YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
dikkat 2 Mart 2019 Cumartesi 18:37

Bazi ilcelerin cok dar gelirli insanlarimizin, akrabalik ve hemsehriciligi n kuvvetli olan yerlerde baskan adaylarinin maddiyat vaatlerini ifsa etmek insani gorevdir

Yorumu oyla      4      5  
Gürkan 2 Mart 2019 Cumartesi 16:46

Karabağlar'ın en büyük eksikliği mutlu çocuk kreşleri ve kongre merkezi mi?

Yorumu oyla      4      5  
nerede bu merkez? 2 Mart 2019 Cumartesi 14:07

ilk paragrafı okudum sonra bir gülme bir gülme geldi. ama nasıl gülüyoruz. öyle böyle değil. ama nasıl.......

Yorumu oyla      4      5  
araştırdım 2 Mart 2019 Cumartesi 12:30

Belediyenin içme suyundan binlerce insan zehirlenmiş hiç kimsenin sesi çıkmıyor, ne görevden alınan var ne istifa eden. Sayın Cumhurbaşkanım sizin de mi haberiniz yok. Bucak taki bu konuyu bütün ülke insanı biliyor. Günahtır bebeklere, çocuklara, hamilelere, bebeğini emziren annelere, abdest almak için şebeke suyunu kullandığı için zehirlenen insanlara.

Yorumu oyla      6      5  
KARABAGLAR HALKI 2 Mart 2019 Cumartesi 12:17

ya bilal başkan ne projesinden bahsediyorsunuz istanbulu betona cevirdiniz trafik sorununu cözemediniz ..ankarayı parsel parsel paylaştınız..izmir kaldı o yüzden şimdi buraya göz diktiniz bu kadar ranta acık izmiri ellemeyin biz burda mutkuluz bakın göztepe stadını sehrin göbegine yaptınız şimd bu semt te yaşanack sorunları kim çözecek.herseyi oldu bittige getiriyorsnuz yapmayın ülke yangın yeri evlerimize zar zor ekmek götürüyoruz.millet perişan siz hala kendi manfaatlerinizin peşindesiniz sizle düşünmeyen herkes terörist sizle olmayan herkes hain o yüzden bu sefer sandık size gerekli cevabı verecektir

Yorumu oyla      6      5  
Güler 2 Mart 2019 Cumartesi 12:13

Tam okuyayım diyom, başlığı okuyom, tam o sırada bi gülme geliyo...

Yorumu oyla      6      5  
Ercan 2 Mart 2019 Cumartesi 12:09

Sayin dogan acaba sahilde yapilan yeni meydana gittiniz mi.Hani yapiliken bol bol fotoğraf çektirip verip veristiriyordunuz Hatta kaçak yapilan yerler var diyerek de işi ileri götürenler oldu..Sizi aday gostermeleri bile aslida partinizin izmire ne kadar şaşı baktığının göstergesi.

Yorumu oyla      4      5  
Buğday ambarı 2 Mart 2019 Cumartesi 12:04

Nerede bu buğday ambarı yahu?

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 2 Mart 2019 Cumartesi 11:09

Biri ekonomiyi batırmış, verdiği teşviklerle kentimizden fabrikalarımızın taşınmasına sebep olmuş işsizliğe çare olamamış; diğeri de Mccain isimli dondurulmuş patatesin dünya tekeli şirketin ortadoğu sorumlusu aynı zamanda tarımın celladı biri eski diğeri yeni bakan olmak üzere gelmişler bunu yapacağız şunu yapacağız diyorlar. Yahu neler yaptığınızı zaten biliyoruz onun için sizi ve zihniyetinizi istemiyoruz bir de çıkmış halkın karşısına utanmadan yalan yanlış konuşuyorsunuz.

Yorumu oyla      11      5  
Gürkan 2 Mart 2019 Cumartesi 10:59

Projeler güzel. Özellikle semtlerin ihtiyacına göre proje üreteceğiz güzel bir proje :) Soyer'e babası üzerinden yüklenilen toplantıda tarım bakanının da olması enteresan.

Yorumu oyla      8      5  
hikaye 2 Mart 2019 Cumartesi 10:51

Hazinede para varsa bırakın projeyi milletin mutfağında yangın var milletin hali perişan ne nprojesinden bahsediyorsunuz? Proje istiyorsanız ilk önce Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını insanların istediği ve şehir plancılığına uygun olarak düzeltin. 10 yıldır Ak Parti seçmeni bu yüzden belediye seçimlerinde Ak Partiye oy vermiyor. Vaatlerinizi önce külliyenin onayına sunun

Yorumu oyla      12      5  
ayip 2 Mart 2019 Cumartesi 09:47

subat ayinda Bucak Burdurda icme suyundan binlerce insan zehirlendi kimseden ses yok siz once insana deger verin

Yorumu oyla      15      5  
Serkan ceyhun 2 Mart 2019 Cumartesi 07:19

Bilal bey bu projeleri uygularsa Karabağlar uçar.. Ki ben Bilal beyi tanırım sözünde durur... Yolun açık olsun özü sözü bir adam Bilal Doğan..

Yorumu oyla      5      18