HABERLER>POLİTİKA
18 Eylül 2018 Salı - 15:27

CHP'li Özkan'dan İzmir'e mesaj: Kocaoğlu'na kırgınlığım yok!

Genel Başkan Yardımcısı Özkan, adaylık kararını 1 Ekim’de açıklayacak olan Başkan Kocaoğlu için, “Başkanın kararı ne olursa hayırlı olsun. Biz Aziz Bey’le asla bir kırgınlık yaşamadık. Arkadaşların imza toplaması, genel merkez koltuklarına aday olması, destek vermesi doğal bir süreçti” dedi.

CHP li Özkan dan İzmir e mesaj: Kocaoğlu na kırgınlığım yok!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Basınla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin İzmir’de gerçekleştirdiği Ege Bölge toplantısı sürerken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özkan, 2019 yılının Mart ayında gerçekleşmesi planlanan yerel seçimler üzerinden net mesajlar verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı noktasında ismi kulislerde dillendirilen Özkan iddialar karşısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

KOCAOĞLU’NUN KARARI NE OLURSA HAYIRLI OLSUN!
Özkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile yıldızının barışmadığı yönünde yapılan yorumlar için de konuştu. Başkan Kocaoğlu’nun 1 Ekim tarihinde yapacağı adaylık açıklamasını da değerlendiren Özkan, “Başkanın kararı ne olursa hayırlı olsun” dedi.

BUNLARIN HİÇBİRİSİNİN ÖNEMİ YOK
İsminin kulislerde adaylıkla anılmasını hakkında konuşan Özkan, “Bunların hiçbirisinin bir önemi yok. Geldiğim günden beridir bağırıyorum. Bağırmaya da devam edeceğim. İzmir CHP’dir CHP kalacak. İzmir CHP’nin kalesidir. Ege CHP’nin kalesidir. Yaşam biçimini, vatan sevgisini, coşkuyu Türkiye’nin her yerine yaymak üzere mücadele ediyoruz. Bu topraklar CHP’nin kuruluştan bugüne taşıdığı şanlı topraklardır. Bu topraklardan doğan güneşin tüm Türkiye’yi kuşatması için mücadele ediyoruz. Belediye başkanlarımız da, ilçe başkanlarımız da oy veren üyelerimiz de aynı. Bu mücadelenin bir parçası olmak dünyanın en büyük madalyasıdır. Göğsümüzde o madalyayı taşıyoruz” açıklamasında bulundu.

ÖN SEÇİM YAPILIRSA YARIŞACAK MI?
‘Ön seçim yapıldığı takdirde yarışacak mısınız?’ sorusunu yanıtlayan Özkan, “Genel merkez yöneticisiyim. Bu tür sorularla muhatap olmak yanlış olur. Biz arkadaşlarımızın en adaletli şekilde yarışabilmeleri, adayın en adaletli şekilde belirlenebilmesi ve hedef ulaşmak için, kazanacak olan arkadaşımızı belirlemek için bütün çabamızla buna uğraşıyoruz” diye konuştu.

AZİZ BEY’LE KIRGINLIK YAŞAMADIK
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ile kırgınlık yaşamadığını ve arasında bir soğukluk olmadığını ifade eden Özkan, “Hiç kırgınlığım yok. Biz Aziz Bey’le asla bir kırgınlık yaşamadık. Siyasal eleştiriler olur. Bugüne kadar ne Aziz Bey’le ne de başka bir partilimizle ilgili olarak kötü bir şey ağzımdan çıkmamıştır” dedi.

DOĞAL SÜREÇLER
İmza hareketinin ve değişime destek veren Başkan Kocaoğlu’nun tavrının doğal olduğunu aktaran Özkan, “Doğal bir şey. Arkadaşlarımızın imza vermesi, imza toplaması, genel başkanın koltuğuna aday olması, genel merkezdeki koltuklara aday olunması çok doğal. Bu süreçler çok doğal karşılanması gereken süreçler. Yaşandı bitti. Her şey normal” dedi.

İZMİR BENİM AŞKIM 
Özkan ayrıca, “Ben CHP genel başkan yardımcısıyım. Var gücümle bağırıyorum. CHP İzmir’in burçlarından bayrağını aşağıya indirmeyecek. Çünkü o bayrak oraya İzmirlinin gönlünden geldi ve asıldı. Biz bu kentin ekonomisini, şehrini, denizini, toprağını, kuşunu, kadınını, çocuğunu, ağacını bir tutan, bir bilen bir aşkla bakıyoruz. İzmir benim aşkım. İnsan aşkını yüceltmek ona katkı sunmak için çaba gösterir” ifadelerini kullandı.

 
Muğla'da cezaevi ziyareti dönüşü feci kaza: Ölüler ver!
 
Bakanlık'tan 3. Havalimanı eylemi için açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sarı Çizmeli Memed'A. 19 Eylül 2018 Çarşamba 03:41

Daha önce belirtmiştim, yine söylüyorum; bu Tuncay Özkan araştırılmalı, ilişkilerinden başlayarak background'una(dünü/bugünü/yarını) ıcığına cıcığına kadar girilmelidir.

Yorumu oyla      10      5  
Kenan fidan 19 Eylül 2018 Çarşamba 00:47

CHPde iki tane yalancı adam açıklamalrında tanıyorum birisi TUNCAY ÖZKAN,DİĞERİ MUHARREM İNCE.Bunların psikiyarıya gitmesi gerekiyor.Bunların sol ayakları hep havada.İkiside mantar odası gibi karanlıkta ürüyorlar.Üremeye devam edin tosuncuklarrım benim.

Yorumu oyla      9      5  
beydağlı 18 Eylül 2018 Salı 18:24

Aziz başkana kırgın olamaz çünkü izmili değil...

Yorumu oyla      12      7  
kamil 18 Eylül 2018 Salı 18:22

İzmir sana kırgın damat. Daha dün senin için mücadele edenleri yok sayan, kendi belediye başkanına vurduğu kadar hükümete vurmayan, vuramayan güdümlü vekil.

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege Bölgesi ‘Ön seçim’ dedi, eski başkandan sitem!
İzmir’deki bölge toplantısının basına kapalı bölümünde Ege illerinin temsilcilerinin ...
Türkiye, İdlib'e ilave asker gönderecek!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Soçi mutabakatına göre İdlib’in sınırları ...
DSP İzmir İl Başkanı istifa etti
DSP İzmir İl Başkanı Ramazan Solmaz, görevinden istifa etti. Solmaz, partisinin ...
 
Erdoğan: Bu yıl birileri provoke etmek istedi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullara gönderdiği ...
CHP’nin İzmir’deki Ege Bölge toplantısında kim/ne mesaj verdi?
İzmir’de gerçekleşen zirvede konuşan İl Başkanı Yücel, “Büyükşehir Belediyesi ...
MHP İzmir’in yeni başkanından ilk mesaj: İttifak için ne dedi?
İl eski Başkanı Karataş’ın sürpriz istifasının ardından genel merkez tarafından ...
 
Muharrem İnce'ye 'apolet' soruşturması
Afrin harekâtını yürüten 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel hakkında, ...
İzmir’de ilginç yerel seçim rekabeti: Başkan CHP’nin, Başkanvekili AK Parti’nin adayı mı?
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Anık’ın, ...
Mehmet KARABEL yazdı... Tut ki, ‘yokum!’ dedi, Kılıçdaroğlu ne yapar?
Mehmet KARABEL yazdı... Tut ki, ‘yokum!’ dedi, Kılıçdaroğlu ne yapar?
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva