HABERLER>POLİTİKA
24 Nisan 2019 Çarşamba - 13:36

CHP’li Yücel'den kaybedilen ilçede mesaj seli: Analiz yapacağız, ders çıkaracağız!

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından İlçe örgütlerini ziyaret ederek, belediye başkanlarını makamlarında tebrik eden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Aliağa ilçesinde önemli mesajlar verdi. Yücel ayrıca Karşıyaka'da da Başkan Tugay ve örgütü ziyaret etti. Diğer yandan il yönetimi ve ilçe başkanlarının katılımı ile 26 Nisan'da Ankara'ya çıkarma yapılacağı öğrenildi.

CHP’li Yücel den kaybedilen ilçede mesaj seli: Analiz yapacağız, ders çıkaracağız!

Aliağa'da geniş katılımlı bir toplantıyla ilçe örgütü ve üyeleriyle bir araya gelen Yücel, seçim süreci ve sonrası hakkında partilileri dinledi ve Aliağa'da izlenecek yolu açıkladı.

31 Mart yerel seçimleri ardından çalışmalarına ara vermeden, seçim analizlerini yerinde yapmak ve ilçelerdeki son durumu değerlendirmek için yola çıkan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Karşıyaka ve Aliağa ilçelerini ziyaret etti.

KOLAYCILIK YAPMAYACAĞIZ
31 Mart seçimlerinde belediye başkanlıklarının kazanılamadığı ilçelerde geniş katılımlı toplantılar yapan CHP İzmir il başkanı, Aliağa'da partililerle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya  CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, 31 Mart seçimlerinde CHP'nin belediye başkan adayı olan Özcan Durmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının başında partilileri dinleyen  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partililere seslenerek şunları söyledi:

Aliağa'da seçimleri kazanmayı diğer 29 ilçemizde olduğu gibi çok istiyorduk. Seçimlerde çok iyi ve çalışkan bir adayımız vardı. Kendisi örgütümüzün içinden gelmiş, ilçede de çok sevilen bir isim. İlçe örgütümüzde iyi niyetle ve fedakarca çalıştı. Her zaman söylediğimiz gibi seçimler demokratik bir yarıştır ve kaybetseniz de kabullenmeyi bilecek ve kazananı tebrik edeceksiniz. CHP olarak Aliağa'da sizler bu yarışı yürüttünüz ve sonrasında da partimize yakışan demokratik bir tavırla kazanını tebrik ettiniz. Seçimler sadece sandıkta kazanılmaz. Çıkan sonuçtan da kendimize yeni kazanımlar bulmak zorundayız.  Yani, bunca çalışmaya rağmen seçimleri neden kazanamadık, hatalarımız, eksik kaldığımız noktalar nereleriydi. Bizim dışımızda seçimi etkileyen faktörler nelerdi, tüm bunları ciddi ciddi analiz etmek ilk görevimiz. Kolaycılık yapmayacağız. Bir suçlu arayışına girmeyeceğiz. Zira başarılar nasıl hepimizin ortak başarıları oluyorsa, kayıplarda da hepimizin eksiklikleri olabilir. Aliağa için il başkanlığı olarak analizler ve araştırmalar yapıyor, seçim sonrası oluşan tabloya göre de yapacağımız çalışmaları belirliyoruz. Bunlar olgunlaşınca sizlerle de paylaşacağız. Elbette ilçe örgütümüz de kendi sorgulamasını, analizini yapacak ve varsa hatalar ders çıkaracak. Seçimler bitti demek işimiz bitti demek değildir. Sorumluluklarımız devam ediyor.

ALİAĞALILARA TEŞEKKÜR
Aliağa'da partisine oy veren tüm vatandaşlara teşekkür eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel "Bizlere Aliağa'da oy veren, Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Aliağa'da birinci parti olmamızı sağlayan tüm Aliağalılara çok teşekkür ediyoruz. Aliağa'ya büyükşehir belediyemizin hizmetleri bu dönemde de artarak sürecektir. İlçe başkanlığımızda en kısa zamanda oy versin, vermesin tüm Aliağalılara sokak sokak dolaşarak teşekkür edecektir" dedi.

KARŞIYAKA GURURUMUZ
Aliağa ziyareti öncesinde, CHP Karşıyaka ilçe başkanlığında partililerle bir araya gelen Yücel'i CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay karşıladı. İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından, Karşıyaka belediye başkanlığını da ziyaret eden Yücel, Karşıyaka'nın her zaman CHP'nin gururu olduğunu ifade ederek, İlçe başkanı Uğur Yıldırım ve ilçe örgütü ile birlikte, Karşıyaka belediye başkanı Cemil Tugay'ı seçimlerde sağlanan büyük başarı için tebrik etti.

ETRELENEN ZİYARETİN TARİHİ BELLİ OLDU
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetimi ve İlçe başkanlarıyla birlikte 26 Nisan Cuma günü Ankara’ya gidecek.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği genel merkez ziyaretinin ardından, yeni bir programla Ankara’ya gidecek. 18 Nisan'da planlanan ziyeret İmamoğlunun mazbate belirsizliğine denk geldiği için ertelenmişti.

İl Başkanı Yücel, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları 26 Nisan Cuma Günü Ankara’ya gitme kararı aldı. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk genel merkez ziyaretini gerçekleştirecek. 

 
Göztepe'de Halil ve Alpaslan'a af çıktı
 
Ödemiş'te 23 Nisan coşkusu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak 25 Nisan 2019 Perşembe 10:24

Analize hdp ittifakını sorgulamaktan başlarsa Başkan, çok çabuk yol alır, oyları da artırırsınız.

Yorumu oyla      4      5  
vatandaş 24 Nisan 2019 Çarşamba 22:33

Seninde SON KULLANMA TARİHİN doldu....

Yorumu oyla      4      5  
sevgi 24 Nisan 2019 Çarşamba 15:26

başarısılığın tek sorumlusu il başkanı...tek.

Yorumu oyla      7      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sarıgün'ün serbest bırakılmasına ilk yorum
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kendisine yumruk atan Osman Sarıgün'ün ...
'Ermeni meselesiyle ilgili arşivlerimiz herkese açık'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözde Ermeni soykırımı iddiaları ile ilgili, "Amacı ...
'ABD Başkanı ile bugünlerde görüşmemiz olabilir'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD Başkanı ile bugünlerde görüşmemiz olabilir" ...
 
YSK'nın itiraz kararına Kılıçdaroğlu'ndan yorum
Meclis'te düzenlenen resepsiyona katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, YSK'nın ...
YSK kararına Binali Yıldırım'dan açıklama
AK Parti'nin İstanbul seçimleriyle ilgili olağanüstü itirazlarını görüşen ...
'Amacımız Kılıçdaroğlu'nun sağ salim ayrılmasını sağlamaktı'
Milli Savunma Bakanı Akar, "Oradaki amacımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun uzunca ...
 
Başkan Sürekli koltuğunu Azra'ya bıraktı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ...
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Reform Türkiye'nin önceliğidir
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye'de reform bizim için önemli. ...
Bakan Akar'dan Kılıçdaroğlu açıklaması: Tek amacımız...
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva