HABERLER>EKONOMİ
21 Aralık 2012 Cuma - 16:27

Çiftbağcı 2013’de 3 yeni mağaza açacak

Gıda ve perakende sektöründe marka olmak hedefiyle 2004’de yola çıkan Çiftbağcı Mağazalar Zinciri, İzmir’de hedef büyüttü. Gelecek yıl yeni yatırımlarla büyümeyi planladıklarını belirten Çiftbağcı Tekstil Konfeksiyon Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Öztürk Bağcı, yaklaşık 2.5 milyon TL’lik yatırımla İzmir’de 3 yeni mağaza açacaklarını söyledi. Bağcı, ay sonuna kadar düzenledikleri ‘En Uzun Fiş Kimin Ki?’ kampanyası ile çeşitli ödüller vereceklerini de kaydetti.

Çiftbağcı 2013’de 3 yeni mağaza açacak

Kutay GÜROCAK/EGEDESONSÖZ - Yeni yıla yeni yatırımlarla girmeye hedefleyen Çiftbağcı Mağazalar Zinciri, İzmir’in birçok noktasında müşterileriyle buluşmak için kolları sıvadı. Gıda ve perakende sektöründe marka olmak hedefiyle 2004’de mağazalaşmaya başladıklarını belirten Çiftbağcı Tekstil Konfeksiyon Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Öztürk Bağcı, büyüme projeksiyonları kapsamında gelecek yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açmayı planladıklarını söyledi.

İzmir’in her yerinde olmak istediklerini vurgulayan Bağcı, “İlk mağazamızı 2004 yılında açtık. Daha sonra, 2007 yılında, şubeleşme çalışmalarımız başladı. Böylece kurumsal altyapımızı da oluşturmaya başladık. Altındağ mağazamızı 2010’da; Çiğli mağazamız ile Pınarbaşı’ndaki depomuzu ise bu yıl faaliyete geçirdik. Çiğli’deki mağazamızı orada boşluk gördüğümüz için açtık. Şu anda dört mağazamız bulunuyor. Biz, İzmir’in her noktasında olmak istiyoruz” diye konuştu.

Sektördeki büyüme stratejilerinin detaylarından bahseden Bağcı, “Aralık 2013’e kadar Buca, Bornova ve Hatay’da üç şube daha açmayı planlıyoruz. Bunun için bütün planlarımız hazır. Yaptığımız fizibilite çalışmaları sonucunda bu mağazalar için 2.5 milyon TL’lik bir yatırım öngördük. Bundan sonra kentin her noktasında hizmet vermek için çalışacağız” ifadesinde bulundu.

 
BELLİ KRİTERLERİMİZ VAR
Mağazalarında toplam 85 personel çalıştığı bilgisin veren Bağcı, “Yeni yatırımlarımızla birlikte bu sayı 150’ye kadar çıkacak. Biz, illa ki şurada olsun diye şube açmıyoruz. Belli kriterlerimiz var. Bunlara uygun yer varsa çalışma yapıyoruz. Tabi ki, bu bir büyüme stratejisi. Başka markaları görüyoruz, onlar ‘daha küçük olsun ama her yerde olsun’ diyor. Bizim böyle bir bakış açımız yok. Sonuçta, bu şekilde düşünen markaların 5 mağazası benim 1 mağazam kadar ciro yapamıyor. Bu olaya bakışınızla ilgili. Projemize ve konseptimize uygunsa ‘evet’ diyor yapıyoruz” şeklinde konuştu.
 
EN UZUN FİŞİ GETİRENE KAZANACAK
Yeni kampanyalarından da bahseden Bağcı, “Bu sene, ‘En Uzun Fiş Kimin Ki?’ isimli bir kampanya düzenledik. 31 Aralık 2012 tarihine kadar mağazalarımızdan alışveriş yapıp, en uzun fişe sahip olan müşterilerimize çeşitli ödüller vereceğiz” dedi.

Kampanya ile ilgi stratejiler de veren Bağcı, “Temel mantık, farklı cins ürenler alarak en uzun fişe sahip olmak. Buna sahip olan ödülü kazanacak. Fakat dikkat edilmesi gereken nokta, 100 tane sakız alarak bu fişi uzatılamayacağıdır. Çünkü, aynı ürünler tek bir satırda yer alacak. Dolayısıyla bu yarışmaya katılacakların stratejisi, farklı ürünler almak üzerine kurulmalı. 5 portakal alacağınıza 1 portakal alıp kalan para ile elma veya armut almaları daha mantıklı. Tahmin ediyoruz ki, 3 metreden uzun faturalar göreceğiz. 1 Ocak 2013’de dereceye girenler belirlenecek” diye konuştu.
 


VIP SERVİS
Mağazalarından alışveriş yapan müşterilerine özel servis verdiklerini de hatırlatan Bağcı, “Mağazamızdan 100 TL’lik alışveriş yapan herkese, VIP (Very Important Person-Çok Önemli Kişi) araç hizmeti veriyoruz. Buna göre, Güzelbahçe’de oturan bir kişi, bizi tercih ediyor ve 100 TL alışveriş yapıyorsa, onu evine kadar götürüyoruz. Bunun bir örneği daha yok. Biz müşterimizden para kazınıyorsak ona da bu hizmeti veririz. Bu uzun vadeli bir strateji bizim için. Bu servisi sağlayan 7 tane minübüs, bir tane de aracımız bulunuyor. Büyük mağazalar servis kaldırıyor ama müşteriyi evine götürmüyor. Bizim farkımız bu” şeklinde konuştu.
 
ONLİNE MAĞAZA
Gelecek yıl içinde online olarak hizmet verecekleri bilgisini de veren Bağcı, “Gelecek yıl Haziran ayına kadar www.kapidagida.com isimli internet sitemizden alışveriş imkanı sunacağız. Bunun için altyapı hazırlama çalışmalarımız sürüyor. Böylece vatandaşa internet üzerinden de ulaşacağız. Bunun yeni satışlar sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.
 
DOMATES SATTI, LOGOSUNU YAPTI
Aslen Iğdırlı olan ve 1997 yılında tekel bayi açarak iş hayatına giren Bağcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “O yıllarda aynı zamanda pazarcılık da yapıyordum. Hatta domates sattığım için, mağaza zincirimizin logosunu da buna uygun tasarladık. Yani bir anlamda, çıkış noktamıza vurgu yaptık. Şu anda 3 erkek kardeşimle birlikte mağaza zincirimizi yönetiyoruz. Bir tane de öğretmen olan kız kardeşimiz bulunuyor.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
savasaydemır 28 Şubat 2014 Cuma 15:07

tebrıkler

Yorumu oyla      11      5  
levent kırkpınar 9 Mart 2013 Cumartesi 22:55

ALLAHU TEALA herzaman helal yolda ekmek kazanana kapılarını açık ve daim eyler RABBİM size ve sizin gibi emekçilere hayırlı kazançlar nasip eylesin başarılarınızın devamını dilerim

Yorumu oyla      15      9  
saban yaprak 22 Aralık 2012 Cumartesi 09:58

tebrıkler mıllı enıostemıze hedef 50.cı magaza hayırlı olsun

Yorumu oyla      14      8  
bülent can 21 Aralık 2012 Cuma 23:52

çalışkan,namuslu insanlar birgün mutlaka başarılı olur inancındayım.Allah yolunuzu açık etsin bol kazançlar.

Yorumu oyla      14      9  
Sıddık Soysal 21 Aralık 2012 Cuma 23:46

Başarılarınızın ve Mağaza zincirlerinizin artarak devam etmesini Allah'tan temenni ederim.

Yorumu oyla      13      8  
MELEK KARTAL 21 Aralık 2012 Cuma 22:10

SAYIN MUHTARIM..CAN KARDEŞİM BAŞARILARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR VE GÖRUYORUZ...CIKTIGIN BU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM, YOLUN ACIK OLSUN..SENİNLE GURUR DUYUYORUZ...

Yorumu oyla      15      8  
Mahmut Karakaplan 21 Aralık 2012 Cuma 19:33

Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar.

Yorumu oyla      17      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mavişehir'in beyaz noktası…
Gültekinler İnşaat'ın satışı devam eden projesi Beyaz Nokta Evleri, modern ...
Elektrik Mühendislerinden ‘gizli zamma’ dava!
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK)'nun perakende satış lisansı sahiplerinin ...
TL banknotlardaki imza değişiyor
100, 20 ve 10 liralık banknotlardaki Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş ...
 
İzmir kruvaziyer limanlarında ilk 50'ye girdi
İzmir, 2012 yılında Avrupa’da yaşanan kriz nedeniyle turizmdeki düşüşe ...
Sigara tiryakilerine kötü haber: İşte yeni zam oranı!
Yılbaşından itibaren sigaradan alınan ÖTV oranının yüzde 65'ten 69'a çıkacak ...
Sorun işsizlik neden mesleksizlik!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Eylül 2012 verilerine göre, 2 milyon ...
 
Üreticiden okulda serbest kıyafete erteleme talebi
İzmir'de, serbest kıyafet uygulamasından mağdur olduklarını ileri süren ...
PETKİM’de görev değişikliği: Öztürk gitti Korkut geldi
Türkiye’nin en önemli petrokimya kuruluşları arasında yer alan Petkim’de ...
İzmir'in kimya devi 500 milyon liraya el değiştirdi
İzmir'in köklü ailelerinden Heris Ailesi'nin sahibi olduğu Türkiye'nin ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva