HABERLER>POLİTİKA
25 Şubat 2024 Pazar - 13:17

AK Partili İnan'dan Moğolistan’da İsrail'e tepki: Gazze’de yaşanan soykırım!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, “Parlamentoda Gençliğe Evet” temasıyla Moğolistan’da düzenlenen Asya Siyasi Partileri Uluslararası Konferansı’nın (ICAPP) 7. toplantısına katıldı. Burada açıklamalarda bulunan İnan, "Gazze’de yaşanan soykırımdır. Burada gerçekleştirilen bu güzel çalışmanın Filistin için, Gazze için bir neticesi olmalıdır. Bugün İsrail rejimi adeta bir Nazi rejimidir. Bu rejime açıktan destek veren ülkeler ise gestapoluk yapmaktadır." dedi.

AK Partili İnan dan Moğolistan’da İsrail e tepki: Gazze’de yaşanan soykırım!

İnan, Asya Siyasi Partileri Uluslararası Konferansı’nın (ICAPP) 7. Toplantısının oturumlarına katılarak konuşmalarını gerçekleştirdiler. İnan, "AK Parti Gençlik Kolları olarak bir milyondan fazla genç üyemizle Türkiye’nin ve dünyanın en büyük gençlik kolları hareketiyiz. Bugünün kırılma noktası Gazze’dir. Gazze’de yaşanan soykırımdır. Burada gerçekleştirilen bu güzel çalışmanın Filistin için, Gazze için bir neticesi olmalıdır. Bugün İsrail rejimi adeta bir Nazi rejimidir. Bu rejime açıktan destek veren ülkeler ise gestapoluk yapmaktadır. Gazze’de yaşanan soykırımın durdurulması için, yaşanan insanlık suçlarına dur demek için sesimizi hep birlikte yükseltmeli, aksiyon almalıyız" dedi. 

AK Parti Gençlik Kolları olarak Türkiye’nin ve dünyanın en büyük gençlik hareketi olduklarına vurgu yapan İnan, “Bugün bizler, AK Parti Gençlik Kolları olarak bir milyondan fazla genç üyemizle Türkiye’nin ve dünyanın en büyük gençlik kolları hareketiyiz. Recep Tayyip Erdoğan’ın en genç yol arkadaşlarıyız. Çünkü biliyoruz ki; Demokrasi gençlerle anlamlı! Özgürlükler gençlerle anlamlı! Siyaset gençlerle dinamik!” dedi.

Genç temsiliyetin önemi üzerine yaptığı konuşmadan sonra İnan, Türkiye’nin ve dünyanın gündeminde olan Gazze ve yaşanan soykırımın altını çizdi; “İsrail; Gazze’de suyu kesti, elektriği kesti. Hastaneleri, okulları bombalıyor. Dünyanın gözlerinin önünde 365 kilometrekarelik bir alanda insan haklarına aykırı bir vahşet yaşatıyor. Bu toplantıyı yaparken dahi Gazze’de her 10 dakikada, bir çocuk ölüyor. Son çocuk ölünceye kadar İsrail katlediyor.”

İsrail’in bugün Gazze’ye karşı gerçekleştirdiği rejimi Nazi rejimine benzeten İnan, “bugün İsrail rejimi adeta bir Nazi rejimidir. Bu rejime açıktan destek veren ülkeler ise gestapoluk yapmaktadır” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları olarak tüm Türkiye’de gerçekleştirdikleri eyleminde altını çizen İnan; “Biz, AK Parti Gençlik Kolları olarak Türkiye’de SAY STOP diyerek 50 bini aşkın gençle başlattığımız farkındalık eylemi tüm dünyada büyük bir ses getirdi.” dedi.

İsrail’in gerçekleştirdiği soykırımdan dolayı İnan, Moğolistan’da yaptığı konuşmasında İsrail’e seslendi; “Buradan bir kez daha bu katillere büyük bir öfkeyle seslenmek istiyorum; Sizin elinizde büyük bir insanlık suçu var. Kıyamete kadar alnınızdan silinmeyecek bir utanç var. Ve biz işlediğiniz tüm savaş suçlarını, gaddarca öldürdüğünüz o bebekleri, paramparça ettiğiniz o çocukları, vahşet dolu acıları gençliğimiz yettiğince, bizim yetmezse nesilden nesile, aktaracağız ve hesabını verene kadar yüzünüze vuracağız. Filistin halkının onurlu özgürlük mücadelesini her daim destekleyeceğiz.”

Moğolistan’da gerçekleştirilen bu çalışmanın Filistin ve Gazze’deki mazlumlar için bir neticesi olması gerektiğini söyleyen İnan, program katılımcılarına çağrıda bulundu; “Bugün burada bulunan Asya ülkelerinin genç temsilcileri olarak bizler güçlüyüz, potansiyelimizi daha fazla ortaya çıkarmalıyız. Bu gücümüzü oradaki mazlumlar için kullanmalıyız. Burada gerçekleştirilen bu güzel çalışmanın Filistin için, Gazze için bir neticesi olmalıdır. Bir hareket planı ortaya çıkartmalıyız.” dedi ve herkesi Filistin için mücadeleye davet etti; “Dünyamız üzerindeki bu kara lekeyi çıkarmak biz gençlerin asli vazifesidir. Gazze’de yaşanan soykırımın durdurulması için, yaşanan insanlık suçlarına dur demek için sesimizi hep birlikte yükseltmeli, aksiyon almalıyız. Hepinizi Filistin için mücadeleye davet ediyorum. Bu mücadele için AK Gençlik tüm kolaylaştırıcılığı yapmaya hazırdır.”

 
Evdeki televizyonu satmak isteyen ağabeyini öldürdü
 
Ege Denizi için 'fırtına' uyarısı!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
26 Şubat 2024 Pazartesi 10:00

İsraille ticareti neden bitirmiyorsunuz peki, hep hikaye algı oyunuz işiniz.

Yorumu oyla      1      0  
sezar 26 Şubat 2024 Pazartesi 09:05

Gazzeyi duşunduğunuz kadar vergi veren geçinemeyen vatandasınizi dusunun..

Yorumu oyla      2      0  
süleyman 26 Şubat 2024 Pazartesi 08:55

sayın inan'a tam destek...geçenlerde bir parti liderinin mitinginde 'israille ticaret utancı sonlandırılsın'yazılı pankart korumaların müdahalesiyle apar topar kaldırıldı.acaba akpnin sakarya mitingi miydi?

Yorumu oyla      1      0  
Aslan 25 Şubat 2024 Pazar 21:31

Sözde mücadeleye devam, ticarete devam.

Yorumu oyla      2      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DEM Parti'den iddialı açıklama: İzmir Büyükşehir’i alma gücüne sahibiz!
DEM Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Türkan Aslan Ağaç, ...
İYİ Parti’den İstanbul’a özel yasa önerisi
Yerel seçimlere “Hür ve müstakil” olarak girme kararı alan İYİ Parti hafta ...
Bayraklı adayı Önal'dan sosyal belediyecilik vurgusu!
Kahvehane sohbetlerinde, cadde cadde gezerek vatandaşla ve esnafla buluşan ...
 
Rifat ÖZER yazdı... Bir yüzyıl daha!
Rifat ÖZER yazdı... Bir yüzyıl daha!
Adaylık başvurusu reddedilen Hasan Canyıldıran: Bize karşı alınan bir tavır!
İzmir İl Seçim Kurulu, Ocak Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı ...
CHP adayı Tugay'dan öğrencilere indirim ve aylık abonman kart vaadi!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "Ulaşımda öğrencilere ...
 
Bergama adayı Doğruer'den istihdam açıklaması: Bergama Bakırçay’ın merkezi olacak!
Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan adayı Dr. Sadık Doğruer, Bakırçay ...
Ülkü Ocakları, Türkeş'in kızını 'hain' ilan etti
Ülkü Ocakları, İYİ Partili Ayyüce Türkeş Taş'ın afişinin yanına kendi ...
İstifa edip AK Parti'ye katıldılar
Gelecek Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Mertcan Kaplan ve 49 kişilik yönetimin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bu adam yine mi başkan seçilecek?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva