HABERLER>POLİTİKA
2 Mart 2019 Cumartesi - 10:16

CHP’li Kılıç: Seçimleri sahada kazanacağız

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Avukat Sevda Erdan Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Narlıdere’den sonra Aliağa’da da vatandaşlarla bir araya geldi.  İzmir’in hem birinci hem de ikinci bölgesinde saha çalışması yaptığını vesokakların dili olacağını belirten Kılıç, “Bütün çabamız çocuklarımızın, gençlerimizin ve insanlarımızın huzur içinde, güler yüzlü, hoşgörülü ve hakça paylaşan kentlerde yaşaması için” dedi.

CHP’li Kılıç: Seçimleri sahada kazanacağız

Seçimlerin ancak ve ancak insanlara dokunularak kazanılacağını ve bunun için bölge ayrımı yapmadan İzmir’in her ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sokakların dili olacağını belirten Kılıç, önceki gün Narlıdere’de start verdiği seçim çalışmalarına dün de Aliağa’da devam etti. Her iki ilçede esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Kılıç, yerel seçimlerde CHP’nin adayları için destek istedi.

Narlıdere’de Belediye Başkan Adayı Ali Engin, İlçe Başkanı Şahin Fırat, ilçe örgütü ve Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte saha çalışması yapan Kılıç, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizin bütün faturasını vatandaşların çektiğini belirterek, seçimlerin hükümete ders vermek açısından büyük bir fırsat olduğuna işaret etti. İktidarın bütün baskılarına rağmen İzmir’in kendi olanaklarıyla birçokbaşarı öyküsü yazdığını ve önümüzdeki dönemde de yeni projelerle bunları süsleyeceğini belirten Kılıç, “Bütün çabamız çocuklarımızın, gençlerimizin ve insanlarımızın huzur içinde, güler yüzlü, hoşgörülü ve hakça paylaşan kentlerde yaşaması için” dedi.

Birinci bölgedeki Narlıdere’den sonra ikinci bölgedeki Aliağa’da da saha çalışması yapan Kılıç, ilçenin bütün sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi, haftalık Helvacı pazarında esnafın ve alış veriş yapanların sorunlarını dinledi. Aliağa Belediye Başkanı Özcan Durmaz ve ilçe örgütüyle birlikte vatandaşların sorunlarını da dinleyen Kılıç, 1 Nisan sabahı Aliağa’da da CHP bayrağının dalgalanacağına inandığını belirterek şunları söyledi:

“Kime dokunsak bin ah işitiyoruz, üreten de, satan da, alan da dertli. Hiç kimse halinden memnun değil. Ancak umutsuz değiliz. Biz İzmirliler olarak geçmiş 16 yıl boyunca bu konuda çok başarılı bir sınav verdik. Bu konuda kırsal kalkınmanın öncüsü olan ve İzmir’in bütün Türkiye’de örnek gösterilen bir model olmasını sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu olmak üzere bütün CHP’li ilçe belediye başkanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim.Demokrasiden, laiklikten, çağdaşlıktan, özgürlükten ve hoşgörüden taviz vermeden yolumuzu, metromuzu, raylı ulaşımı, arıtma tesisimizi kendimiz yaptığımız gibi üreticimize de sahip çıkarak kendi modelimizi yarattık. Kırsaldan merkeze dayanışmayı esas alan İzmir modelini önümüzdeki dönem daha da geliştireceğiz.

Ne üreticimizi ne de tüketicimizi mağdur etmeyeceğiz. İnsan odaklı politikalarla hiç kimseyi ayrıştırmadan hep birlikte büyüyeceğiz. İzmir yoksulluğu da yenen şehir olarak bir başka başarıya daha imza atacak, Aliağa ve diğer ilçelerle birlikte bütün İzmir’de ‘MART’IN SONU BAHAR OLACAKTIR.”

 
Ege Denizi'nde korkutan deprem!
 
CHP Gaziemir adayı Arda'dan taziye evi sözü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Merkez 2 Mart 2019 Cumartesi 18:35

Seçimler sahada değil sandıkta kazanılır....

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Karşıyaka adayı Tugay'dan engellilere destek sözü
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, biraraya geldiği ...
İzmir'in o ilçesinde DSP'den son gün hamlesi!
 Demokratik Sol Parti'nin (DSP) Ödemiş Belediye Başkanı Adayı Güngör Demirkaya olarak belirlendi.
Çavuşoğlu: Patriot konusunda müzakereler başladı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugüne kadar Patriot konusunda, en ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir’in çöpünü ben mi yiyeceğim?
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir’in çöpünü ben mi yiyeceğim?
Aday Doğan projelerini tanıttı, hedefi koydu: İzmir’in en az 20 ilçesini alacağız
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Doğan, projelerini tanıtırken, ...
CHP Bornova adayı İduğ: Büyükşehir ile uyum içinde çalışacağız
Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, ...
 
CHP Ödemiş'te yeni yönetim törenle tanıtıldı
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis ve yeni yönetim kurulu, düzenlenen ...
CHP Buca’da samimi görüntüler: Piriştina ve Kılıç’tan dostluk fotoğrafı
Buca Belediye Başkanı Priştina, meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla ...
HDP’den flaş hamle: İzmir’de dengeler değişiyor mu?
Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında CHP’nin Adayı Soyer’e destek ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva