HABERLER>GECE/GÜNDÜZ
4 Nisan 2018 Çarşamba - 11:50

Clubbaba Köyiçi sezonu Ot Festivali ile açıyor

Modern yaşam ile Alaçatı kültürünü harmanlayan Clubbaba Köyiçi, yeni sezonu Alaçatı Ot Festivali ile açıyor.

Clubbaba Köyiçi sezonu Ot Festivali ile açıyor

Alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor alanlarının birarada bulunduğu Clubbaba Köyiçi, yeni sezonu 5-8 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Alaçatı Ot Festivali ile açıyor.

Alaçatı’nın yeni bir meydana kavuşmasını sağlayan Clubbaba Köyiçi’nde, Alaçatı Ot Festivali ile eş zamanlı olarak “Lokal Pazar” açılacak. Lokal Pazar’da, Türkiye’nin her yerinden, birbirinden değerli markalar buluşacak.

Her yıl yenilebilir bir yabani otun tema olarak belirlendiği Alaçatı Ot Festivali'nde yapılan söyleşilerde, tema olarak belirlenen otun faydaları, toplama şekli anlatıldığı gibi, atölyelerde ise pişirme teknikleri uygulamalı olarak gösteriliyor. 9.Alaçatı Ot Festivali’nin bu yılki teması ise 'Kuşkonmaz - Sarmaşık' olarak açıklandı.

LOKAL PAZAR
Lokal Pazar kapsamında, moda, giyim, takı, seramik, tasarım ürünler, ahşap işleri, kozmetik, ev tekstili, nitelikli kahve, dünya çayları, gürme lezzetler, el işleri ve workshoplar bulunacak. Etkinlikte ayrıca her yerde bulunmayan eşsiz otlu gıda ürünleri yer alacak. 6-7-8 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Lokal Pazar etkinlikleri saat:10.00-19.00 arası gerçekleştirilecek. Lokal Pazar ile ilgili ayrıntılara www.alacatilokalpazar.com internet sitesinden ulaşılabilecek.

CLUBBABA KÖYİÇİ
Clubbaba Köyiçi’ni Alaçatı’ya kazandıran işadamı Emin Önal, yeni sezonda yeni markalara ev sahipliği yapacaklarını belirtti. Önal, “Alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor alanlarının birarada bulunduğu Clubbaba Köyiçi, modern yaşam ile geçmişten günümüze süzülerek gelen Çeşme-Alaçatı kültürünün birlikte simgelendiği bir merkez olarak öne çıkıyor. Keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri ile 10 dönümlük bir açık alanda kurulan Clubbaba Köyiçi yeni nesil bir yaşam kompleksi olarak, geçtiğimiz yıl en çok ilgi çeken merkezlerden biri olmuştu. Bu senede birbirinden ünlü markalar Clubbaba Köyiçi’nde olacak” dedi.

YENİ MARKALAR
Alaçatı’ya uygun, çok özel planlanmış mimarisiyle, Alaçatı’nın tam kalbinde yer alan Clubbaba Köyiçi, bu sene Alaçatı Ot Festivali ile yeni sezonun açılışını yapacak. Clubbaba Köyiçi’ndeki Folkart, Aston Martin, Yıldırım Özdemir, Swarovski, Yüzevler Kebap, Simit Sarayı, Efem Ayakkabı&Çanta, Berk Gözlük, Elle Ayakkabı&Çanta, Potpourri gibi ünlü markalara yenileri eklendi. Lüks ve ulaşılabilir dünya markalarını kusursuz bir ortam ve hizmet kalitesi ile buluşturan Brandroom, 1995 yılından beri her yaşta bayanın keyifle alışveriş yapıp zaman geçireceği ortamlar yaratan Beyliss, Alaçatı'nın yerel markası Kuytu Restaurant, Lulu Hookah Lounge, Nargilenin en güzel ve en keyifli hali olarak tarif edilen Cezve, en iyi kızarmış tavuk ve birçok çeşit meze ile öne çıkan marka Gerdan Gürme-Ali Gerdan Clubbaba Köyiçi’nde yer alacak.

EMRE ALTUĞ CLUBBABA KÖYİÇİ’NDE
Clubbaba Köyiçi’nin bir diğer önemli markası ise Emre Altuğ’un ve Kaan Dağdelen’in işletmeciliğini yaptığı “Gazino Sako” olacak. Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, “Gazino Sako” da eski usul gazino ortamını Alaçatı’da yaşatacak. Her gün farklı sanatçılarla konuklarına eşsiz bir eğlence sunacak olan bu mekânda, gazino kültürünü arayanlara o günlerdeki gibi eğlenceli dakikalar eşlik edecek. Artık “Gazino Sako” ile Alaçatı’da bambaşka bir eğlencenin kapıları daha açılacak.

 
Ege Üniversitesi’nde mutfaklar birleşti
 
Dünya devi Altınordulu Berke'yi transfer ediyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova’da Ege rüzgarı esecek
Ünlü Sanatçı Ege, Bornova Belediyesi’nin düzenleyeceği yeni yıl konserinde ...
Çeşme Marina'da Yaşar coşkusu
Çeşme Marina Yacht Club, sesi ve yorumuyla gönüllerde taht kuran Yaşar'ı konuk etti.
Haluk Levent'ten takipçisine büyük jest
Haluk Levent'in bir takipçisi ünlü rock'çının mezuniyet balosunda kavalyesi ...
 
İzmirli fotoğrafçılardan bahar şenliği
İzmir Fotoğrafçılar Odası (İFO), geleneksel bahar şenliğini bir kez daha ...
Miss Apollon güzelleri Didim'de yarışacak
Didim’de bu yıl 9'uncusu düzenlenecek Miss Apollon Uluslararası Güzellik ...
Güzelbahçeli gençler bayramı Cem Belevi ile kutladı
Son zamanlarda ciddi bir çıkış yakalayan gençlerin yeni gözdesi Cem Belevi, ...
 
Karşıyakalı işadamı Doğru'nun mutlu günü
Karşıyaka’nın tanınmış işadamlarından “Peynirci Salih” ünvanııyla tanınan ...
Miss Apollon Güzellik Yarışması için geri sayım
Peninsula Grup Otelleri tarafından organize edilen, bu yıl 9. Su yapılacak ...
Hasan Tahsin Gazetecilik Ödülleri sahiplerini buldu
İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği Şehit Gazeteci Hasan Tahsin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva