HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Ağustos 2015 Pazartesi - 13:47

Çiğlili muhtarlardan Arslan’a ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Çiğlili muhtarlarla makamında bir araya geldi. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Arslan; sorunların ivedilikle çözülmesi adına çalıştıklarını, başkan yardımcıları ve teknik ekiple beraber sık sık muhtarları ziyaret ettiklerini belirtti.

Çiğlili muhtarlardan Arslan’a ziyaret

İZMİR - Çiğli’de gerçekleştirilen birçok hizmet ve projede iş birliği ve ortak akıl geliştirilmesinin önemine inandığını belirten Başkan Arslan, Çiğli’de hizmet veren mahalle muhtarlarıyla makamında bir araya geldi. Sohbet havasında geçen görüşmede Başkan Arslan’a, başkan yardımcıları da eşlik etti. Muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Başkan Arslan, Çiğli Belediyesi olarak mahallelerdeki hizmetlerin yerine getirilmesinde ve vatandaş memnuniyetinin sağlanması ile memnuniyetin takibinde mahalle muhtarlarına çok büyük görevler düştüğünün önemine vurgu yaptı. Muhtarların sorun ve isteklerini tek tek dinleyen Başkan Arslan, ilgili birimlere yapılması gerekenler konusunda talimatlar verirken, göreve geldiği günden bu yana 16 aylık süre içinde gerçekleştirdiği hizmet ve projeler ile gelecekte yapmayı planladıkları projelere ilişkin bilgi vermeyi de ihmal etmedi.
 
Çiğlili muhtarlar Başkan Arslan ile çalışmanın büyük bir keyif olduğunu belirterek, “7/24 başkanımızla beraber Çiğli’ye hizmet etmek için seferberiz. Başkanımız sorunlarımızı, istek ve taleplerimizi dinliyor. Muhtarlar olarak Çiğli’ye en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” dediler.
 
 “HIZIR ACİL SERVİS GİBİ HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Halka hizmet etmenin en güzel şeklinin bütün kurum ve kuruluşlarla koordineli bir çalışma yürütmek olduğuna, muhtarların da bu sürece katkılarının çok büyük olduğuna değinen Başkan Arslan, “Muhtarlarımızla koordineli çalışmalar yürütmeye çalışıyoruz. Onların işlerini severek yaptıklarını biliyorum. İzmir Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla mahallelerimizdeki birçok sorunu ivedilikle çözme gayreti içindeyiz. Taleplerinizi iletiyoruz. Sorunlarınızın giderilmesi adına sizlerin de büyük bir çaba içinde olduğunuzu görüyorum. Hatta sizin hareketliliğinizden duydukları memnuniyeti dile getirdikleri zaman ben de çok mutlu oluyorum. Hızır acil servis gibi her zaman yanınızdayız. Kendimiz yetemediğimiz noktada büyükşehir belediyemizden yardım alıyoruz. En önemli şeyin koordineli ve birbirimizden haberdar olarak çalışmamız olduğunu düşünüyorum. Çiğli halkının bizim hizmetlerimizi görmesini, bundan memnuniyet duymasını istiyorum. Biz sosyal demokrat bir belediyeyiz. Sosyal belediyecilik adına birçok hizmet ve projeyi bir arada yürütüyoruz. İşte bunları yaparken en çok da muhtarlarımızla iş birliği geliştirecek, onlarla el ele vererek Çiğli halkına en güzel hizmeti vermeye çalışacağız. Birbirimizi desteklemeye ihtiyacımız var” dedi.
 

 
Alsancak Stadı'nda kare kare yıkım!
 
13 yaşında maganda kurşunu kurbanı: Son sözleri...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zabıta Haftası başladı: Artık onların da okulu olacak
Zabıta Haftası törenle başladı. Eğitimli ve kurumsal kimliğe sahip personel ...
Konak Tüneli 2 ay önce açıldı ama…
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde, geçen ...
Konaklılara beş yıldızlı hizmet
Konak Belediyesi’nin önümüzdeki günlerde hizmete açacağı Ziya-Zişan Saadet ...
 
KARGEM’in gurur tablosu
Karşıyakalı çocuk ve gençlere ücretsiz eğitim desteği sağlayan Karşıyaka ...
KARGEM’in gurur tablosu
Karşıyakalı çocuk ve gençlere ücretsiz eğitim desteği sağlayan Karşıyaka ...
Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne EXPO daveti
Milano’da gerçekleşecek EXPO’dan Kıyı Ege Belediyeler Birliği’ne ‘Türk Günü’ daveti geldi.
 
Kavaklıdere baştan aşağı yenileniyor
İki aşamalı çalışmanın ilk bölümü tamamlandı. Kavaklıdere Caddesi ile ...
Gümüldür plaj voleybolu heyecanı tam gaz
Menderes Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Gümüldür Plaj Voleybolu ...
İzmirli teleferiğine koştu: 2 günde rekor ziyaretçi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 15.5 milyon liraya yenilediği Teleferik ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva