HABERLER>POLİTİKA
18 Haziran 2018 Pazartesi - 10:40

AK Partili Doğan'dan 'ittifak' buluşması

AK Parti İzmir milletvekili adayı Bilal Doğan, Sivas derneklerine gerçekleştirdiği bayramlaşma ziyaretinde Cumhur İttifakı’nın MHP ve BBP’li milletvekili adaylarıyla bir araya geldi. Doğan, Cumhur İttifakı'nın Türkiye üstüne oynanan oyunlara karşı milletin çektiği set olduğunu vurguladı.

AK Partili Doğan dan  ittifak  buluşması

AK Parti İzmir 1’inci bölge milletvekili adayı Bilal Doğan, Ramazan Bayramı’nın son gününü de yoğun ziyaretlerle geçirdi. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarını gezen Doğan, Sivas dernekleri ile bayramlaşma ziyaretinde, Cumhur İttifakı’nda bulunan MHP’nin 1’inci bölge milletvekili adayları Salim Arduçlu ve Ali Peynirci ve BBP’nin Ak Parti sıralarından aday gösterilen milletvekili adayı Ahmet Gürhan ile bir araya geldi.

Ak Parti milletvekili adayı Doğan, Cumhur İttifakı’na neden gerek duyduklarını şu sözlerle açıkladı: “15 Temmuz hain FETÖ darbesinin Sayın Binali Yıldırım ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından boşa çıkarıldı. Ardından vatanını ve milletini seven liderler, Vumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, şer odaklarına karşı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü için birlikte hareket ettiler”

“İTTİFAK EMPERYALİSTLERİN OYUNLARINI BOZDU”
Seçim döneminin başlamasının ardından ise emperyalistlerin, dış ve iç mihrakların bu kez dünyanın en hızlı büyüyen ülkesi olan, ihracatı rekorlar kıran Türkiye'yi, büyüme rakamlarının açıklandığı günde kredi notunu düşürerek ekonomik olarak zor durumda bırakma çabalarının Erdoğan tarafından fark edildiğini açıklayan Doğan ''Bu birbirimize sadece kenetlenmemizi sağladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, MHP ve BBP’nin de içinde bulunduğu bir ittifakı Cumhur İttifakı’nı ortaya çıkardı. Bu ittifak onların oyunlarını bozdu ve 24 Haziran’dan sonra tamamen bozacak inşallah” dedi.

“ORTADOĞU İÇİN SEÇİMLERDEN GÜÇLÜ ÇIKMALIYIZ”
Emperyalistlerin bu kadar saldırgan olduğu dönemde birlikte hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz ve sonrasında gördüklerini aktaran Doğan, “Bu süreçten 24 Haziran’da güçlü çıkmamız gerekiyor, Filistinli Müslümanlar, yerinden edilmiş Suriyeliler ve Ortadoğu için güçlü çıkmamız gerekiyor. Bu coğrafyada umut olan Türkiye’nin güçlü ve ayakta durması için 24 Haziran’daki seçimlerde oylarınıza ihtiyacımız var. MHP, BBP ve Ak Parti bu yüzden tek yumruk olarak seçimlere gidiyor” diye konuştu.

Doğan, tüm saldırılara karşı dik bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Türkiye’nin, seçimlerden güçlü çıktığı takdirde daha güçlü Filistin, daha güçlü Balkanlar, daha güçlü Ortadoğu anlamına geleceğini söyledi.

MİTİNGE ÇAĞRI
Başbakan Binali Yıldırım’ın da İzmir 1’in Bölge Milletvekili Adayı olduğunu hatırlatan Doğan, “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım da İzmir 1’inci bölge milletvekili adayı biliyorsunuz. Pazartesi gününden itibaren kentimizin çeşitli bölgelerinde seçim çalışmaları yürütecek. Sayın Yıldırım, 18 Haziran Pazartesi günü saat 20.00’da Bayraklı Sevgi Yolu’nda, 19 Haziran Salı günü ise saat 20.00’da ise Karabağlar’da bulunan Eski İzmir Pazaryeri’nde sizlerle buluşacak” ifadesini kullandı. Doğan, mitinge tüm vatandaşların davetli olduğunu ve büyük bir kalabalığın orada bulunacağını söyledi.

 
AK Partili Nasır: İzmir'e karşı sorumluluğumuz var
 
İzmir iş dünyasından seçim sonrası reform çağrısı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Nasır: İzmir'e karşı sorumluluğumuz var
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir'de açacağı ...
Bakan Arslan'dan esnaflara müjde!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Birileri, ulaştırma ...
CHP’den 21 Haziran'da İzmir’e davet: Mitingde ilk yaşanacak
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 21 Haziran Perşembe günü ...
 
AK Partili Dağ: CHP'li yöneticiler Demirtaş ile beraber yürüyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İzmir Marşı'nı söylerken ...
Uğurlu ve Kırkpınar'dan bayram mesaisi
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve AK Parti İzmir Milletvekili ...
İnce'ye: Gereğini önümüzdeki hafta yapacağız
AK Parti'nin Yenikapı'daki İstanbul mitingi başladı. Cumhurbaşkanı Recep ...
 
AK Parti'nin İstanbul mitinginde Çiller sürprizi
Eski başbakan Tansu Çiller, AK Parti'nin Yenikapı mitingine katılmak için ...
'Olmasaydık, Erdoğan'ın kaç puan alacağını konuşacaktık'
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Bursa’da ...
CHP'li Böke: Kılıçdaroğlu ile aramda sorun yok
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi (PM) Selin Sayek Böke, Ak ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva