beraber başaracağız. Gençlerin desteklendiği, çocukların eğitimi ve gelişimine destek verildiği, sokakların pırıl pırıl, yeşilleriyle nefes alan bir Karşıyaka için geliyoruz. Trafik yoğunluğunun olmadığı, otopark probleminin çözüldüğü bir Karşıyaka için geliyoruz. Engellilerin ve yaşlılarımızın yalnız bırakılma sahip çıkıldığı bir Karşıyaka için geliyoruz" dedi. 

TARİH YAZACAĞIZ
1 Nisan'da tarih yazacaklarını belirten Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, "Ben şahsım olarak dün de aranızdaydım. Bugün de yanınızdayım. Bugün olduğu gibi yarın da bu kentimizin kaderini sizlerle beraber paylaşacağım. Dolayısıyla bizler Karşıyaka ve bu önümüzdeki süreçte sevdamız Karşıyaka için el birlikle çalışacağız. Büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Çünkü kentimizi bilen, sokaklarımızı, mahallelerimizi bilen 13 yıldan bu yana İzmir'in her noktasında kentte emeği olan bir büyükşehir belediye başkan adayımız var. Hamza Dağ Başkanım var. Sadece bu kentte değil insan olarak da hepimizin yanında olan, hepinizin acı, zor ve mutlu günlerinde bizlere sahip çıkan bir Hamza Dağ Başkanı var. Hamza Dağ Başkanımızla, yol yürümek, bu mücadelede Karşıyaka için, İzmir için bu sevdaya baş koymak bizler için bi şeref  madalyasıdır. Inanıyorum ki 1 Nisan'da İzmir'de Hamza Dağ başkanımla, Karşıyaka'da bizler, yeni bir tarih  hikayesini yazacağız. Bütün bu çalışmalarımızı, projelerimizi, Cumhur İttifakımızın, teşkilatlarıyla, bizlerle, sizlerle bu önümüzdeki süreç boyunca omuz omuza çalışacağız. Ve bu sefer sadece kendiniz değil, mahallemize gittiğinizde, iş yerimize gittiğimizde komşuluklara gittiğimizde hep beraber bir Hamza Dağ gibi, bir İsmail Çiftçioğlu gibi çalışacağız. Bu kutlu yolculukta yürümeye var mısınız?" ifadelerini kullandı. 

 
Cumhur İttifakı projelerini tanıttı… Torbalı’da neler değişecek?
 
Hafriyat kamyonu altında can verdi!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
karşıyaka'da Yaşa 26 Şubat 2024 Pazartesi 09:10

Karşıyaka da ne yapacağınızı proje olarak söylememişsiniz, sadece ...cek ...cak demişsiniz. Mesela körfez geçiş projesini ve yap işlet devret ile yapılırsa geçiş ücretinin 50 dolar olacağını, Ramsar alanı ilan edilen ve dünyadaki her 10 flamingodan 1 tanesinin doğduğu Gediz deltasını ortadan ikiye yaracağınızı neden söylemiyorsunuz. Konut yapmak için B.Şehir belediyesi yer istedi vermediniz de, siz gelince mi tahsis edeceksiniz. Yamanlar dağındaki eski verem savaş tesislerini istedi izmir halkına mesire ve yaşam alanı oluşturmak için kan kusturdunuz.

Yorumu oyla      2      0  
Bulut 26 Şubat 2024 Pazartesi 09:03

Halktan kopuk siyaset anlayışları oldukları nasıl da belli tutturmuşlar bir stad sanırsın stad olunca izmirin tüm sorunları çözülecek. Ekmeğin 9 lira oluşu en kötü ev kirasının 10 bin lira olması her hafta sonu akaryakıta gelen zamlar üniversiteli milyonlarca işsiz mülteci sorunu vs vs bunların hangisi var gündemlerinde tek bildikleri varsa o da ihale beton

Yorumu oyla      2      0  
Poyraz 26 Şubat 2024 Pazartesi 08:43

Büyük kanal Ihsan Alyanak'ın projesi. Uzun zamandır Izmir'de yaşayanlar bunu bilir.

Yorumu oyla      2      0  
25 Şubat 2024 Pazar 18:25

Lan sanırsın 80 bin kişilik olimpik stat yapacaklardı. Çorum a bile 15 bin kişilik stat yapılırken Karşıyaka'ya yapılmak istenen "şey" iyi ki yapılmadı. Bildiğin semt stadı

Yorumu oyla      5      0  
Red Kit 25 Şubat 2024 Pazar 17:29

2032 Avrupa futbol turnuvası maçları için UEFA'ya bildirilen şehirlerin arasında Izmir niçin yok? Butik stad yaparsanız tabiiki İzmir olmaz.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhur İttifakı projelerini tanıttı… Torbalı’da neler değişecek?
Cumhur İttifakı, Torbalı’da projelerini tanıttı. İttifak’ın Belediye Başkan ...
'Türkiye, savunma sanayiinde destan yazıyor'
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, ...
Büyükşehir adayı Tugay'dan hükümete eleştiri: Belediyeleri kaldırın o zaman!
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ...
 
Bakan Aşkın Bak: KAAN büyük bir başarı hikayesi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, milli muharip uçak 'KAAN' ile ...
CHP adayı Duman esnafla buluştu: Buca İzmir'in parlayan yıldızı olacak!
CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, ilçenin kalbinde esnaf ziyareti ...
Büyükşehir adayı Tugay'dan can dost mesajı: Kent yaşamında var olmalarını sağlayacağız!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, veteriner ...
 
Cumhur İttifakı adayı Dağ, deve güreşlerini izledi!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Menemen ...
AK Partili İnan'dan Moğolistan’da İsrail'e tepki: Gazze’de yaşanan soykırım!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, ...
DEM Parti'den iddialı açıklama: İzmir Büyükşehir’i alma gücüne sahibiz!
DEM Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Türkan Aslan Ağaç, ...
 
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Cesur ve kararlı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva