HABERLER>SEÇİM 2015
3 Mart 2015 Salı - 18:39

CHP'li aday adayı Türkbay'a Gaziemir'de büyük ilgi

CHP Gaziemir İlçe Örgütü'nü ziyaret eden İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Türkbay'a partililer desteğini "Sizin örgütümüze ve halka büyük emeğiniz hakkınız geçti. Yanınızdayız" sözleriyle ifade etti.

CHP li aday adayı Türkbay a Gaziemir de büyük ilgi

İZMİR - CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Av.Mehmet Türkbay ziyaret ettiği Gaziemir İlçe binasında partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
 
CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin "Tüm aday adaylarımızı ilçe başkanlığında konuk etmek bizleri de memnun ediyor. Gönül isterdi ki 1.Bölge'deki tüm aday adaylarımızı büyük bir salonda toplayalım ve üyelerimizle buluşturalım. Böyle bir toplantı yapıldığında bir aday adayına bir dakikalık söz hakkı verilse saatler sürer, on dakika verilse zaman yetmez. 1 Mart'a kadar aday adaylığı sürecinin uzaması ve başlayacak olan ön seçim hazırlıkları bunu imkansız kılıyor. Ancak biz ilçe binamızı ziyaret etmek isteyen her aday adayımıza kapımız açık"dedi. Tekin Milletvekili Aday Adayı Av.Mehmet Türkbay'ın CHP'ye uzun yıllardır hizmet veren değerli bir isim olduğunu ifade ederek kendisine başarılar diledi.


 
"1989 yılından beri sosyal demokrat hareketin içinde yer alıyorum. 1992'de CHP'nin yeniden kurulmasıyla birlikte 'adresimiz burasıdır' dedim ve o günden beri hiç bir yere gitmedim, hiç bir görevden kaçmadan buradayım" diyen CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Av.Mehmet Türkbay parti içerisinde ve sivil toplum kuruluşlarında yaptığı çalışmaları anlattı.
 
Türkbay şöyle devam etti: "En son 1999'da hakim nezaretinde yapılan ön seçimde aday adayı olarak partililerimin karşısına çıktım. Aday listesinde de yer aldım. Ancak partimiz yüzde 10 barajına takıldı. Partimi meclis dışında kaldığı dönemde de hiç bırakmadım. CHP'nin kapalı kaldığı yıllarda el değiştiren malların peşine düşülecek dediler, partimden aldığım vekaletle mallarımızın peşine düştüm. Tire ilçe binamızın tapusunu geri almak için 7 yıl uğraştım ve partimize kazandırdım. Foça binamızın tapusunu geri alabilmek için 5 yıl uğraştım ve sonunda partimize kazandırdım. Bana partim İzmir İl Genel Meclisi'ne gönderdi orada hizmet verdim. 2009 yılında o tarihteki genel başkanımız Baykal aradı ve Konak Belediye Başkan Adaylığı teklifi etti 'tamam' dedim. Daha sonra 'Konak Belediye Meclis Üyemiz' olacaksın dediler ona da tamam dedim. Görevimi layıkıyla yerine getirdim. Siyasi çalışmalarımda, sivil toplu örgütlerinde üstlendiğim görevlerimde her zaman halkın ve haklının yanında oldum. Milletvekili aday adayı olarak desteğinizi bekliyorum. Önseçimde sizlerden beklediğim örgüte emek vermiş insanlara değer vermenizdir. Örgüte emek vermeyen kişiler bir yerlere geldiğinde, emek vermiş kişilerin şevkini kırıyor. Milletvekili adayı olsam da olamasam da seçilsem de seçilemesem de ben her zaman buradayım. Sizin yanınızdayım. Size şunun sözünü ve hakkını veriyorum. Sizi orada iyi şekilde temsil edemez isem gelin benim iki yakama yapışın. Milletin vekili olma görevini layıkıyla yapacağıma inanıyorum.Partililiğimle, edindiğim tecrübeyle bu gücü kendime buluyorum ve kendime güveniyorum" dedi.
 
Türkbay'dan sonra söz alan partililer yaptığı konuşmalar ve konuşmalar sırasında paylaştıkları anılarla ilçe binasında duygulu anların yaşanmasına yol açtılar. Türkbay'ın iyi bir partili olduğu konusunda hem fikir olan konuşmacılar, halka yaklaşımları ve dayanışmasıyla milletvekili adaylığını en çok hak edenler arasında yer aldığını ifade ederek desteklerini açıkladılar.
 
     
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de Gençlerin Eski Başkanı gençlik vurgusuyla yola çıktı
CHP İzmir’de 2’inci Bölge’den aday adaylık dosyasını genel merkeze ileten ...
CHP’de vekil adayı Balbay Alevileri dinledi
CHP İzmir Milletvekili ve 2. Bölge milletvekili aday adayı Mustafa Balbay ...
CHP İzmir’de önseçim röntgeni: Üye sayısı, yöntem ve son tarih
CHP’de genel seçim öncesinde İzmir için önseçim kararı alınırken çalışmalar ...
 
CHP İzmir’de Filiz ‘ıslak imzayla’ söz verdi!
CHP İzmir’de 2’inci Bölge’den Milletvekili Aday Adayı Fatih Filiz, ‘önce ...
Kadir Sinan DİSK’te: CHP’de birleşelim
DİSK Ege Bölge Temsilciliğini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi 1’inci ...
CHP aday adayı Hüseyin Sezer sahada tam gaz!
CHP İzmir 2.bölgeden aday adayı olan Sezer ilçelerdeki temaslarına tam ...
 
CHP’de Başyiğit vekillik için yola çıktı: AKP dersini alacak
Farklı eğitim metotları uygulayarak öğrencilerin gönlünde taht kuran Dokuz ...
CHP İzmir’de ‘kontenjan’ röntgeni: Kim/neden önseçimi seçmedi?
CHP Genel merkezinin aldığı karar gereği İzmir’de milletvekili seçimleri ...
CHP Aday Adayı Birlik sahada tam gaz
CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili aday adayı Mehmet Birlik saha çalışmalarına ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva