HABERLER>POLİTİKA
18 Haziran 2018 Pazartesi - 12:55

CHP'li Kılıç'tan AK Partili vekil adaylarına: Yereli bırak, ülkeye bak!

Ramazan Bayramı boyunca da 2. Bölge Milletvekili Adayları ile birlikte programlarına hiç ara vermeden devam eden CHP PM Üyesi ve Milletvekili adayı Kılıç, seçim gündemi içinde CHP’li yerel yönetimleri eleştiren AK Partili adaylara ve parti yöneticilerine tepki gösterdi.

CHP li Kılıç tan AK Partili vekil adaylarına: Yereli bırak, ülkeye bak!

Kılıç bayram ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekilleri adayları olarak saha çalışmalarında ülkenin halini yakından görüyoruz. Çiftçi dertli, üretici perişan.  İşadamı, sanayici tedirgin. Dış yatırımcı ‘acaba kaçsam mı’ diye düşünüyor. Sermaye ülkeye girmekten korkuyor.  Dolar, altın fiyatları almış başını giderken ne yazık ki hükümet yandaşını koruyor. Devletin tüm olanakları, kamu kaynakları seçim gündemli icraatlar için kullanılıyor. Valiler, kaymakamlar, kamu idarecilerinin üzerinde iktidar baskısı sürüyor” ifadelerini kullandı.

ÖNCE ANLAYIN
AK Partili milletvekili adayları ve yöneticilere çağrıda bulunan Kılıç, “Biz er meydanında sizinle adil şartlarda güreş tutmak istiyoruz. Sizler ise yenilen pehlivan güreşe doymaz anlayışıyla bizim belediye başkanlarımıza, yerel yönetimlerimize saldırıyorsunuz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başta yerelde kalkınma ve kırsalda uyguladığı projelerden rahatsız olduğunuzu biliyoruz. Çünkü bizim belediye başkanlarımız üretiyor, çalışıyor. Sizin belediyeleriniz gibi beceremediği işi bakanlıkların üstüne yıkmıyor. Metroları, yolları, köprüleri, sosyal projeleri kendi öz kaynaklarıyla yapıyor.  Yandaşa, partilisine ihale peşkeş çekmiyor. Bu kentin metrosu sizin yerel yönetimlerinizdekilerden daha ucuz, daha kaliteli yapılıyor. Bizim belediye başkanlarımızı eleştirmekten vazgeçin. Seçim yerel seçim değildir. Önce bunu anlayın” diye konuştu.

Kılıç, hükümetin ve AK Partili milletvekillerinin İzmir’e faydalı olmak istiyorsa ilk olarak Ankara’da bekletilen, engellenen talepleri yerine getirmeleri gerektiğini belirtti. Kılıç, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’nun verdiği dosyadaki işler ne oldu? Hangi birisini yerine getirdiniz? Türlü vaatler ve oyunlar ile kandırmaya çalıştığınız İzmirli hemşerilerimizin adına tarafınızdan istenilenlerin hangisini yaptınız? Elinizi vicdanınıza koyun ve önce bunları yanıtlayın. Bizim belediye başkanlarımızı kayyumlarla, OHAL KHK’larıyla korkutamazsınız.  Müfettiş baskıları, talimatlı denetim elemanları bizim belediyelerimizi etkilemez. Çünkü bunu daha önce de denediniz. FETÖ’nün emrinde olan bugün büyük çoğunluğu görevlerinden atılmış talimatla çalışan kamu görevlileri eliyle 15 yıldır kenti yöneten anlayışı 397 yıl hapis cezasıyla yargıladınız. Belediyelere operasyonlar yaptınız, çalışamaz hale getirerek kilitlediniz. İzmir’e verdiğiniz sözleri tutun. Seçim meydanlarında yerel değil genel konuları konuşun. Konuşun ki her şey ortaya çıksın” dedi.

 
MHP İzmir'den bayrak çağrısı
 
Başbakan Yardımcısı Şimşek'ten Dolar açıklaması
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Merkez 18 Haziran 2018 Pazartesi 23:07

Bırak yereli geneli sevda hanım millet vekili adayınızın biri Ramazan Bayramını bize Atatürk hediye etti der diğeri yani İnce ben hergün Cuma namazı kılıyorum der siz mi Ülkeyi yöneteceksiniz?

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İzmir'den bayrak çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatından 24 Haziran seçimlerine ...
MHP'li Şahin'den engellilere destek sözü
MHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, 24 Haziran ...
Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Baykal'a ziyaret
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haluk Koç ile birlikte Deniz Baykal’a ...
 
AK Partili Kaya: Bu CHP, Atatürk'ün kurduğu CHP olamaz
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ...
Desteci'den sandalye dağılımı yorumu
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici katıldığı bir ...
AK Partili Doğan'dan 'ittifak' buluşması
AK Parti İzmir milletvekili adayı Bilal Doğan, Sivas derneklerine gerçekleştirdiği ...
 
AK Partili Nasır: İzmir'e karşı sorumluluğumuz var
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir'de açacağı ...
Bakan Arslan'dan esnaflara müjde!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Birileri, ulaştırma ...
CHP’den 21 Haziran'da İzmir’e davet: Mitingde ilk yaşanacak
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 21 Haziran Perşembe günü ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva