HABERLER>SEÇİM 2015
3 Mart 2015 Salı - 16:24

CHP’de Gençlerin Eski Başkanı gençlik vurgusuyla yola çıktı

CHP İzmir’de 2’inci Bölge’den aday adaylık dosyasını genel merkeze ileten Gençlik Kolları İl eski Başkanı Sinan Sarıküse, örgütten korkmadığını vurguladı. Sarıküse, “Cumhuriyet Halk Partisi iktidarındaki barışın temellerini birlikte atacağız ve bundan sonra ülkemizde çiftçinin de, esnafın da, memurun da, işçinin de, işverenin de, emeklinin de sesi genç olacak. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Türkiye’nin sesi genç olacak” dedi.

CHP’de Gençlerin Eski Başkanı gençlik vurgusuyla yola çıktı

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Genel seçim öncesinde CHP İzmir’de önemli isimler bir bir adaylıklarını açıklarken başvuru süresinin son günü olan 28 Şubat’ta sürpriz bir şekilde Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinden istifa eden Sinan Sarıküse il binasında yaptığı basın toplantısıyla adaylığını ilan etti.
 
Ön seçim istediğini belirterek aday adaylık başvurusunu genel merkeze teslim eden Sarıküse’ye gerçekleştirdiği basın toplantısında il eski başkanı Ali Engin ve çok sayıda gençlik kolu temsilcisi eşlik etti.
 


DÖRT DUVAR ARASINA SIKIŞMIŞ SİYASET ANLAYIŞINDAN…
Sarıküse, dört duvar arasında sıkışmış siyaset anlayışının karşısında olarak örgütten korkmadığını kendini örgüte teslim ettiğini söyledi. Sarıküse, “Yürütmekten onur duyduğum Gençlik Kolları İzmir İl Başkanlığı görevimden yeni bir yola çıkmak için 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimde, ön seçimle belirlenecek olan İzmir 2’inci Bölge Milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yapmış bulunmaktayım. 26 yaşımda 77 aday adayı ile ön seçim için birlikte omuz omuza çalışmanın guru içinde olacağım.   Görevimiz süresince; dört duvar arasında sıkışmış siyaset anlayışının karşısında olarak, örgütümüzden korkmuyoruz. Örgütümüze gidiyoruz. İzmir’imizin menderes, Bakırçay, Yarımada ve Metropol bölgelerinde partili genç arkadaşlarımız ve bizlere tecrübeleriyle öncülük eden parti büyüklerimiz ile yol haritamızı belirledik.  İzmir’imizin hakkı olan mallarına sahip çıkmada, bu ülkenin kasasını sıfırlayan, eğitimini de sıfırlamaya çalışırken tape kayıtlarına takılanlara kaşı çıkmada, devletimizin malını yandaşlara peşkeş çekenlere karşı durmada, RES’lerin insan sağlığını tehdit etmesine engel olmada, gezi sürecinde halk hareketine karşı kullanılan biber gazı alımının arttırılması ile ülke ekonomisinin hiçe sayılmasına karşı durmada, işsizler ordusu yaratıp yoksulluğu yönetmek isteyen zihniyete karşı durmada, üniversitedeki arkadaşlarımıza dayatılan katlamalı harç sisteminin karşı duruşunda, kadın cinayetlerinin son bulmasına çabalamada, radyoaktif atıkları İzmir’e depo yapmak isteyenlere karşı durmada, iç güvenlik paketi dedikleri aslında bu ülkenin güvenliğini bozan yasalara karşı olmada, çocuk istismarının devlet eli ile aklanmak istenmesine karşı olmada yani İzmir Türkiye’mize adaletsizce, baskı ve dayatmaya yönelik bütün tutumlara karşı duruşumuz o günkü yol haritamızın bir göstergesidir” diye konuştu.
 
TÜRKİYE’NİN SESİ GENÇ OLACAK
Sarıküse toplumun her kesiminin genç sesinden oluşacağını belirtti. Sarıküse, “Bugünden itibaren bu genç ve kararlı duruşumuzu parlamentoda temsil etmek, ön seçimle gelen değişimin İzmir’deki bir buçuk milyon genç arkadaşımızla öncüsü olmak için şimdi sıra bizde. Sizlerden aldığımız güçle aydınlık bir ülkeyi kuracağız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarındaki barışın temellerini birlikte atacağız ve bundan sonra ülkemizde çiftçinin de, esnafın da, memurun da, işçinin de, işverenin de, emeklinin de sesi genç olacak. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Türkiye’nin sesi genç olacak. Biz geleceğiz. Çünkü bizim ‘Bizim iki gücümüz vardır; biri hak biri halk’ diyen, ‘Bu ülkede namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalı’ diyen genel başkanlarımız, ‘Benin iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti Devleti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ diyen Atatürk’ümüz var” ifadelerini kullandı.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet Avcı 3 Mart 2015 Salı 16:43

Sen ki bugüne kadar bu görevi yapmış en başarılı en saygılı ve en vefalı olan Başkansın.Konuşmandaki akıcılık,fikirlerinin güzelliği ve aydınlığı seni her dinlediğimizde daha da artıyor.Yürü Sinan Başkan yürü ki İzmir senin gibi bir evladı olduğu için gurur duysun...

Yorumu oyla      20      51  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de vekil adayı Balbay Alevileri dinledi
CHP İzmir Milletvekili ve 2. Bölge milletvekili aday adayı Mustafa Balbay ...
CHP İzmir’de önseçim röntgeni: Üye sayısı, yöntem ve son tarih
CHP’de genel seçim öncesinde İzmir için önseçim kararı alınırken çalışmalar ...
CHP İzmir’de Filiz ‘ıslak imzayla’ söz verdi!
CHP İzmir’de 2’inci Bölge’den Milletvekili Aday Adayı Fatih Filiz, ‘önce ...
 
Kadir Sinan DİSK’te: CHP’de birleşelim
DİSK Ege Bölge Temsilciliğini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi 1’inci ...
CHP aday adayı Hüseyin Sezer sahada tam gaz!
CHP İzmir 2.bölgeden aday adayı olan Sezer ilçelerdeki temaslarına tam ...
CHP’de Başyiğit vekillik için yola çıktı: AKP dersini alacak
Farklı eğitim metotları uygulayarak öğrencilerin gönlünde taht kuran Dokuz ...
 
CHP İzmir’de ‘kontenjan’ röntgeni: Kim/neden önseçimi seçmedi?
CHP Genel merkezinin aldığı karar gereği İzmir’de milletvekili seçimleri ...
CHP Aday Adayı Birlik sahada tam gaz
CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili aday adayı Mehmet Birlik saha çalışmalarına ...
Sezer’den miting gibi Bornova çıkarması
CHP 2.Bölge aday adayı, ilçe örgütünü ziyaret ederken partililerle buluştu. ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva