HABERLER>POLİTİKA
18 Haziran 2018 Pazartesi - 09:18

CHP’den 21 Haziran'da İzmir’e davet: Mitingde ilk yaşanacak

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 21 Haziran Perşembe günü Muharrem İnce’nin katılımıyla İzmir’de yapılacak miting için teyakkuzda. İl Başkanı Deniz Yücel, İzmirlileri Gündoğdu Meydanı'na davet etti.

CHP’den 21 Haziran da İzmir’e davet: Mitingde ilk yaşanacak

21 Haziran Perşembe günü Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek miting için hazırlıkların son aşamada olduğu belirten, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, mitingin İzmir’de yapılmış en büyük lider mitingi olacağını ifade ederek, tüm İzmirlileri bu tarihi mitinge katılmaya davet etti.

Miting hazırlıkları hakkında bilgi veren Yücel, şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’nin kampanyasında İzmir çok özel bir yer tutuyor. Herkesin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’de bizler gibi, 24 Haziran seçimlerinde İzmir’den gelecek oyların Türkiye geneline yapacağı katkıyla Cumhurbaşkanı olacağına inanıyor. İzmir’in çağdaş, modern, demokrasiden ve adaletten yana tavrının tüm ülkede tamam rüzgarı estireceğini biliyoruz. Tüm bunlar göz önüne alındığında, İzmir mitingimiz tarihi bir misyon üstleniyor.

DEVASA PLATFORM
Mitingimizde Muharrem İnce’nin ilk kez kullanacağı devasa bir platform kuruyoruz. Bu platform yaklaşık 3 günde inşa edilecek. Bu miting aynı zamanda adeta bayrak mitingi, adalet mitingi gibi olacak. Yüz binlerce Türk bayrağını, alana gelecek İzmirlilere dağıtacağız. İzmirlilerin sıcaktan çok etkilenmemesi için miting saatimizi 19.00 olarak belirledik. Miting günü meydanda vatandaşlarımıza sürekli olarak su dağıtılacak. Muharrem İnce bugüne kadar harika mitingler yaptı. Gittiği her yerde çok büyük ilgi ve izdiham oluştu. Bu ilgi, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı seçileceğinin en büyük göstergesidir. Ama İzmir’de 21 Haziran’da yapacağımız miting şimdiye kadar yapılan tüm mitinglerden çok daha kalabalık ve coşkulu olacak. İzmir, Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklandığı günden bu yana Muharrem İnce’nin büyük İzmir mitingini bekliyor. Bu miting, İzmir’de bir seçim için şimdiye kadar yapılmış en büyük miting olacak. O gün Muharrem İnce’yi mahşeri bir kalabalıkla karşılayıp, Sayın İnce ile birlikte en güçlü ‘Tamam’ mesajını İzmir’den vereceğiz"

İZMİR’İN BAŞKALDIRIŞI, TÜRKİYE’NİN KURTULUŞU İÇİN
Tüm Türkiye’de yaşanan Muharrem İnce rüzgarının İzmir’de tarifsiz bir coşkuya dönüşeceğini söyleyen Deniz Yücel “İzmir 16 yıllık AKP ve Erdoğan ayrımcılığından en büyük payı alan kent olmaktan, özgürlüğüne vurulan prangalardan, İktidar kanadından sürekli olarak duyduğu hakaretlerden, gençlerimiz sokakta başlayıp sosyal medyaya ulaşan baskılardan, kadınlarımız ikinci sınıf muamele görmekten, işçilerimiz emeklilerimiz sürekli haklarının gasp edilmesinden artık bıktı. 21 Haziran Perşembe günü, tüm bu baskılara İzmir’in tek vücut olarak baş kaldırışının ve Muharrem İnce ile birlikte kurtuluşun tarihi olacaktır. Bu miting bir siyasi parti mitingi değil, bu ülkeyi çıkarsız seven, milletimizin birliğine, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete inanan herkesin mitingi olacaktır.  Bu tarihi mitinge genci yaşlısı, kadını erkeği, tüm İzmirlileri davet ediyoruz. İzmir’in tüm spor kulüplerinin taraftarlarını formalarıyla, kadınlarımızı sloganlarıyla, sendikalarımızı, tüm meslek birliklerimizi, hemşeri derneklerimizi kısacası Muharrem İnce ile İzmir’de yazılacak tarihe şahitlik etmek, hatta bu tarihi yazmak isteyen tüm İzmirlileri, 21 Haziran Perşembe günü, saat 19.00’da Gündoğdu meydanına bekliyoruz. Ailenizi, dostunuzu, mahallenizi, iş arkadaşlarınızı toplayın, bayrağınızı elinize alın gelin. O gün İzmir’in farkını dünyaya birlikte gösterelim.” dedi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İzmir Gündoğdu Meydanı’nda perşembe günü yapacağı mitingin hazırlıkları sürüyor. Bir organizasyon şirketi tarafından geçen cumartesi günü başlayan çalışmaların, perşembe sabahı bitirilmesi planlanıyor. 60 kişilik ekip, 50 metre uzunluğundaki dev sahneyi kurmak için uğraşıyor. (Haber Merkezi, DHA)

 
AK Parti'nin İstanbul mitingine kaç kişi katıldı?
 
İşte Euro 2024'te sahne alacak stadlarımız
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Giritli... 18 Haziran 2018 Pazartesi 20:46

Perşembe akşamı oradayız...Türkiye miting görsün...

Yorumu oyla      14      5  
Gürkan 18 Haziran 2018 Pazartesi 13:11

Bedava kek yoksa gelmem

Yorumu oyla      15      5  
ilk miting 18 Haziran 2018 Pazartesi 10:02

daha önce katılmamıştım hiçbir siyasi mitinge, benim de ilk katıldığım siyasi miting olacak...

Yorumu oyla      19      5  
Varol ZENGİNOBUZ 18 Haziran 2018 Pazartesi 09:54

Bu yola Ocak 2018' de Ankara'dan çıktım. Yolun yolumdur,yoluna bu can fedadır. Türkiye'ye güvence MUHARREM İNCE...Sen ülkenin en uzun köprüsünü kurdun bile. Edirne'den Van'a kardeşliğin İNCE köprüsü....

Yorumu oyla      21      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ: CHP'li yöneticiler Demirtaş ile beraber yürüyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İzmir Marşı'nı söylerken ...
Uğurlu ve Kırkpınar'dan bayram mesaisi
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve AK Parti İzmir Milletvekili ...
İnce'ye: Gereğini önümüzdeki hafta yapacağız
AK Parti'nin Yenikapı'daki İstanbul mitingi başladı. Cumhurbaşkanı Recep ...
 
AK Parti'nin İstanbul mitinginde Çiller sürprizi
Eski başbakan Tansu Çiller, AK Parti'nin Yenikapı mitingine katılmak için ...
'Olmasaydık, Erdoğan'ın kaç puan alacağını konuşacaktık'
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Bursa’da ...
CHP'li Böke: Kılıçdaroğlu ile aramda sorun yok
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi (PM) Selin Sayek Böke, Ak ...
 
İnce'den Erdoğan'a 'reyting' yanıtı
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Tunceli'de vatandaşlara seslendi. ...
CHP'li Serter'den bayramda seçim mesaisi
24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kalan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili ...
MHP'li Karataş'tan partililere ve vekil adaylarına teşekkür
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı parti teşkilatına ve ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva