HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
31 Aralık 2018 Pazartesi - 14:16

CHP’li Başkan Karabağ: İhale mafyası beni istemiyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığını geri çeken Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, “Benim büyükşehir dosyasını vermeden önceki kararımı çok yakınımdaki arkadaşlar biliyor. Amacım belediyeciliği bırakmak ve Büyükşehir Belediyesi için dosya vermemekti. Arkadaşların ısrarıyla dosyamızı verdik. Ama tam bir dejenerasyon var. Hiç hoş şeyler yaşamıyor herkes. Yani bu iş çığırından çıktı. Dolayısıyla rantçılar beni, istemiyor. İhale mafyası beni istemiyor” dedi. Ayrıca CHP İlçe Başkanı Alper’in Karabağ’a yaptığı ‘geri dön’ çağrısının da örgütte rahatsızlığa yol açtığı aktarıldı.

CHP’li Başkan Karabağ: İhale mafyası beni istemiyor!

EGEDESONSÖZ- Bayraklı Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkanı Hasan Karabağ belediyeciliği bıraktığını açıkladı. Süreçte partisine sadece İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı noktasında başvuru yapan Başkan Karabağ, ilçesinde yürüttüğü 2 dönemlik görevine dönmeme kararı almıştı. Büyükşehir aday adaylığını da geçtiğimiz gün geri çeken Karabağ, belediye binası önünde toplanan kalabalıkla vedalaştı.

Karabağ burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve “Benim büyükşehir dosyasını vermeden önceki kararımı çok yakınımdaki arkadaşlar biliyor. Amacım belediyeciliği bırakmak ve Büyükşehir Belediyesi için dosya vermemekti. Arkadaşların ısrarıyla dosyamızı verdik. Bir de ilçeleri gezerek oralardaki tabloyu gördük. İlçe belediyeciliğinin bu sistem içinde yapılması çok zor... Çalışanlara istediğini veremiyorsun, istediğin işleri yapamıyorsun. Büyükşehir yetkileri her şeyi kısıtlıyor ve paranın büyük bölümü Büyükşehir Belediyesine gidiyor. İnsanlar içinde bu kadar bozulma olduğunu burada yaşadım. İnanılmaz kötü insan manzaralarıyla karşılaştım. Bu kendi partimizin içinden de dışından da oldu. İş, aş, ekmek paylaştığımız insanların tanınmaz halde kötü olmaları tamiri mümkün değil. Tam bir dejenerasyon var. Hiç hoş şeyler yaşamıyor herkes. Yani bu iş çığırından çıktı. Dolayısıyla rantçılar beni, istemiyor. İhale mafyası beni istemiyor” dedi.

İLÇE BAŞKANI ALPER’İN ‘GERİ DÖN’ ÇAĞRISI ÖRGÜTTE RAHATSIZLIK YARATTI!
Ayrıca CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’in Karabağ’ın adaylığını geri çekme kararının ardından yaptığı ‘geri dön’ çağrısının ise örgütte rahatsızlığa yol açtığı belirtildi. Özellikle aday adaylarının İlçe Başkanı Alper’in bu açıklamasına tepki gösterdiği aktarıldı. İlçe başkanının tüm aday adaylarına eşit mesafede durmasının beklendiği ve Alper’in açıklamasıyla buna zarar verdiğinin söylendiği iddia edildi. 

 
AK Parti Karabağlar aday adayı Doğan: 2019 değişim yılı olacak
 
CHP'li Kılıç'tan Öykü Arin için destek
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmet eriman 1 Ocak 2019 Salı 11:57

içe başkanı şunu bilmeli yerel seçimde taraf olmamalı.Hayatında sayın karabağ saysinde yakaladığı o olmasa ilçede muhasip dahi yapılmayacağını bilen birisi olarak bir dönem daha istediğimi yaparım mantığı ile ayın karabağ için dön kararı alıyor.Bırak bu işleri Hasan Karabağın yanında düğmelerini iliklemiş hazırolda duran bir ilçe başkanı istemiyor Baayraklı yakışan ve doğru olan hemen ilçe başkanı yönetimiden görevden alınmalıdır Hasan Karabağ ve ekibinee bir takım gerekçelerle angaje olan değil adeta yapışmış ilçe başkanı başka belediye başkanı atandığı takdirde seçim alınmaması içim çalışmayacağı gün gibiortada.CHP de bu tür başkanarın tamamı belediye başkanlarına biat eden,ideolojisi olmayan her açıdan başkandan nemalanan desteklenen bir çıkar gruplarına dönmüştür.Sonuç olarak ilçelerde çoğunda beledidye başkanlarının askerleri olan ilçe başkanlarından geçilmemektedir Bayraklı ilçe başkanı bu saatten sonra partiye yarar değil zarar veriri sayın Deniz Yücel gereğini yapın lütfen yapmazsanız sizde bu partide fincancı katırlarını ürkütmek istemediğiniz anlaşılacaktır.Biliyorsunuz ki eğilim yoklamasını neden istemyen ilçe başkanlarınıbn tamamı var olan başkanlar için taraf olan ilçe başkanlarıdır.ŞİMDİ bAYRAKLIDA EĞİLİM YOKLAMASI YAPILMAZ VAR OLAN İLÇE BAŞKANI GÖREVİNDE KALMAYA DEVAM EDERSE gelecek atanaak başkan adayı ilçe başkanının hazırladığı listeyle nasıl bir meclis ile çalışmak zorunda klacaktır Yani Hasan Karabağın gölgesinde kalacaktır Mecliste ipler Hasan Karabağın elinde olacaktır

Yorumu oyla      11      5  
HASAN 1 Ocak 2019 Salı 01:58

Bakalım CHP!nin izmir büyükşehir adayı hasan başkanı istemediğine göre kim ihale mafyasının adayı olacak ?

Yorumu oyla      10      5  
izmirli 1 Ocak 2019 Salı 01:26

Sizin gidişiniz yetmez, kendinizle beraber getirdiğiniz ilçe başkanlığındaki enkazınızı da götürünüz.

Yorumu oyla      11      5  
şehirli 1 Ocak 2019 Salı 01:02

Bayraklı ilçede sizin desteğinizle teşkilat ı masusa kuruldu. Asılsız ihbarlarda bulunuldu. Parti üyelerini hainlikle suçladılar. Bayraklı halkının iradesi hiçe sayıldı. Delege seçimlerini haksız bir şekilde iptal ettirdiler. Koyun sürüsüne çoban seçer gibi ilçeye başkan seçtirildi. Bütün dernek seçimlerine müdahil oldular. Bayraklıda mafyavari bir yöetim sergilendi.

Yorumu oyla      12      5  
bayraklılı 31 Aralık 2018 Pazartesi 23:15

Ben buradan aday adaylarına sesleniyorum. Karabağa dön çağrısı yapan bu zata daha ne zamana kadar tahammül edeceksiniz? Kim aday yapılırsa yapılsın. Bu zatın görevden alınması herkesin boynunun borcudur. Bu kişi seçimden hemen sonra sonra azledilmelidir.

Yorumu oyla      15      5  
İzmirli 31 Aralık 2018 Pazartesi 23:04

Cemalettin chplilerin iradesini yansıtmamaktadır. Öyle ki kendi mahallesinde delege seçimini kaybetmiş.Her türlü hileye başvurarak seçimleri iptal ettirmişti. Halk nezdinde hiçbir varlığı yoktur. Kendisi belediye işçiyken ilçe başkanlığına getirilir. adeta varlığını Hasan karabağa borçlu. Yani siyasi ömrü karabağ kadardır.

Yorumu oyla      14      5  
Ali mert 31 Aralık 2018 Pazartesi 20:52

Belediyedeki çalışanlar zorla geliyor sizi desteklemeye.bide sol belediye çalışan şoför arkadaşların izmir dışı haritasını bile kaldırıyorsunuz.kimmis ihale mafyası açıklayın yada mahkemeye suç duyurusunda bulunun.hangi ülkede yaşıyorsunuz Öğle bi dünya yok benim ihtiyacım yok de çekil.eniyisi bu

Yorumu oyla      13      5  
Mehmet turk 31 Aralık 2018 Pazartesi 20:47

Bence bu söylem suç duyurusu teşkil eder.kimmis bu ihale mafyası açıklaması lazım.yoksa seçil.eyecegini anladı da ondan mi vazgecti

Yorumu oyla      13      5  
bayraklılı 31 Aralık 2018 Pazartesi 19:48

Hasan karabağ sana demedilermi sen başkan olamayacaksın seni genel merkeze bile almadılar sen neyin kafasını yaşıyorsun.olmadı çalışan personeli zorla belediye önüne yığmakla timsah göz yaşlarıyla olmaz hasanım olmaz senin yanında hiç kimse kalmayacak hatta ve hatta en yakınındakilerinide bırakıp kaçaçaksın sonundamı kafayı yemek üzere olmana az bir zamanın kaldı.sana biyat edenler senin sayende makam koltuğu olanlar sen yokken ne yapacaklar.senin damadın kızın çağlan selinin cansun gamzen daha adını sayamadığım bir çoğu asıl sıkıntı onlarda .kimsenin ahı kimseye kalmaz hele hele sana hiç kalmaz ama sen izmirde yaşamazsın nerdemi kıprısta zaten yatırımını kıprısa yaptın oradada seni bulurlar.benden söylemesi.

Yorumu oyla      15      5  
Lombak 31 Aralık 2018 Pazartesi 18:54

Sayın başkan ihale mafyası konusunda bu kadar açık konuştuğuna göre isim isim de açıklamalı. Yoksa lafı yapıştır git olmaz.

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Narlıdere Belediyesi yeni yıla merhaba dedi
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere belediye çalışanları ...
Başkan Selvitopu, yılbaşını huzurevi sakinleriyle kutladı
Her yılbaşında Karabağlar’da bulunan huzurevlerini de ziyaret eden Karabağlar ...
Karşıyaka'da şampiyonlardan yeni yıl kutlaması
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 2018’in son mesai gününde ...
 
Konak ailesi yeni yıla mutlu girdi
Konak Belediyesi çalışanları bu yıl dayeni yılı büyük bir aile olarak ...
İzmir iş insanlarından reçete: Krizin ilacı fuar
İzmir’de düzenlenen fuarlara destek veren oda ve birlikler, son dönemlerde ...
Çiğli Belediyesi’nden çocuklara yılbaşı eğlencesi
Çiğli Belediyesi'nin Harmandalı Okul Öncesi Bakım ve Eğitim Merkezi'nde ...
 
Seher Öğretmen’den Bornova Belediyesi’ne teşekkür
Bornova Belediyesi Popüler Bilim Kulübü 2018-2019 Güz Dönemi çalışmalarına ...
İzmir'in vazgeçilmezleri için 10. yıl kutlaması
2008’de hizmete açılan İzmir Doğal Yaşam Parkı ile Ahmet Adnan Saygun ...
İzmir'de sadece vapura binmek istemişti: Önce şaşırdı, sonra tarihe geçti!
İZDENİZ’in taşıdığı yıllık yolcu sayısı, 2013 yılından bu yana 2,5 milyon ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva