HABERLER>POLİTİKA
23 Mayıs 2020 Cumartesi - 14:18

CHP’li Av. Kılıç: Kiraz esnafının sorunları bizim sorunlarımızdır

Kiraz ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan CHP İzmir Milletvekili Kılıç, “Onları AKP iktidarı gibi görmezden gelemeyiz. Esnafımıza Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel yönetimlerimizle her türlü yardımı ve desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Sorunlarına çözüm bulunması konusunda, ilgili kurumlar nezdinde bütün girişimlerde bulunacağım” dedi.

CHP’li Av. Kılıç: Kiraz esnafının sorunları bizim sorunlarımızdır

CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, Ramazan Bayramı öncesinde İzmir’in ilçelerini ziyaret etti; başta çiftçiler, üreticiler, esnaf ve işçiler olmak üzere bütün hemşehrilerinin Korona virüs pandemi sürecinde yaşadığı zorlukları birebir kendilerinden dinledi.

Bugüne kadar Buca, Bayındır, Karşıyaka, Bayraklı, Menemen, Kemalpaşa, Bornova, Foça, Beydağ, Bergama, Dikili, Ödemiş, Çiğli, Konak, Kınık, Aliağa ve Tire ilçelerini ziyaret eden Av. Sevda Erdan Kılıç’ın ilçe ziyaretlerinde son durağı Kiraz oldu.

Hemşehrilerinin kendisine ilettiği sorunlarla ilgili çözüm önerilerini de dinleyen Av. Kılıç, “Sizin bütün bu sorunlarınıza çözüm bulunması, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizim ilk görevlerimizdendir. İktidarda olan AKP’nin bu süreçte; bırakın esnafın, üreticinin sorunlarına çözüm bulmayı, bir maskeyi bile doğru düzgün dağıtamadığı ve en sonunda parayla satılmasına izin vermek zorunda kaldığı bir ortamda biz yerel yönetimlerimizle, belediyelerimizle hep halkımızın yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. İktidarın yerel yönetimlerimizin yardımlarını engellemeleri de bizleri durdurmayacaktır.” dedi.

CHP Milletvekili Av. Kılıç, “Halkımızın bu süreçte yaşadığı zorluklara çözüm bulunması noktasında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da açıklamaları oldu. Yerel yönetimlerimiz, Sayın Genel Başkanımızın bu hususlarda dikkat çektiği konuları da gündemlerine alarak milletimizin yanında olmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Kiraz İlçesi’nden önce Tire’de incelemelerde bulunan Milletvekili Av. Kılıç, Tire Süt Kooperatifi’ni ziyaret ederek, salgın sürecinde üreticinin yaşadığı sorunlarla ilgili bilgi aldı.

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ı ziyaret ederek, belediye emekçilerinin sorunlarını değerlendirdi; salgın sürecinde belediyenin yaptığı çalışmalarla bilgi aldı, normalleşme sürecine uyum ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve ilçe örgütü ile birlikte, kapı kapı dolaşarak 65 yaş üstü vatandaşları evlerinde ziyaret ederek dertlerini dinleyen Av. Kılıç, Ramazan Bayramlarını kutlayıp onlara çiçek verdi.

CHP Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, Kiraz İlçesi’nde CHP ilçe örgütünü ziyaret etti. CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya ve partililerle birlikte kırtasiyeciden hırdavatçıya, berber-kuaföründen marketine, fırınından veterinerine kadar bütün esnafı tek tek dolaşarak sorunlarını dinleyen Av. Kılıç, bayramlarını kutladığı esnafa maske dağıttı.

Görüştüğü bütün Kiraz esnafının, “pandemi sürecinde açıklanan ekonomik paketlerin kendilerini kapsamadığını, ekonominin artık durduğunu, borç içinde dükkanlarını döndürmeye çalıştıklarını ve artık ne yapacaklarını bilemediklerini” söylediğini aktaran Av. Sevda Erdan Kılıç, “Esnafımızın sorunları bizim sorunlarımızdır, onları AKP iktidarı gibi görmezden gelemeyiz. Onlara Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel yönetimlerimizle her türlü yardımı ve desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Sorunlarına çözüm bulunması konusunda, ilgili kurumlar nezdinde de bütün girişimlerimi yapacağım.” ifadesini kullandı.

 
Başkan Soyer’den Ramazan Bayramı mesajı: Biz güzel bir aileyiz
 
AK Partili Dağ'dan sağlık çalışanlarına bayram sürprizi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Kılıç'tan camide müzik yayını çıkışı: Gerçek failleri bulun!
CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç camilerde müzikli yayın yapılması ...
Bakan Soylu'dan camide müzik tepkisi: Onu bulup caminin dibinde ezanı dinletiriz!
İzmir'de cami hoparlörlerinden müzik yayını yapılmasına tepki gösteren ...
İzmir'de özlenen tablo: AK Partili ve CHP'li vekiller birlikte yardım dağıtımında
İzmir'in Roman kökenli milletvekilleri AK Parti'li Cemal Bekle ve CHP'li ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj ...
MHP dört, AK Parti üç parti ile bayramlaşmayacak
Partiler arasında geleneksel olan bayramlaşma programları koronavirüs ...
AK Partili Sürekli'den bayram mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
 
Camide müzik gerilimi tam gaz: Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a dombralı yanıt!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'deki camilerin merkezi sistem ...
AK Gençlik'ten CHP'ye 'Banu Özdemir' tepkisi!
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya ...
Camiden müzik yayınına İYİ Parti'li Çıray'dan tepki!
İzmir'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce camilerin merkezi sistemine ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva