HABERLER>POLİTİKA
2 Mart 2019 Cumartesi - 08:30

Aday Doğan projelerini tanıttı, hedefi koydu: İzmir’in en az 20 ilçesini alacağız

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Doğan, projelerini tanıtırken, “10 yıldır ihmal edilen bir kentle karşı karşıyayız. Bizler ilçenin sorunlarını biliyoruz. Çözüm için birlikte çalışacağız. Projelerimiz İzmir'in kaderini değiştirecek. İzmir'in en az 20 ilçesini alacağız” dedi.

Aday Doğan projelerini tanıttı, hedefi koydu: İzmir’in en az 20 ilçesini alacağız

EGEDESONSÖZ- Cumhur İttifakı'nın Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan'ın 31 Mart yerel seçimleri için hazırladığı projelerin tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Programa Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir milletvekilleri, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ve çok sayıda partili katıldı.

PROJELERİNİ ANLATTI HEDEFİ AÇIKLADI: İZMİR’İN EN AZ 20 İLÇESİNİ ALACAĞIZ
Karabağlar için hazırladığı projelerin sunumunu yapan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Bilal Doğan, “10 yıldır ihmal edilen bir kentle karşı karşıyayız. Bizler ilçenin sorunlarını biliyoruz. Çözüm için birlikte çalışacağız. Projelerimiz İzmir'in kaderini değiştirecek. İzmir'in en az 20 ilçesini alacağız. Karabağlar'da kimse sokakta kalmayacak. Mutlu çocuk kreşleri kuracağız. Semtlerin ihtiyaçlarına göre projeler üreteceğiz. Büyükleri sokağa terk etmemek için  'Karabağlar İkinci Bahar Lokali' adı altında bir proje hayata geçireceğiz. İlçenin büyük bir kongre salonuna ihtiyaç var” ifadelerini kullandı.

Proje tanıtım toplantısında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Türkiye'nin bir beka problemi var mıdır? Vardır. Türkiye sürekli olarak istikrarsızlaştırılmak isteniyor. Ve bu istikrarsızlaştırmada Türkiye sistematik olarak bu işe maruz bırakılmak isteniyor” dedi.

Büyük dayısının İstiklal Mücadelesi'nde Atatürk'ün yanına gittiğini ve daha sonra hastalandığı için geri döndüğünü söyleyen Bakan Bekir Pakdemirli, “Geriye döndü ama cephede verem olmuştu. Geldi ve seçimlerde oy kullandı. Kalıbımı basarım ki CHP'ye oy verdi. Ama CHP o günkü CHP değil. CHP artık tamamen kendini kaybetmiş, değişik bir parti. Terör örgütleri ile ortaklık kuran bir parti. Yani CHP artık Atatürk'ün kurduğu parti değil. Bunu tüm teşkilatımız İzmirliye anlatmalı. Milli Mücadele'deki CHP olmadığını anlatmamız gerekiyor çünkü İzmir'in belli kalıpsal davranış şekilleri var. Bu davranış şekillerinden İzmirliyi mutlaka vazgeçirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

ZEYBEKCİ BAŞKANIM BELEDİYE BAŞKANI OLACAK, İZMİR'İN İŞ VE AŞ PROBLEMİNİ 2 YILDAN DAHA AZ BİR SÜREDE HALLEDECEK
Pakdemirli, “Şehrin çarpık yapısı, kirli havasından dolayı mutsuz oluyordum. Daha sonra kendimi siyasetin içinde buldum ve Ankara'ya gittim. Ama Ankara'ya gidip de İzmir'e bakmayanlardan değilim. İzmir için mücadelem sonuna kadar devam edecek. İzmir çok daha iyisini hak ediyor. Ben İzmir aşığı olan biriyim. İşim bitince tekrar buraya döneceğim ama tekrar buraya dönmekle ilgili Nihat Zeybekci başkanım aday olmadan öce kafamda soru işareti vardı. Acaba İzmir'e dönsem mi, acaba çocuklarım İzmir'de iş ve aş edinebilir mi? Acaba çocuklarıma İzmir'de doğru bir kariyer sunabilir miyim? Evet, ben dönerim ama çocuklarım başka şehirlerde mi olacak? Hep bunları düşünüyordum, şimdi içim rahat. Nihat Zeybekci başkanım belediye başkanı olacak, İzmir'in iş ve aş problemini 2 yıldan daha az bir sürede halledecek” dedi. 

İZMİR KOCAMAN BİR ŞİRKET, BİZ CEO SEÇİYORUZ
İzmir'i kocaman, büyük bir şirkete benzeten Pakdemirli, kentin çok büyük bir bilançosunun olduğunu belirterek, “İzmir kocaman büyük bir şirket. Büyük bir bilançosu var. Bu bilançoları da yönetirken, 'Benim borcum yok, benim bilanço çok sağlıklı' deme lüksümüz yok. Bankacılık da yaptım, tembel bilanço denilen bir şey var. Yani kasanızda paranız var ama harcamıyorsunuz, yatırım yapmıyorsunuz. Şehrin yarınına yatırım yapmıyorsunuz? Aslında biz şehre bir CEO seçiyoruz. Bu CEO da insana dokunmayı bilecek. Başkan adayımız, hem çok iyi bir iş adamı, hem parayı yönetmeyi biliyor. Mayıs ayında bizim hanım doğum yapacak. 2100 yılına göre bir plan ve program yapmamız lazım. Bu çocuklarımız nerede yaşayacak?  Uzun vadeli düşünüp plan yapmamız lazım. Turizm ile ilgili rakamların bu kadar dramatik olduğunu bilmiyordum. Bizim Antalya'dan aşağı kalır yanımız yok ki ama neden fotoğraf karesi 30 yıl öncekiyle aynı? 31 Mart akşamı oyumu kullandıktan sonra Konak Meydanı'na doğru gideceğim. Zeybek oynamayı bilmiyorum ama hep birlikte 31 Mart akşamı zeybek oynamaya var mısınız” açıklamasında bulundu.

KOCAOĞLU KOŞARAK ANKARA’YA ‘HAYIR’ DEDİ, ONA İNATLA ADAY AÇIKLANDI
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “Benim Türk ve Kürt kardeşimin kardeşliği, bu gök kubbe çökmedikçe, yer yarılmadıkça ilelebet kıyamete kadar bu topraklarda devam edecek. Onlar bunu değiştiremeyecek. Bu partinin eş genel başkanı bayan bundan 50 gün önce İzmir'e geldi. Buradaki il kongresinde, 'Bizim kabul edeceğimiz, bizim onaylayacağımız, bizim evet diyeceğimiz bir aday üzerinde anlaşacağız' dedi.  Ve o parti, CHP adayı açıklanana kadar 'tık' ses çıkarmadı.  CHP inatla, ısrarla, içinde ki her türlü 'hayır' demesine rağmen, hatta bu şehir buna teslim edilmez diyerek, Aziz Kocaoğlu'nun bir gün koşarak Ankara'ya gittiği ve 'Hayır' dediği, ona rağmen inatla bir aday açıklandı. O aday açıklandığının ertesi günü o parti çıktı, 'Bu aday bizim adayımızdır, ay çıkarmıyoruz ve destekliyoruz' dedi. Milletin iradesini iki lider, milletimiz ne diyorsa o. Biz  birlikteyiz. Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır' dedi ve şeffaf bir şekilde iki parti oturdu. Aslanlar gibi 31 Mart'taki belediye meclis üyelerini yazdılar ve ilan ettiler. Bunlar AK Partili, bunlar da Milliyetçi Hareket Parti'sinden diye. Açık, şeffaf, milletin dediği gibi” diye konuştu.

31 MART'TA CHP KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN KURTULACAK
Zeybekci ayrıca, “Sorun onlara, 'sizin listenizde kimler var? Hangi dağdan geldi adresleri ve isimleri?' Sorun onlara. Bu ittifak neyin karşılığında oldu diye sorun onlara. Niyetleri iktidara gelmek, oylarını yükseltmek değil. Niyetleri İzmir'de ne? Maraş'ı, Çorum'u, Başbağlar'ı unutmamak lazım, niyetleri de görmek lazım diye düşünüyorum.  Benim kardeşlerim İzmir'de bu seçimlerin sonuçları itibari ile gerçekten iktidar hedefi olan, gerçekten yüzde 40-45'leri, hatta iktidarı hedefleyen bir milli ana muhalefet partisini de kazandıracağını da unutmamalarını istiyorum. 31 Mart seçim sonuçları ile inşallah CHP de rahatlayacak. CHP de milli bir muhalefet partisi haline gelecek. İktidarın ensesinde nefesini hissettiren bir amaca doğru yönelecek. 31 Mart'ta CHP Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kurtulacak. 31 Mart'ta o zeybek Konak Meydanı'nda illaki oynanacak” dedi.

BU ADAM BUNDAN KAÇAMAZ
MHP'li Hasan Kalyoncu, “CHP ile İYİ Parti arasında fark yok. CHP milliyetçi oyları nasıl kaydıracağının peşinde. Bunu yapamayacaklar. İzmir kötü yönetiliyor. Belediyeler hizmet için var. Bir belediye başkan adayı çıkardılar. Bir öncekinden memnun kalmamışlar. Bunu kabul ediyorlar ve Seferihisar'dan bir aday bulup getiriyorlar. Babası işkenceci. İnsanlık suçu işleyen birisi. Sonra diyorlar ki, 'Oğullar babalarının suçlarından yargılanamaz'.  Hayır efendim, babasının işkence yaptığı ve idama yolladığı, hapishanelere yolladığı, hapishanelerde tuttuğu insanların çocuklarına iş verilmedi. Hiç bir kuruma alınmadı. Onların babalarının suçu yokken, isnat esilen suçlarla beraber babalarının suçlarının bedelini ödüyorsa, bu adam bundan kaçamaz. Ki, işkenceyi övmek ve sahip çıkmak da suçtur. Babasına sahip çıkıyor mu? Sahip çıkıyor. Bu şahsiyetin bizim için hiçbir değeri yok. Zaten belediye başkanlığı yaptığı yerde de çok fazla hizmet vermediği aşikar. Hendek destekçisi, bu adamın burada kazanmaması gerekiyor. Bu adam bu şehre layık değil” diye konuştu.

 

 
CHP Bornova adayı İduğ: Büyükşehir ile uyum içinde çalışacağız
 
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir’in çöpünü ben mi yiyeceğim?
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dikkat 2 Mart 2019 Cumartesi 18:37

Bazi ilcelerin cok dar gelirli insanlarimizin, akrabalik ve hemsehriciligi n kuvvetli olan yerlerde baskan adaylarinin maddiyat vaatlerini ifsa etmek insani gorevdir

Yorumu oyla      4      5  
Gürkan 2 Mart 2019 Cumartesi 16:46

Karabağlar'ın en büyük eksikliği mutlu çocuk kreşleri ve kongre merkezi mi?

Yorumu oyla      4      5  
nerede bu merkez? 2 Mart 2019 Cumartesi 14:07

ilk paragrafı okudum sonra bir gülme bir gülme geldi. ama nasıl gülüyoruz. öyle böyle değil. ama nasıl.......

Yorumu oyla      4      5  
araştırdım 2 Mart 2019 Cumartesi 12:30

Belediyenin içme suyundan binlerce insan zehirlenmiş hiç kimsenin sesi çıkmıyor, ne görevden alınan var ne istifa eden. Sayın Cumhurbaşkanım sizin de mi haberiniz yok. Bucak taki bu konuyu bütün ülke insanı biliyor. Günahtır bebeklere, çocuklara, hamilelere, bebeğini emziren annelere, abdest almak için şebeke suyunu kullandığı için zehirlenen insanlara.

Yorumu oyla      6      5  
KARABAGLAR HALKI 2 Mart 2019 Cumartesi 12:17

ya bilal başkan ne projesinden bahsediyorsunuz istanbulu betona cevirdiniz trafik sorununu cözemediniz ..ankarayı parsel parsel paylaştınız..izmir kaldı o yüzden şimdi buraya göz diktiniz bu kadar ranta acık izmiri ellemeyin biz burda mutkuluz bakın göztepe stadını sehrin göbegine yaptınız şimd bu semt te yaşanack sorunları kim çözecek.herseyi oldu bittige getiriyorsnuz yapmayın ülke yangın yeri evlerimize zar zor ekmek götürüyoruz.millet perişan siz hala kendi manfaatlerinizin peşindesiniz sizle düşünmeyen herkes terörist sizle olmayan herkes hain o yüzden bu sefer sandık size gerekli cevabı verecektir

Yorumu oyla      6      5  
Güler 2 Mart 2019 Cumartesi 12:13

Tam okuyayım diyom, başlığı okuyom, tam o sırada bi gülme geliyo...

Yorumu oyla      6      5  
Ercan 2 Mart 2019 Cumartesi 12:09

Sayin dogan acaba sahilde yapilan yeni meydana gittiniz mi.Hani yapiliken bol bol fotoğraf çektirip verip veristiriyordunuz Hatta kaçak yapilan yerler var diyerek de işi ileri götürenler oldu..Sizi aday gostermeleri bile aslida partinizin izmire ne kadar şaşı baktığının göstergesi.

Yorumu oyla      4      5  
Buğday ambarı 2 Mart 2019 Cumartesi 12:04

Nerede bu buğday ambarı yahu?

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 2 Mart 2019 Cumartesi 11:09

Biri ekonomiyi batırmış, verdiği teşviklerle kentimizden fabrikalarımızın taşınmasına sebep olmuş işsizliğe çare olamamış; diğeri de Mccain isimli dondurulmuş patatesin dünya tekeli şirketin ortadoğu sorumlusu aynı zamanda tarımın celladı biri eski diğeri yeni bakan olmak üzere gelmişler bunu yapacağız şunu yapacağız diyorlar. Yahu neler yaptığınızı zaten biliyoruz onun için sizi ve zihniyetinizi istemiyoruz bir de çıkmış halkın karşısına utanmadan yalan yanlış konuşuyorsunuz.

Yorumu oyla      11      5  
Gürkan 2 Mart 2019 Cumartesi 10:59

Projeler güzel. Özellikle semtlerin ihtiyacına göre proje üreteceğiz güzel bir proje :) Soyer'e babası üzerinden yüklenilen toplantıda tarım bakanının da olması enteresan.

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Bornova adayı İduğ: Büyükşehir ile uyum içinde çalışacağız
Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, ...
CHP Ödemiş'te yeni yönetim törenle tanıtıldı
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis ve yeni yönetim kurulu, düzenlenen ...
CHP Buca’da samimi görüntüler: Piriştina ve Kılıç’tan dostluk fotoğrafı
Buca Belediye Başkanı Priştina, meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla ...
 
HDP’den flaş hamle: İzmir’de dengeler değişiyor mu?
Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında CHP’nin Adayı Soyer’e destek ...
İşte ABD'den Türkiye'ye gelen S-400 teklifi!
Bloomberg'in haberine göre, ABD yönetimi Türkiye'ye S-400'lerden vazgeçmesi ...
CHP Adayı Soyer'den Bergama mesaisi
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, seçim ...
 
Zeybekci'den Soyer'e yanıt: İzmir’in onay bekleyen hiçbir projesi yok!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, (CHP) İzmir ...
"Asgari ücret farkını belediyelerimiz ödeyecek"
Belediye işçilerine seslenen Kılıçdaroğlu, CHP belediyelerinde asgari ...
'Fiyatlar böyle giderse farklı adımlar atacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Fiyatlar bir anda tanzim satışlarla yüzde 50 düştü. ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva